Δείτε το περιεχόμενο
Γκάμα επαγγελματικών της Citroën

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Για την αγορά του νέου σας βαν, η Citroën σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων. Επιλέξτε από ένα πλήθος αμαξωμάτων και διαστάσεων, το μοντέλο που θα σας συνοδεύσει καλύτερα στην καθημερινή σας επαγγελματική δραστηριότητα.

BERLINGO & Ë-BERLINGO VAN

Το Citroën Berlingo Van διατίθεται με έναν οικονομικό κινητήρα εσωτερικής καύσεως, ή με έναν ηλεκτροκινητήρα (100kW ή 136hp). 

 

Προσφέρεται σε 2 μήκη αμαξώματος: M με 4.4μ. και XL με 4.75μ. και ικανότητα φόρτωσης που φτάνει τα 4.4μ.³.

 

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Driver και Worker, και εφοδιάζεται με 19 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που διευκολύνουν τις καθημερινές επαγγελματικές δραστηριότητες.

JUMPY & Ë-JUMPY

Το Citroën Jumpy διατίθεται σε ηλεκτρική έκδοση (κινητήρας 100 kW (136 hp)) και σε έκδοση diesel (100 έως 180 hp). Διατίθεται σε 3 μεγέθη (XS, M ή XL) και 3 εκδόσεις (Cityvan, Worker και Driver).

 

Διαθέτει 16 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως το hands free άνοιγμα των συρόμενων πλαϊνών θυρών και το moduwork (που δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως και 4μ.).

JUMPER & Ë-JUMPER

Το Citroën Jumper διατίθεται σε εκδόσεις κλειστού βαν, καμπινάτου σασί, διπλοκάμπινου, και πλατφόρμας. Υπάρχουν επιλογές για 4 μήκη, 3 μεταξόνια και 3 ύψη. Προσφέρει το κορυφαίο για την κατηγορία του, πλάτος, συρόμενες πλαϊνές πόρτες με πλάτος έως 1,25μ. και 11 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

 

Διατίθεται με κινητήρα diesel (120 έως 165 hp) ή ηλεκτροκινητήρα (96 kW (120 hp)) με δυνατότητα επιλογής 2 τιμών αυτονομίας: 200 km (WLTP) για τις εκδόσεις μήκους L1 και L2 και 340 km (κύκλος WLTP) καμπινάτου-σασί L2S, L3 και L4.

ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 

CΗ Citroën σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διασκευασμένων οχημάτων:

  • Vans "με το κλειδί στο χέρι" ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της δραστηριότητάς σας και άμεσα διαθέσιμα,
  • Διασκευασμένα Vans "A la carte", που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Αυτές οι διασκευές πραγματοποιούνται από τους συνεργαζόμενους αμαξοποιούς και κάθε διασκευή ελέγχεται πριν από την τελική παράδοση. Εσείς επιλέγετε τους όγκους, τις διαστάσεις και τον εξοπλισμό, η Citroën αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.