Δείτε το περιεχόμενο

Διαμορφώστε το νέο σας Citroën C3 aircross

Ενδιαφέρεστε για το νέο Citroën C3 Aircross; Διαμορφώστε μόνοι σας το νέο σας όχημα και καθίστε πίσω από το τιμόνι του μελλοντικού σας συμπαγούς SUV της Citroën! Με δυνατότητα επιλογής φινιρίσματος, εξοπλισμού, κινητήρα και χρωμάτων, μπορείτε να εξατομικεύσετε το Νέο Citroën C3 Aircross σας κατά βούληση.

Υπάρχουσες εκδόσεις για το νέο Citroën C3 aircross

Το νέο Citroën C3 Aircross διατίθεται στα ακόλουθα επίπεδα εξοπλισμού: Live, Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack. Κάθε μία από αυτές τις εκδόσεις περιλαμβάνει μια σειρά από στάνταρ εξοπλισμό και αξεσουάρ για να σας προσφέρει μεγάλη οδηγική άνεση στην καλύτερη τιμή.

Επιλογή κινητήρα

Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, το Νέο Citroën C3 Aircross διατίθεται με κινητήρα ντίζελ (BlueHDi 110 S&S, BlueHDi 120 S&S) ή βενζίνης (Puretech 110 S&S, PureTech 130 S&S). Ανάλογα με την έκδοση και τον κινητήρα που επιλέξατε, το SUV σας είναι εξοπλισμένο με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που σας προσφέρει ομαλές αλλαγές ταχυτήτων, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και βέλτιστη οδηγική άνεση.

Εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός

Όσον αφορά το σχεδιασμό, υπάρχουν πολλά περιθώρια προσαρμογής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 

 

Πρώτα απ' όλα, το χρώμα: επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος, της οροφής και του πίσω παραθύρου ανάμεσα σε 70 δυνατούς συνδυασμούς με το Color Pack! Ανάλογα με την έκδοση, μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τις ζάντες σας. 

 

Στο εσωτερικό του New Citroën C3 Aircross, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά από διαφορετικές ατμόσφαιρες (Σειρά, Urban Blue, Metropolitan Graphite και Hype Grey), ώστε να οδηγείτε σε μια καμπίνα που σας ταιριάζει. Η άνεση δεν ξεχνιέται, με τα καθίσματα Advanced Comfort που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Διαστάσεις του νέου Citroën C3 aircross

Η αρθρωτότητα είναι η λέξη-κλειδί για το Νέο Citroën C3 Aircross. Με λογικές διαστάσεις, θα επωφεληθείτε ωστόσο από ένα μεγάλο όγκο χώρου αποσκευών, που κυμαίνεται από 410L έως 1289L όταν τα καθίσματα είναι αναδιπλωμένα, και ένα μήκος φόρτωσης έως 2,40m με το κάθισμα του συνοδηγού στο τραπέζι. Το νέο Citroën C3 Aircross είναι ένα συμπαγές SUV που μπορεί να καλύψει όλες τις αστικές και εξωαστικές σας ανάγκες.

Διαθέσιμος εξοπλισμός

Πολλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης είναι διαθέσιμα στο βασικό εξοπλισμό, όπως η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας. Στη συνέχεια, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού που επιλέγετε, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά εξοπλισμού και αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το όχημά σας.