Δείτε το περιεχόμενο
SUV CITROëN

Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ SUV

Τα SUV της γκάμας της Citroën ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους για το περιπετειώδες στυλ τους.

Απαράμιλλη άνεση στο δρόμο χάρη στην εξαιρετική απόδοση των αναρτήσεων με Progressive Hydraulic Cushions® και πολυάριθμο τεχνολογικό εξοπλισμό (βοηθήματα οδήγησης, εξοπλισμός ασφαλείας, υπηρεσίες πολυμέσων κ.λπ.), καθώς και τον μεγάλο όγκο αποσκευών τους.

ΝΕΟ CITROËN C5 AIRCROSS

Μια αναφορά όσον αφορά την άνεση, τους χώρους και την αρθρωτή διάταξη, το Citroën C5 Aircross διακοσμείται με ένα νέο στυλ που εκφράζει περισσότερη δύναμη και διάκριση.  Τα νέα του χαρακτηριστικά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εξωτερικό το κάνουν να ξεχωρίζει. Το μπροστινό μέρος, η πίσω φωτεινή υπογραφή, οι ζάντες αλουμινίου, τα χρώματα και τα υλικά κατασκευής, tablet με οθόνη αφής 10'', κεντρική κονσόλα κ.λπ.

Το νέο Citroën C5 Aircross προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία γαλήνης σε όλους τους επιβάτες χάρη στις τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης και μια προσφορά συνδεσιμότητας τελευταίας γενιάς.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Ο επαναφορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας του Citroën C5 Aircross ενισχύει την ευεξία στο εσωτερικό του, χάρη στα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής οδήγησης για καθημερινές διαδρομές έως και 55 km (κύκλος WLTP) και της απεριόριστης αυτονομίας για μεγάλες διαδρομές χάρη στην ουσία του κινητήρα.

CITROËN C3 AIRCROSS

Η εμπρόσθια όψη του νέου C3 Aircross είναι πλήρως ανασχεδιασμένη εξασφαλίζοντας περισσότερη στιβαρότητα, ενώ ενσωματώνεται παράλληλα και η νέα εταιρική ταυτότητα της Citroën

CITROËN C5 AIRCROSS

Το Citroën C5 Aircross προσφέρει μια νέα άνετη εμπειρία με τις αναρτήσεις του με Progressive Hydraulic Cushions® και τα καθίσματά του εξοπλισμένα με τεχνολογία Advanced Comfort. Το SUV τελευταίας γενιάς, το Citroën C5 Aircross περιλαμβάνει 20 τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Είναι επίσης υπερ-αρθρωτό με τα τρία μεμονωμένα πίσω καθίσματα.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Το Citroën C5 Aircross Hybrid είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Citroën. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Οι καθημερινές σας διαδρομές χαρακτηρίζονται πλέον από την ευελιξία του κινητήρα εσωτερικής καύσης για τις μεγαλύτερες διαδρομές. 

CITROËN C3 AIRCROSS

Το Citroën C3 Aircross ξεχωρίζει στον κόσμο των SUV για την ευελιξία και τις ικανότητές του σε όλα τα εδάφη. Το Grip Control και οι φαρδιοί τροχοί του του επιτρέπουν να τολμήσει σε όλους τους τύπους δρόμων. Η εμφάνισή του συνδυάζει στιβαρότητα και συμπαγές μέγεθος με ένα ψηλό καπό που τονίζεται από χρωμιωμένα σέβρες που ενσωματώνουν μια φωτεινή υπογραφή LED.