Δείτε το περιεχόμενο
Υπηρεσίες για τη συντήρηση του οχήματός σας Citroën

Ζεν προορισμός

Με το Citizen μείνετε ζεν αφού αγοράσετε το όχημά σας. αυτό το πρόγραμμα σέρβις έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει όλες τις στιγμές της ζωής σας με το Citroën σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYCITROËN

Το συνδεδεμένο όχημά μου

Με την εφαρμογή MyCitroën, διαθέσιμη στο App Store και στο Android, επωφεληθείτε από πολλές υπηρεσίες για να κάνετε την εμπειρία συντήρησης για το Citroën σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Χάρη σε αυτό, ενημερώνεστε για τις προθεσμίες συντήρησης για το Citroën σας, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού online και να λάβετε μια εκτίμηση στο αγαπημένο σας συνεργείο, χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας. Εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, βρείτε προσφορές Citroën και συνεργατών, προσκλήσεις VIP και δοκιμές προεπισκόπησης.

MYCITROËN DRIVE

Το προγραμματισμένο μου ταξίδι

Το MyCitroën Drive σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε τα ταξίδια σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Έτσι, σας ενημερώνει για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, την παρουσία καμερών ταχύτητας στη διαδρομή σας, την τιμή των καυσίμων, την ύπαρξη σταθμών φόρτισης και τη διαθεσιμότητα θέσεων στάθμευσης όπου πηγαίνετε.

MYCITROËN TIPS

Οι συμβουλές μας για καλύτερη οδήγηση

WIP

ΒΟΗΘΕΙΑ MYCITROËN 

Η απομακρυσμένη βοήθειά μου

Επωφεληθείτε από το Citroën Assistance εάν το όχημά σας ακινητοποιηθεί σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Φροντίζουμε για εσάς και την επισκευή του οχήματός σας ώστε να συνεχίσετε το ταξίδι σας, ακόμα κι αν είστε ακινητοποιημένοι στο κατώφλι σας.

Όλα τα οχήματα Citroën επωφελούνται από τη βοήθεια εφ' όρου ζωής, εάν πραγματοποιείτε τη συντήρησή σας στο δίκτυό μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ADVISOR

Η αναζήτησή μου για το καλύτερο εργαστήριο

Χάρη στο Citroën Advisor, ανακαλύψτε τις απόψεις που άφησαν οι πελάτες μας σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών στα συνεργεία μας.

Μπορείτε να επιλέξετε τον διανομέα σας με απόλυτη διαφάνεια και να εκφραστείτε σχετικά με την εμπειρία σας.

TELEMAINTENANCE

Ειδοποιήσεις ασφαλείας ή συντήρησης του όχηματός σας.

Η τηλεσυντήρηση διασφαλίζει την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας και σας ειδοποιεί όταν εκδίδεται ειδοποίηση ασφαλείας ή συντήρησης από το όχημά σας.

Εάν πλησιάζει η ημερομηνία του service σας ή ανάψει μια λυχνία στο όχημά σας, έχετε την επιλογή να κλείσετε ραντεβού στο συνεργείο της προτίμησης σας.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θέλω να κλείσω ένα ραντεβού online ή να ζητήσω μια προσφορά

Το να κλείσετε ένα ραντεβού ή να ζητήσετε μια προσφορά δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Με μερικά κλικ στο διαδίκτυο ή στην εφαρμογή MyCitroën, επιλέξτε το πλησιέστερο συνεργείο, τη φύση της προσφοράς και την ακριβή ώρα άφιξής σας. Μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από συγκεκριμένες εκπτώσεις κατά τη διάρκεια του Happy Hours (ανάλογα με τις ώρες που είναι διαθέσιμες).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 24/7

Το αυτοκίνητό μου παραδίδεται όποτε θέλω

Χάρη στο Service Citroën 24/7, μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας στο συνεργείο μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αφήσετε ή να παραλάβετε το όχημά σας, εν ριπή οφθαλμού, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω SMS για να σας στείλουμε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.

SERVICE ON WHEELS

Localize

localize

ΠΑΡΑΛΑΒΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Service για το δικό σας Citroen χωρίς να μεταβείτε στο συνεργείο.

Απολαύστε την άνεση του Pick-up & Delivery! Με αυτή την υπηρεσία, η Citroën έρχεται σε εσάς. Ένα μέλος της ομάδας συνεργείου της Citroën θα μεταβεί στην τοποθεσία της επιλογής σας για να παραλάβει το όχημά σας. Θα σας το επιστρέψει μόλις ολοκληρωθεί η συντήρηση.

VIDEOCHECK

Η επικύρωση μέσω βίντεο για όλες τις επισκευές που θα γίνουν

Το Videocheck είναι μια καινοτόμος υπηρεσία που χρησιμοποιείται μετά την πώληση για πρόσθετες εργασίες στο συνεργείο.

Κατά τη διάρκεια μιας εργασίας, εάν εντοπιστούν απαραίτητες επεμβάσεις όταν δεν είχαν αρχικά προγραμματιστεί, ενημερώνεστε από το συνεργείο.

Χάρη στον έλεγχο βίντεο, με πλήρη διαφάνεια, λαμβάνετε ένα βίντεο με τις λειτουργίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο όχημά σας. Η εντολή εργασίας, την οποία μπορείτε ελεύθερα να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε, σας αποστέλλεται με SMS ή email. Μπορείτε έτσι να επικυρώσετε τη σχετική εκτίμηση εξ αποστάσεως ή ακόμα και να την αρνηθείτε.

Ομαδοποιώντας τις λειτουργίες που πρέπει να εκτελεστούν στο αυτοκίνητό σας, η υπηρεσία Videocheck σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο.

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ë-BOOK

Το 100% ψηφιακό φυλλάδιο συντήρησης

Επωφεληθείτε από το Maintenance e-book, το πρώτο 100% ψηφιακό βιβλίο συντήρησης, σχεδιασμένο για εσάς από τη Citroën. Βρείτε όλο το ιστορικό της συντήρησής σας, όλες τις επεμβάσεις που έγιναν στο όχημά σας, καθώς και τις εργασίες που θα προγραμματιστούν. Το ηλεκτρονικό σας βιβλίο Συντήρησης είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στον προσωπικό σας χώρο της Εφαρμογής MyCitroën.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΑΡΤΩΝ

Ενημέρωση του χάρτη GPS

Το σύστημα πλοήγησής σας χρειάζεται ενημερωμένα δεδομένα χαρτών για να λειτουργεί βέλτιστα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Citroën προτείνει να ενημερώνετε τακτικά το υλικό του χάρτη.