Δείτε το περιεχόμενο
Νέα ή ανακυκλωμένα ανταλλακτικά

ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Το δίκτυο της Citroën σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας.

 

Ανάμεσα στα γνήσια ανταλλακτικά Citroën με την ονομασία MOPAR, τα ανταλλακτικά πολλαπλών εμπορικών σημάτων ή τα ανταλλακτικά από την κυκλική οικονομία, οι ειδικοί μας προσαρμόζονται στα αιτήματά σας και προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση για έναν καλύτερα ελεγχόμενο προϋπολογισμό.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ CITROËN, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ MOPAR

Για τη συντήρηση του Citroën σας, να είστε τόσο απαιτητικοί όσο και όταν το αγοράσατε: επιλέξτε τα γνήσια ανταλλακτικά Citroën, γνωστά ως MOPAR, που έχουν αναπτυχθεί από το σχεδιασμό του αυτοκινήτου σας. Τα γνήσια ανταλλακτικά Citroën, γνωστά ως MOPAR, είναι όλα δοκιμασμένα από ειδικούς (αξιοπιστία, ανθεκτικότητα, αντοχή και ειδικές δοκιμές που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά, όπως δοκιμές πρόσκρουσης).

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η αγορά φθηνότερων ανταλλακτικών για το Citroën σας είναι δυνατή.

 

Ελεγμένα από τους ειδικούς μας και εγγυημένα για 2 χρόνια, τα ανταλλακτικά πολλαπλών μαρκών Eurorepar μειώνουν το κόστος συντήρησης για αυτοκίνητα άνω των 3 ετών και διατίθενται από όλους τους εγκεκριμένους επισκευαστές με πλήρη γκάμα 12.000 αναφορών.

ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Citroën προσφέρει μια σειρά ανταλλακτικών και αξεσουάρ SUSTAINera για τη συντήρηση του οχήματός σας και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, μειώνοντας τα απόβλητα από τη συντήρηση του αυτοκινήτου. 

 

Για το λόγο αυτό έχουμε καθιερώσει μια στρατηγική που βασίζεται στα 4 R :

  • Reman (ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά),
  • Repair (επισκευασμένα ανταλλακτικά),
  • Επαναχρησιμοποίηση,
  • Ανακύκλωση.