Δείτε το περιεχόμενο

Διαμορφώστε το Citroën C3 σας

Ενδιαφέρεστε για το Citroën C3; Προβάλλετε τον εαυτό σας πίσω από το τιμόνι του μελλοντικού σας αυτοκινήτου πόλης με τον διαμορφωτή Citroën! Από την επιλογή του φινιρίσματος μέχρι τον εξοπλισμό, τον κινητήρα και τα χρώματα, διαμορφώστε το Citroën C3 σας κατά βούληση.

Υπάρχουσες εκδόσεις για το Citroën C3

Το Citroën C3 διατίθεται στα ακόλουθα επίπεδα εξοπλισμού: Live, Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack. Κάθε μία από αυτές τις εκδόσεις περιλαμβάνει μια σειρά από στάνταρ εξοπλισμό και αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να προσθέσετε μια έξτρα πινελιά πρωτοτυπίας στο Citroën C3 σας, διατίθενται επίσης δύο ειδικές σειρές: Saint James και C-Series.

Επιλογή κινητήρα

Το Citroën C3 διατίθεται σε εκδόσεις ντίζελ (BlueHDI 100) και βενζίνης (PureTech 83, Puretech 110). Ανάλογα με την έκδοση και τον κινητήρα που επιλέξατε, το Citroën C3 σας διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6, το οποίο σας προσφέρει ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και βέλτιστη οδηγική άνεση.

Εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός

Όσον αφορά το σχεδιασμό, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, όπως η επιλογή χρώματος, η απόχρωση οροφής και οι ζάντες. Μην ξεχνάτε την εξατομίκευση των ενθέτων των προβολέων ομίχλης και του περιβλήματος των Airbump χάρη στο Color Pack. Στο εσωτερικό του Citroën C3 σας, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από ατμόσφαιρες για να απολαύσετε μια καμπίνα στα μέτρα σας.

Διαστάσεις του Citroën C3

Με μήκος 3.996 mm, πλάτος 1.749 mm και ύψος 1.474 mm, το Citroën C3 είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που αισθάνεται άνετα στην πόλη και στο δρόμο. Συμπαγείς διαστάσεις, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στο χώρο αποσκευών με όγκο 300L, ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλεγεί.