Δείτε το περιεχόμενο

Διαμορφώστε το νέο σας C4 ή ë-C4

Ψάχνετε για ένα συμπαγές σεντάν με στιβαρή και αεροδυναμική εμφάνιση; Προσαρμόστε το New Citroën C4 σε έκδοση εσωτερικής καύσης ή 100% ηλεκτρική έκδοση για το New Citroën C4 με τον διαμορφωτή για να δημιουργήσετε ένα όχημα που ταιριάζει σε εσάς και τις επιθυμίες σας. 

 

Μπορείτε να διαμορφώσετε τα πάντα, από το φινίρισμα και τη σχεδίαση μέχρι τον εξοπλισμό και τον κινητήρα.

Διαθέσιμες εκδόσεις

Το νέο Citroën C4 και το νέο Citroën ë-C4 προσφέρουν 5 φινιρίσματα: Live, Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack. Κάθε επίπεδο εξοπλισμού φέρνει το δικό του σύνολο εξοπλισμού και αξεσουάρ, αλλά θα απολαύσετε μια πληθώρα βασικών χαρακτηριστικών για ασυμβίβαστη άνεση και ασφάλεια στην καλύτερη τιμή.

Επιλογή κινητήρα

Το νέο Citroën C4 προσφέρει μια ευρεία επιλογή κινητήρων βενζίνης νέας γενιάς Euro 6d (PureTech 100, 130 ή 155 S&S) ή πετρελαίου (BlueHDi 110 ή 130 S&S) και 8-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (EAT8). Ο κινητήρας 136hp (100kW) του New Citroën ë-C4 προσφέρει αυτονομία έως και 350km.

Εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός

Το νέο Citroën C4 και το νέο Citroën ë-C4 διατίθενται σε Banquise White, Obsidian Black, Platinum Grey, Iceland Blue, Steel Grey, Elixir Red και Caramel Brown. Μπορείτε επίσης να ταιριάξετε τις ζάντες σας επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους ζαντών ή ζάντες αλουμινίου 18" Aeroblade Dark ή Diamanté, ανάλογα με το φινίρισμα.

 

Στο εσωτερικό, εξατομικεύστε την εσωτερική ατμόσφαιρα με υφάσματα σε μαύρο, γκρι, μπλε και κόκκινο χρώμα, για ένα λιτό και κομψό εσωτερικό.

Διαστάσεις σεντάν

Το νέο Citroën C4, είτε είναι εσωτερικής καύσης είτε ηλεκτρικό, είναι γενναιόδωρο όσον αφορά τους εσωτερικούς χώρους τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες, με έναν εξαιρετικό χώρο για τα γόνατα στο πίσω μέρος 198 χιλιοστών. Υπάρχει άφθονος καλά μελετημένος αποθηκευτικός χώρος και η συνδεσιμότητα είναι εξαιρετική, με πρίζες USB για όλους, ένας πραγματικός χώρος διαβίωσης. Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι συμπαγές και θα είναι άνετο τόσο στην πόλη όσο και στο δρόμο. Όσον αφορά τον χώρο φόρτωσης, το πορτμπαγκάζ προσφέρει όγκο 380 λίτρων, με πάτωμα 2 θέσεων και δυνατότητα αναδίπλωσης 1 ή 3 πίσω καθισμάτων.

Εξοπλισμός και αξεσουάρ

Πολλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης είναι διαθέσιμα στον βασικό εξοπλισμό του New Citroën C4 και του New Citroën ë-C4, όπως το πακέτο ασφαλείας, η υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, η ανίχνευση υποπληθωρισμού και το κιτ hands-free. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, όπως το θερμαινόμενο τιμόνι και τα θερμαινόμενα καθίσματα, η γυάλινη ηλιοροφή, το πακέτο Park Assist 360 κ.λπ.