Δείτε το περιεχόμενο
Citroën ΑΤΟΚΑ
CITROËN ΑΤΟΚΑ

 

Η Citroën καινοτομεί και φέρνει το πρόγραμμα Citroën ΑΤΟΚΑ!

 

Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Citroën με 0% επιτόκιο, 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια).

 

Τα προνόμια που προσφέρει η Citroën συνεχίζονται, καθώς προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

 

Το πρόγραμμα ισχύει για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X & C5 Aircross, οπότε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι διαλέξετε ποιο μοντέλο είναι το ιδανικό για εσάς!

 

Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να οδηγήσετε το όνειρό σας με άνεση και ασφάλεια! Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε και να πράξετε… Άτοκα!

 

 

Ζητήστε σήμερα προσφορά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: 

1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ CITROEN
2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
         
       
3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
4. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τον αντίστοιχο υπεύθυνο επεξεργασίας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Στον παραπάνω σύνδεσμο θα βρείτε επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας που σχετίζονται με το απόρρητο και τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Μείνετε σε επαφή! (προαιρετικά)

Eπιλέγοντας τουλάχιστον ένα από αυτά τα κανάλια, συμφωνώ με την επεξεργάσια των σχετικών δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ, ταυτοποίησης και αναγνώρισης, όπως περιγράφεται στη Δήλωση Συναίνεσης.

Έχω το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συγκατάθεσή μου ανά πάσα στιγμή (για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε εδώ). Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίζεται στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Διορθώστε τα επισημασμένα πεδία και προσπαθήστε ξανά.

Το αίτημά σας έχει σταλεί στον επιλεγμένο αντιπρόσωπο. Θα  επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Ο επιλεγμένος σας αντιπρόσωπος
Επικοινωνία :
Τηλέφωνο :
Ιστότοπος :
Email :
Ωράριο λειτουργίας
Εγγραφείτε εδώ