Δείτε το περιεχόμενο
Citroën C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ SUV ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το νέο Citroën C3 Aircross SUV αναβαθμίζεται και επιβεβαιώνει το χαρακτήρα του, μέσω του νέου εκφραστικού μπροστινού του μέρους, τη νέα επένδυση στα πίσω φινιστρίνια και την περισσότερη άνεση στο εσωτερικό του, με την τοποθέτηση των καθισμάτων Advanced Comfort.

Ευέλικτο, εύκολα διαμορφώσιμο και με συμπαγείς διαστάσεις, το Νέο Citroën C3 Aircross SUV κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ CITROËN C3 AIRCROSS

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Καθίσματα Advanced comfort 

Το Νέο Citroën C3 Aircross ενισχύει την εμπειρία άνεσης στο εσωτερικό του χάρη στα νέα καθίσματα τύπου Advanced Comfort.

Ευκολία διαμόρφωσης

Το Νέο Citroën C3 Aircross SUV παραμένει σημείο αναφοράς στον τομέα της ευκολίας διαμόρφωσης χάρη στην ασύμμετρη (2/3 - 1/3) αναδίπλωση του πίσω καθίσματος, και τα καθίσματα που μπορούν να μετακινηθούν ανεξάρτητα σε διαδρομή πάνω από 150mm, καθώς και την εντελώς επίπεδη θέση αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού που δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως και 2,4μ.

Εσωτερικοί χώροι

Το Νέο Citroën C3 Aircross SUV διαθέτει υποδειγματικούς χώρους, όντας σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση όλων των επιβατών του, και χώρο αποσκευών που αποτελεί πρότυπο για την κατηγορία του.

Έλεγχος πρόσφυσης

Το Νέο Citroën C3 Aircross μπορεί να κινηθεί και εκτός πόλης ρυθμίζοντας το βαθμό πρόσφυσης χάρη στο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και τη λειτουργία υποβοήθησης κατάβασης, που διαθέτει. 

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Από € 21.150 με Φ.Π.Α.

ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΤΥΛ

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Το πιο εντυπωσιακό εμπρός μέρος του Νέου Citroën C3 Aircross SUV είναι ανασχεδιασμένο με στόχο να αντανακλά την εικόνα περισσότερης στιβαρότητας. Αναβαθμισμένες είναι επίσης και οι δυνατότητες εξωτερικής εξατομίκευσης, με 70 πιθανούς συνδυασμούς, επιπλέον των επιλογών για τις ζάντες. Το Νέο C3 Aircross προσφέρει επίσης και 4 επιλογές εσωτερικού διάκοσμου, η κάθε μία με τη δική της αισθητική ταυτότητα.

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΕΣΗΣ

Η Citroën κάνει τους πελάτες της να αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους» καθώς οδηγούν, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ευεξία στο εσωτερικό των αυτοκινήτων της, μέσω του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®.

Το Νέο Citroën C3 Aircross είναι ένα άνετο SUV για δραστήριους χρήστες: διατηρεί την υποδειγματική του δυνατότητα διαμόρφωσης, την ευρυχωρία τη φωτεινότητα, και αυξάνει την εμπειρία της άνεσης στο εσωτερικό του χάρη στα καθίσματα τύπου Advanced Comfort, τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν στο Citroën C5 Aircross SUV.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ CITROËN

12 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Το Νέο C3 Aircross ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες που εξασφαλίζουν περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια κατά την οδήγηση.

ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

255_Security

CITROËN CONNECT ASSIST

Οδική βοήθεια & SOS, δύο σθστήματα για δωρεάν κλήσεις έκτακτης ανάγκης και υπηρεσίες γεω-εντοπισμού διαθέσιμες  για τη δική σας ασφάλεια, 24/7
257_Connect_Nav

CITROËN CONNECT NAV

Συνθήκες κυκλοφορίας, καιρός, είναι οι ενημερώσεις που σας προσφέρονται μέσω του Citroën Connect Nav και σας βοηθούν να ταξιδεύετε έξυπνα, συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες πλοήγησης του αυτοκινήτου σας.
256_Connect_Play

CITROËN CONNECT PLAY

Οδηγήστε με ασφάλεια χάρη στη λειτουργία Mirror Screen. Αποκτήστε πρόσβαση στις εφαρμογές και το περιεχόμενο του smartphone σας, στην οθόνη αφής του Νέου σας C3 SUV.

ADVISOR ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SUV CITROËN C3 AIRCROSS

0 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΜΕΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
-/5
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {5] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {4] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {3] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {2] αστέρι
0 (1) αστέρι

Citroën
Advisor

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ AFNOR

ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

0 των 0 σημειώσεων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΝΕΟ CITROËN C3 AIRCROSS C-SERIES

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Η ειδική έκδοση «C-Series» έχει σχεδιαστεί με εμβληματικά χρώματα, συγκεκριμένα υλικά και τεχνολογικό εξοπλισμό, που δημιουργούν ένα μοναδικό στυλ και εξασφαλίζουν την ευημερία και την ηρεμία των επιβατών.

ΝΕΟ CITROËN C3 AIRCROSS RIP CURL

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Για τρίτη φορά, το Citroën C3 Aircross φέρει την υπογραφή της Rip Curl. 
    ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ
    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
  • Kaki Grey
  • Pepper Red
  • Voltaïc Blue
  • Noir Perla Nera
  • Gris Platinium
  • Gris Acier
  • Polar White
Μπροστινή όψη
Πίσω όψη
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

4 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Η τεχνολογία και η υπόσχεση φυγής εκφράζεται με μια σειρά από οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες τελευταίας γενιάς. Το SUV διατίθεται με κινητήρα βενζίνης PureTech (110 και 130) ή Diesel BlueHDi (110 και 120).

Με τους κινητήρες PureTech 110 S&S και BlueHDI 110 S&S διατίθεται το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ με τους κινητήρες PureTech 130 S&S και BlueHDi 120 S&S Diesel, διατίθεται το αυτόματο κιβώτιο EAT6. 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ SUV CITROËN C3 AIRCROSS
Χρειάζεστε πατάκια, μπαγκαζιέρα οροφής ή ακόμα και μια σχάρα ποδηλάτου για να πάτε διακοπές; Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού και αξεσουάρ, που ταιριάζουν απόλυτα στη χρήση σας. Είστε μοναδικός, το ίδιο και το νέο σας Citroën C3 Aircross SUV.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ                
Επικοινωνήστε με ένα διανομέα 
Επικοινωνία
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
Εξατομίκευση του δικού σας Citroën 
Διαμόρφωση
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Διαμορφώστε το αυτοκίνητο σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο  
Αξεσουάρ