Δείτε το περιεχόμενο
Δικτυωμένες υπηρεσίες

ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CITROËN 

Πλοήγηση στο δρόμο με το δικό σας Citroën χάρη στην πληθώρα επιλογών των δικτυωμένων υπηρεσιών. Ασφαλείς και διασκεδαστικές, θα σας οδηγήσουν σε αξέχαστες διαδρομές. 

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ TABLET 

Το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort εστιάζεται επίσης και στη συνδεσιμότητα, ενσωματώνοντας ένα tablet με οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Διαμορφώστε το όχημά σας και αποκτήστε πρόσβαση στο σύστημα πολυμέσων, το τηλέφωνό σας, τον κλιματισμό και την πλοήγηση.

Για την ασφάλειά σας, ο έλεγχος μπορεί να γίνει και μέσω της λειτουργίας φωνητικής αναγνώρισης.

CITROËN CONNECT PLAY

Συμβατή με Apple CarPlay™ και Android Auto, η τεχνολογία Mirror Screen καθιστά δυνατή τη σύνδεση του κινητού σας και την αντιστοίχιση της οθόνης του, στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Βρείτε όλες τις συμβατές εφαρμογές σας, και ελέγξτε τις από την οθόνη αφής.

CITROËN CONNECT NAV 

Χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής του tablet για να χειριστείτε όλες τις λειτουργίες πλοήγησης του Citroën Connect. Με τη βοήθεια της TomTom Traffic, το σύστημα πλοήγησης σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο, για τις συνθήκες κυκλοφορίας, καθώς και τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των χώρων στάθμευσης στη διαδρομή σας. Παρέχει επίσης οπτικές και ηχητικές προειδοποιήσεις για επικίνδυνες περιοχές στο ταξίδι σας.

 

 

CITROËN CONNECT ASSIST 

Το SOS & Assistance Pack είναι μια υπηρεσία κλήσης έκτακτης ανάγκης και βοήθειας μέσω γεω-εντοπισμού. Σε περίπτωση ατυχήματος ή οποιασδήποτε άλλης κατάστασης που απαιτεί επείγουσα επέμβαση, αποστέλλει τις κατάλληλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η δωρεάν υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24-7 χωρίς να χρειάζεται συνδρομή. Βασίζεται στο Citroën Connect Box, ένα σύστημα που τοποθετείται από το εργοστάσιο, στο Citroën σας (στάνταρ ή προαιρετικά, ανάλογα με την έκδοση), το οποίο έχει τη δική του κάρτα SIM και τον δικό του δέκτη GPS.

 

* Connect SOS και Υπηρεσίες οδικής βοήθειας για συστήματα δορυφορικής πλοήγησης με τη χρήση προσωπικής κάρτας SIM

 

Για οχήματα παραγωγής πριν από το 2016, με συστήματα ραδιοπλοήγησης που χρησιμοποιούν προσωπική κάρτα SIM εγκατεστημένη από τον πελάτη στην αποκλειστική υποδοχή ηχοσυστήματος, οι Υπηρεσίες Connected SOS και Assistance δεν θα λειτουργούν.

Λόγω της τεχνικής απαξίωσης της πλατφόρμας που είναι πέρα από τον έλεγχό μας, καθώς αυτή επιφέρει πρόσθετους κινδύνους ασφαλείας και ευπάθεια σε παραβίαση των δεδομένων, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να απενεργοποιήσουμε από την 1η Ιανουαρίου του 2024, αυτές τις υπηρεσίες.

Τα συμβόλαια που υπόκεινται σε συνδρομή δεν επηρεάζονται. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα FAQ.