Δείτε το περιεχόμενο
Σεντάν Citroën

Η ΓΚΑΜΑ CITROËN SEDAN

Πάντα περισσότερη άνεση και στυλ με τα μοντέλα της σειράς Citroën Sedan. Λεπτές σιλουέτες και γραμμές, άνετοι εσωτερικοί χώροι, τεχνολογίες. Η κομψότητα των μοντέλων της σειράς Citroën Sedan συνδυάζεται με την απόλαυση της οδήγησης σε απόλυτη ηρεμία.

ΝΕΟ CITROËN C5 X

Μέσα από το στυλ του, το Citroën C5 X είναι η τέλεια ενσάρκωση της φιλοσοφίας της Citroën. Πρωτότυπο, συνδυάζει την κομψότητα ενός saloon, τον δυναμισμό ενός station wagon και την υπερυψωμένη στάση ενός SUV.

Το Citroën C5 X παρέχει πραγματική ηρεμία στο εσωτερικό του, χάρη στην απόλυτη άνεση από το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®.

Το Citroën C5 X είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες για την απλοποίηση της ζωής στο εσωτερικό του, με την εκτεταμένη Head up οθόνη, βοηθήματα οδήγησης που εισάγουν την ημιαυτόνομη οδήγηση και μια ολοκαίνουργια διεπαφή επικοινωνίας σε οθόνη αφής HD 12'' με φυσική αναγνώριση φωνής.

ΝΕΟ CITROËN C5 X HYBRID

Το νέο Citroën C5 X Hybrid είναι μια τεχνολογική και σύγχρονη ηλεκτρική κινητικότητα, στην υπηρεσία της άνεσης και της ευελιξίας χρήσης: κινητικότητα στην κατηγορία ë-Comfort, τέλεια απομονωμένη από το δρόμο και τον έξω κόσμο και με την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας.

Η αθόρυβη λειτουργία, η ομαλή κίνηση του οχήματος, η οδηγική απόλαυση, η άνεση των καθισμάτων Advanced Comfort, η εργονομία και η ευκολία χρήσης των αποκλειστικών διεπαφών και υπηρεσιών, όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη βελτίωση της άνεσης για όλους τους επιβάτες.

ΝΕΟ CITROËN C4

Το νέο C4 είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τα μακρινά σας ταξίδια με το αυτοκίνητο, χάρη στις αναρτήσεις του με Progressive Hydraulic Cushions® και τα καθίσματα Advanced Comfort.

Το νέο Citroën C4 έχει δύναμη και χαρακτήρα. Μεγάλους τροχούς, γενναιόδωρες και μυώδεις γραμμές.

ΝΕΟ CITROËN Ë-C4 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Κομψό και μυώδες σαν SUV, το νέο Citroën ë-C4 Electric είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 50 kWh με αυτονομία έως και 350 km στον κύκλο WLTP (Παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής ελαφρών οχημάτων).

Η απαλότητα των καθισμάτων Advanced Comfort, η ευκολία χρήσης των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρουν 100% υπεύθυνο επίπεδο άνεσης. Αυτό το ηλεκτρικό σεντάν έχει μερικές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τη θερμική του έκδοση: το μονόγραμμα ë στα φτερά και στο πίσω μέρος του οχήματος, οι ζάντες αλουμινίου 18'' Crosslight diamond είναι ειδικά σχεδιασμένα για εξοικονόμηση ενέργειας.

CITROËN C4 CACTUS

Voyagez en mode tout confort avec la berline Citroën C4 Cactus. Dotées de suspensions avec Butées Hydrauliques Progressives® et des sièges Advanced Comfort, Citroën C4 Cactus vous offre un sentiment de bien être et de confort supérieur. Ses aides à la conduite et ses technologies de connectivité vous feront voyager avec facilité en sécurité.