Δείτε το περιεχόμενο
Οι υπηρεσίες της Citroën για το ηλεκτρικό σας όχημα

Η ηλεκτρική γαλήνη

Με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, προκύπτουν πολλά νέα ερωτήματα. Πότε πρέπει να φορτίσω; Θα έχω αρκετή αυτονομία για να φτάσω στον προορισμό μου; Η επιλογή ενός Citroën σημαίνει να επιλέγετε την ευημερία από τη στιγμή που αγοράζετε το όχημά σας.

MYCITROËN

Είμαι συνδεδεμένος με το όχημά μου

Χάρη στην εφαρμογή MyCitroën, είστε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας και έχετε πρόσβαση σε νέες πληροφορίες και υπηρεσίες. Επωφεληθείτε από την εξατομικευμένη παρακολούθηση της συντήρησης του οχήματός σας και την πρόσβαση στις υπηρεσίες της Citroën.

Η εφαρμογή MyCitroën σάς επιτρέπει να ελέγχετε την αυτονομία του αυτοκινήτου σας, να ελέγχετε εξ αποστάσεως τη φόρτιση της μπαταρίας του ή να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία προετοιμασίας καμπίνας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα δημόσιο τερματικό από το MyCitroën, με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Free2Move. Ανακαλύψτε τα κύρια χαρακτηριστικά του MyCitroën

ΕΠΙΛΕΓΩ ΛΥΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ιδιωτική φόρτιση

Η Citroën μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε λύσεις φόρτισης για τις εγκαταστάσεις του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας με τους επιλεγμένους συνεργάτες μας.

Δημόσια φόρτιση

Χάρη στις υπηρεσίες eSolutions Charging, μπορείτε να βρίσκετε σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη και να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τη φόρτιση του Citroën σας εν κινήσει.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Βελτιστοποιώ το ταξίδι μου

Το Trip Planner στο MyCitroën σας προσφέρει πολλές επιλογές διαδρομής για να σας επιτρέψει να φτάσετε στον προορισμό σας με απόλυτη ηρεμία. Σας δείχνει τους πιο βολικούς σταθμούς φόρτισης στη διαδρομή σας, την εκτιμώμενη ώρα άφιξης με βάση την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης του οχήματός σας και τον χρόνο επαναφόρτισης καθ' οδόν, εάν είναι απαραίτητο. Αφού αποφασίσετε για την καλύτερη επιλογή, τη στέλνετε απευθείας στη συνδεδεμένη διεπαφή My Citroën Drive Plus και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον προορισμό σας!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Επισκευή σε περίπτωση άδειας μπαταρίας

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, μην πανικοβληθείτε! Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης για το όχημά σας και έως δύο φορές το χρόνο, η Citroën θα σας επισκευάσει ή θα σας ρυμουλκήσει στον επόμενο σταθμό φόρτισης, εντός του ορίου των 50 χλμ..

ELECTRO ZEN PLUS

Προσαρμόζω την κινητικότητά μου στις ανάγκες μου

Περιστασιακά χρειάζεστε περισσότερη αυτονομία; Η Citroën σας επιτρέπει να νοικιάσετε ένα θερμικό όχημα αντίστοιχης κατηγορίας δωρεάν για 7 ημέρες.

Η προσφορά ισχύει κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης του οχήματός σας.

Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, απλά καλέστε απευθείας το Citroën Assistance.