ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η Citroën παρέχει την απάντηση σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας με τα Επαγγελματικά οχήματα Citroën.

Κάθε Επαγγελματικό αυτοκίνητο Citroën αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας, χάρη στην οικονομία, την αξιοπιστία και τις απεριόριστες επιλογές αμαξώματος.

Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των Επαγγελματικών Citroën που αποτελείται από τα μοντέλα: Citroën C3 Entreprise, Citroën Berlingo, Citroën Jumpy και Citroën Jumper.

Τα Επαγγελματικά αυτοκίνητα Citroën προσφέρουν την ιδανική πρόταση στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Δεν φαντάζεστε τι µπορεί να κάνει η Citroën για τις ανάγκες σας. Η πλήρης γκάµα επαγγελµατικών Citroën που ξεπερνάει τις 1.300 επιλογές αµαξώµατος, καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας για ασύγκριτη πρακτικότητα, χαµηλή κατανάλωση, ευελιξία και κορυφαία άνεση µε την υπογραφή Citroën!

Επιπλέον, οι σύγχρονοι κινητήρες Turbo diesel Blue HDi από 1500 έως 2.200 cc προδιαγραφών EURO 6,2 με αναβαθμισμένη τεχνολογία, οικονομία καυσίμου, μειωμένη εκπομπή ρύπων και με αξιόπιστα συστήματα υποστήριξης και άνεσης του οδηγού, καθιστούν τη Citroën άκρως ανταγωνιστική και στην κατηγορία των Επαγγελματικών οχημάτων!

Γνωρίστε από κοντά τη γκάμα Citroën Επαγγελματικών στο Εξειδικευμένο Business Center Citroën! Με τα επαγγελµατικά Citroën, καµία δουλειά δεν είναι πρόκληση. Όλα είναι δυνατά!

Σημείωση: Στις αναγραφόμενες αρχικές τιμές των Επαγγελματιών μοντέλων Citroën, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.