Δείτε το περιεχόμενο
Υπηρεσίες για την αγορά του οχήματός σας Citroën

Προς τη σωστή κατεύθυνση

Η επιλογή ενός Citroën σημαίνει να επιλέγετε την ευημερία από τη στιγμή που αγοράζετε το όχημά σας.

Με το πρόγραμμα CITIZEN, επωφεληθείτε από ένα οικοσύστημα υπηρεσιών που σας συνοδεύει σε όλη τη διαδικασία αγοράς σας: κατά την ανακάλυψη, την επιλογή και την αποδοχή του οχήματός σας.

CITROËN ADVISOR

Je souhaite voir les avis clients des modèles Citroën

Avant d'acheter votre véhicule, consultez les avis de ceux qui conduisent déjà un véhicule Citroën.  Transparence, fraîcheur des avis, vérifications... autant de garanties pour vous donner confiance. 

VIRTUAL SHOWROOM

Je souhaite visiter le showroom virtuel

LOCALIZE

ΕΜΒΑΘΥΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

Ζητώ εξατομικευμένη προσφορά και δοκιμαστική οδήγηση του οχήματος της επιλογής μου

Από την άνεση του σπιτιού σας, λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Μπορείτε επίσης να κλείσετε ένα δοκιμαστικό ταξίδι με το όχημα Citroën της επιλογής σας σε μια αντιπροσωπεία Citroën ή σε ένα σημείο πώλησης.

CITROËN STORE

Θέλω να παραγγείλω από το σπίτι

Διαμορφώστε, συμβουλευτείτε τα αποθέματα και επωφεληθείτε από την online παραγγελία για όλα τα νέα οχήματα Citroën, χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας, στην καλύτερη τιμή, όποτε θέλετε.

 

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την υποστήριξη των εμπειρογνωμόνων μας καθ' όλη τη διάρκεια της αγοράς σας, από την εύρεση του κατάλληλου οχήματος έως την ηλεκτρονική παραγγελία.

CITROËN ON DEMAND

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο με ευέλικτη συνδρομή

Το πρόγραμμα "Citroën Citizen Services ®" έχει ενισχυθεί με μια νέα μηνιαία υπηρεσία ενοικίασης που είναι απλή, διαφανής και ευέλικτη.

 

Επιλέξτε ελεύθερα μεταξύ AMI, C3 You! ή ë-C4 Electric

 

Ενοικίαση χωρίς δέσμευση, από 1 έως 12 μήνες

 

Η διαδικασία της συνδρομής γίνεται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά και το όχημα παραδίδεται στη διεύθυνση της επιλογής σας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Θα ήθελα να μου παραδοθεί το νέο μου αυτοκίνητο στο σπίτι μου

LOCALIZE

 

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Θέλω να οδηγώ με το κεφάλι μου ήσυχο χάρη στο συμβόλαιο σέρβις που έχω συνάψει

Με τις επεκτάσεις εγγύησης και τα συμβόλαια συντήρησης, η Citroën σάς επιτρέπει να διατηρείτε ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, αξιόπιστο και ασφαλές. Όλα αυτά με ελεγχόμενο προϋπολογισμό και χωρίς εκπλήξεις.

Η ανάθεση του οχήματός σας στους ειδικούς του δικτύου της Citroën αποτελεί εγγύηση για να το απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, στις καλύτερες συνθήκες.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από πολλά πλεονεκτήματα και συμβόλαια υπηρεσιών προσαρμοσμένα στη χρήση του αυτοκινήτου σας.

MYCITROËN

Θέλω να διευκολύνω την καθημερινότητά μου με την εφαρμογή MyCitroën

Το MyCitroën σάς επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας και να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες του. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, επωφεληθείτε από την εξατομικευμένη παρακολούθηση της συντήρησης του οχήματός σας και την πρόσβαση στις πολλές Υπηρεσίες Citroën.

 

Ο γεωγραφικός εντοπισμός μου επιτρέπει να βρίσκω εύκολα το όχημά μου. Βελτιστοποιώ την οδήγησή μου χάρη στα στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης, κόστους και απόστασης για όλα τα ταξίδια μου.

 

Και πολλα ΑΚΟΜΑ!