Δείτε το περιεχόμενο
Citroën assistance

CITROËN ASSISTANCE 24 ώρες την ημέρα - 7 ημέρες την εβδομάδα

Εάν το όχημά σας διαθέτει την υπηρεσία εντοπισμένης κλήσης οδικής βοήθειας της CITROËN CONNECT, χρησιμοποιήστε την πατώντας το κουμπί. Η θέση και η ταυτότητα του οχήματός σας θα σταλούν αυτόματα στην CITROËN ASSISTANCE.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Εάν το όχημά σας διαθέτει την υπηρεσία εντοπισμένης κλήσης οδικής βοήθειας της CITROËN CONNECT, χρησιμοποιήστε την πατώντας το κουμπί. Η θέση και η ταυτότητα του οχήματός σας θα σταλούν αυτόματα στην CITROËN ASSISTANCE. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο της CITROËN ASSISTANCE:- ακριβή θέση του οχήματός σας: πόλη, όνομα και αριθμό οδού, αριθμό δρόμου και χιλιόμετρο, χαρακτηριστικό σημείο κ.λπ.- ταυτότητα του οχήματός σας: αριθμό κυκλοφορίας ή αριθμό πλαισίου (VIN) που φαίνεται στην άδεια κυκλοφορίας ή στην κάτω αριστερή πλευρά του παρμπρίζ (από το εξωτερικό του οχήματος)- αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, ώστε ο εκπρόσωπος οδικής βοήθειας να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας- αριθμό επιβατών στο όχημα

Επείγουσα κλήση από το αυτοκίνητό σας

Εάν το όχημά σας διαθέτει την υπηρεσία εντοπισμένης κλήσης οδικής βοήθειας της CITROËN CONNECT, χρησιμοποιήστε την πατώντας το κουμπί. Η θέση και η ταυτότητα του οχήματός σας θα σταλούν αυτόματα στην CITROËN ASSISTANCE.

Με την υπηρεσία CITRÖEN ASSISTANCE, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης βλαβών και ρυμούλκησης οπουδήποτε στην Ευρώπη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.  

Η CITRÖEN ASSISTANCE θα παράσχει βοήθεια, χωρίς χρέωση, εάν το όχημά σας ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης που καλύπτεται από τη συμβατική εγγύηση της CITROËN ή συμβόλαιο υπηρεσιών της CITROËN που έχει αγοραστεί επιπρόσθετα (επέκταση εγγύησης, πρόγραμμα συντήρησης κλπ) και βρίσκεται σε ισχύ όταν προκύψει ατύχημα. Για οχήματα ή συμβάντα που δεν καλύπτονται από τη συμβατική εγγύηση, όπως απώλεια κλειδιών, κλείδωμα έξω, λανθασμένος τύπος καυσίμου ή οποιοδήποτε άλλο συμβάν εξωτερικής αιτίας, η CITRÖEN ASSISTANCE μπορεί να μεριμνήσει για την παροχή βοήθειας με εκπρόσωπο οδικής βοήθειας, εφόσον ζητηθεί.
Επικοινωνία με την CITRÖEN ASSISTANCE  Πατώντας το CITROËN CONNECT ASSISTANCE, εάν διατίθεται στο όχημά σας (πατήστε το κουμπί  CITROËN) ή● Καλέστε στον αριθμό της CITRÖEN ASSISTANCE που θα βρείτε στο τέλος αυτού του εγγράφου ή● Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyCITROËN (Επικοινωνία και βοήθεια)ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών θα απαντήσει στην κλήση σας και θα αναλάβει τον πλήρη χειρισμό του προβλήματος. Θα πραγματοποιήσει μια προκαταρκτική διάγνωση και θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει το περιστατικό τηλεφωνικώς. Υπό προϋποθέσεις, ένας εκπρόσωπος οδικής βοήθειας θα μεταβεί στην τοποθεσία του συμβάντος εντός χρονικού διαστήματος για το οποίο θα ενημερωθείτε στη διάρκεια της κλήσης. Αν είναι εφικτό, θα επισκευάσει το όχημά σας παραπλεύρως του δρόμου και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναχωρήσετε αμέσως. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ο εκπρόσωπος οδικής βοήθειας θα ρυμουλκήσει το όχημά σας στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της CITROËN σε ακτίνα 30 km.