Δείτε το περιεχόμενο
Χαρακτηριστικά του C5 Aircross plug-in hybrid

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Η εμπειρία της απόλυτης άνεσης

Το plug-in hybrid σύστημα κίνησης του C5 Aircross ενσιχύει την απόλαυση του ταξιδιού χάρη στα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής οδήγησης για τις καθημερινές μετακινήσεις σε απόσταση μέχρι και 64 km (κύκλος WLTP) και της απεριόριστης αυτονομίας για τα μεγαλύτερα ταξίδια χάρη στον βενζινοκινητήρα του.

Με το C5 Aircross Plug-in Hybrid οι πελάτες δικαιούνται και το οικολογικό μπόνους και την επιδότηση αλλαγής σε ηλεκτρικό.

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ 
 • Με την επιλογή ηλεκτροκίνησης, το C5 Aircross Plug-in Hybrid σας εξασφαλίζει μία αθόρυβη, οικολογική και χωρίς κραδασμούς οδήγηση με μηδενικές εκπομπές CO2
 • Σας δίνει την ελευθερία της κυκλοφορίας ακόμα και σε αστικές περιοχές όπου ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.  
 • Η μπαταρία των 13.2 kW καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ. για το 70% της χωρητικότητάς της.
 
100% ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
 • Το C5 Aircross Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν κινητήρα PureTech 180 hp με ένα αυτόματο κιβώτιο EAT8, και έναν ηλεκτροκινητήρα 81.2 kW (110 hp), με συνδυαστική απόδοση 225 ή 180 hp ανάλογα με την έκδοση που εσείς θα επιλέξετε.
 • Η ροπή του φτάνει τα 360 Nm, είναι άμεσα διαθέσιμη, διασφαλίζοντας αδιάκοπη άνεση στην οδήγηση και εγγυημένη δύναμη επιτάχυνσης, σε κάθε περίσταση.
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
 • Οι λύσεις φόρτισης του C5 Aircross Plug-in Hybrid είναι απλές, πρακτικές και πολλές.
 • Η ταχύτερη λύση φόρτισης είναι με τη χρήση ενός Wall Box. Με ένα καλώδιο mode 3 (προαιρετικά), μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας από 0 έως 100% σε λιγότερο από 2 ώρες, μέσω του ενσωματωμένου φορτιστή των 7.4 kW.
 • Για ιδανική χρήση, προτείνουμε να φορτίζετε σε καθημερινή βάση το C5 Aircross Plug-in Hybrid.
 

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID 

Ë-COMFORT ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PLUG-IN HYBRID

Ιδανικό για κάθε χρήση, το C5 Aircross Plug-in Hybrid συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της 100% ηλεκτρικής οδήγησης για τις καθημερινές διαδρομές μέχρι τα 64χλμ. (κύκλος WLTP) χάρη στον ηλεκτροκινητήρα των 81.2 kW, με εκείνα του βενζινοκινητήρα PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3 για τα μεγαλύτερα ταξίδια..

Το ηλεκτρικό αυτόματο κιβώτιο ë-EAT8 με τις 8 ταχύτητες βελτιστοποιεί τις αλλαγές εξασφαλίζοντας ακόμα πιο ήρεμη και ευχάριστη οδήγηση. 

Το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης διαθέτει δύο προγράμματα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα: Drive (θέση D) και Brake (θέση B). Το τελευταίο αυξάνει το ποσοστό της ανακτώμενης ενέργειας κατά τη φάση του φρεναρίσματος και της επιβράδυνσης.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Στα 130 km/h, η αυτονομία του C5 Aircross Plug-in Hybrid πέφτει στο μισό σε σχέση με την πιστοποιημένη βάσει του κύκλου WLTP. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Η αυτονομία της μπαταρίας επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες και την αντιμετώπισή τους, συμπεριλαμβανομένου και του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού, της καμπίνας. 
ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 
Η αυτονομία της μπαταρίας του C5 Aircross Plug-in Hybrid βελτιστοποιείται αν οδηγούμε ήρεμα και χωρίς απότομες αλλαγές στο πάτημα του γκαζιού. 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΤΙΟ 
Τα αξεσουάρ οροφής και το υπερβολικό φόρτωμα του αυτοκινήτου επηρεάζουν σημαντικά την κατανάλωση του C5 Aircross Plug-in Hybrid. 

ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Υπολογίστε την αυτονομία του C5 Aircross ανάλογα με την ταχύτητα, τη θερμοκρασία και το οδηγικό σας στυλ.

3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Επιλογέας ιδανικά τοποθετημένος στην κεντρική κονσόλα 

Ο επιλογέας των προγραμμάτων οδήγησης βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα του C5 Aircross Plug-in Hybrid, και προσφέρει 3 επιλογές οδήγησης :

 • Ηλεκτρική: Το αυτοκίνητο κινείται αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση με ταχύτητα μέχρι τα 135 km/h, εξασφαλίζοντάς σας εντελώς αθόρυβη και εξαιρετικά ήρεμη οδήγηση. Η αυτονομία με αυτό το πρόγραμμα φτάνει τα 64 km (κύκλος WLTP).
 • Υβριδική: Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει αυτόματα τη διαχείριση μεταξύ του ηλεκτροκινητήρα και του βενζινοκινητήρα, επιτυγχάνοντας έτσι την ιδανική οικονομία. 
 • Sport: Με προτεραιότητα στις επιδόσεις χάρη στον ηλεκτροκινητήρα ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά στον βενζινοκινητήρα αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ 225 hp και αντίστοιχη ροπή 360 Nm..

C5 AIRCROSS HYBRID ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΙ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Απλό και πρακτικό

Η φόρτιση του C5 Aircross Plug-in Hybrid είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία:

Το πορτάκι της υποδοχής για το βύσμα της φόρτισης που βρίσκεται πίσω και αριστερά, διαθέτει μία LED φωτεινή ένδειξη για την παρακολούθηση της διαδικασίας φόρτισης, η οποία μπορεί επίσης και να γίνει και εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής MyCitroën.

Η φόρτιση μπορεί να προγραμματιστεί από την οθόνη αφής του αυτοκινήτου ή από την εφαρμογή MyCitroën, ώστε να εκμεταλλευθείτε π.χ. τις ώρες μειωμένων χρεώσεων της ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα καλώδια φόρτισης αποθηκεύονται σε ειδική θέση κάτω από το δάπεδο του χώρου των αποσκευών.

ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Απλοποιημένες λύσεις καθημερινής φόρτισης

Για τη φόρτιση του C5 Aircross Plug-in Hybrid, υπάρχουν διάφορες λύσεις :

 • Από μία συμβατική παροχή η μπαταρία φορτίζει σε 7 ώρες ή σε 4 ώρες μέσω μία ενισχυμένης παροχής τύπου Green’Up™.
 • Μέσω ενός wall box των 32A με τον προαιρετικό ενσωματωμένο φορτιστή των 7.4 kW, η φόρτιση διαρκεί λιγότερο από 2 ώρες. Διαθέσιμο σε ορισμένους δημόσιους δρόμους και ορισμένους σταθμούς αυτοκινήτων, το Wall Box μπορεί επίσης και να τοποθετηθεί στο σπίτι σας. 

 

Σταθμοί φόρτισης των 100 kW δεν είναι συμβατοί με το C5 Aircross Plug-in Hybrid.

 

Η Citroën, για την εγκατάσταση μίας λύσης φόρτισης στο σπίτι σας, έχει επιλέξει δύο συνεργάτες: την εταιρεία ZEborne και την Zeplug.

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Προσομοίωση της διάρκειας φόρτισης του C5 Aircross Plug-in Hybrid βάσει των διαθέσιμων μεθόδων φόρτισης.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ταξιδέψτε χωρίς άγχος με το C5 Aircross Plug-in Hybrid

Χρησιμοποιήστε το χάρτη για να εντοπίσετε τους σταθμούς φόρτισης που είναι συμβατοί με το C5 Aircross Plug-In Hybrid, στην περιοχή σας ή στα ταξίδια σας.

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID Ë-SERVICES

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ INTERFACES

Ψηφιακός πίνακας οργάνων με δυνατότητα διαμόρφωσης και νέα οθόνη αφής

Το C5 Aircross Plug-in Hybrid διαθέτει ειδικές οθόνες για τη λειτουργία της ηλεκτροκίνησης:

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης και τη υπολειπόμενη ζωή της μπαταρίας και παρέχει πρόσβαση στην ένδειξη και τη ροή της ενέργειας (power indicator).

Η οθόνη αφής των 10" εμφανίζει την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος, τις ρυθμίσεις της φόρτισης για αργότερα και τη λειτουργία e-save, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε «απόθεμα» ενεργείας για να μπορέσετε να κινηθείτε σε μία προκαθορισμένη απόσταση με 100% ηλεκτροκίνηση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ESOLUTIONS, MYCITROËN ΚΑΙ FREE2MOVE

Με την εφαρμογή MyCitroën του smartphone σας, μπορείτε να ελέγξετε τη φόρτιση της μπαταρίας και την υπολειπόμενη αυτονομία του νέου σας C5 Aircross Plug-in Hybrid αλλά και να προγραμματίσετε την καθημερινή φόρτιση και την προθέρμανση της καμπίνας σας. 

 

Η εφαρμογή Free2Move eSolutions, περιλαμβάνει την προσφορά Charge My Car, που σας παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 260.000 σταθμούς φόρτισης σε ολόκληρη την Ευρώπη, και τη δυνατότητα εντοπισμού των, συμβατών με το C5 Aircross Plug-in Hybrid, σταθμών φόρτισης.

LES AVIS CLIENTS ADVISOR SUR C5 AIRCROSS HYBRIDE RECHARGEABLE

0 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΜΕΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
-/5
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {5] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {4] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {3] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {2] αστέρι
0 (1) αστέρι

Citroën
Advisor

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ AFNOR

ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

0 των 0 σημειώσεων

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID