Δείτε το περιεχόμενο
Χαρακτηριστικά του Citroën C5 X plug-in hybrid

C5 X PLUG-IN HYBRID

Ηλεκτροκίνητο κάθε μέρα, βενζινοκίνητο όποτε χρειάζεται

Εκτός από βενζινοκίνητο, το C5 X διατίθεται και σε υβριδική έκδοση, που προσαρμόζεται σε όλες τις χρήσεις για ελεύθερη καθημερινή κυκλοφορία, καθώς και μοναδικά ταξίδια.

Το C5 X Plug-in Hybrid προσφέρει τεχνολογική και σύγχρονη ηλεκτρική μετακίνηση με γνώμονα την άνεση και της ευελιξία χρήσης: μετακίνηση e-Comfort class.

Το C5 X Plug-in Hybrid σας εξασφαλίζει επίσης και το οικολογικό μπόνους και το μπόνους μετατροπής σε ηλεκτρικό. (στη Γαλλία).

ΕΩΣ ΚΑΙ  63 KM ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 

Το C5 X Plug-in Hybrid είναι κατάλληλο για τις περισσότερες καθημερινές σας διαδρομές. Με πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης, προσφέρει :

 • Αυτονομία έως και 63 km (ανάλογα με τα options που έχουν τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο και τις πραγματικές συνθήκες χρήσης)
 • Αθόρυβη οδήγηση με ταχύτητα έως και 135 km/h
 • Φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση με μηδενικές εκπομπές CO2

Η μπαταρία του Νέου Citroën C5 X Plug-in Hybrid καλύπτεται από εγγύηση οκτώ ετών ή 160.000km για το 70% της χωρητικότητάς της.

 
100% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εύκολη υβριδική οδήγηση, δυναμικό, χαλαρωτικό και ήρεμο :

 • 80 hp από τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως και 81.2 kW (110 hp) από τον ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική ισχύ που φτάνει τους 225 hp και συνδυαστική ροπή 360 Nm
 • Τέσσερα προγράμματα οδήγησης : Ηλεκτρική, Υβριδική, Comfort και Sport;
 • Κατανάλωση απο 1.3 L/100 km και εκπομπές του CO2 από 29 g/km (σε κύκλο WLTP)
 • Βελτιστοποιημένη κατανάλωση χάρη στην καθημερινή φόρτιση 
 • Πρόγραμμα Brake με το οποίο επιτυγχάνεται ανάκτηση της ενέργειας για την μπαταρία, κατά το φρενάρισμα και την επιβράδυνση.
 
ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ 

Το C5 X Plug-in Hybrid μπορεί να φορτιστεί με διάφορους τρόπους :

 • Από Wall box: Με το προαιρετικό καλώδιο mode 3, η φόρτιση από 0 έως 100% διαρκεί 3 ώρες και 25 λεπτά ή 1 ώρα και 40 λεπτά με τον προαιρετικό ενσωματωμένο φορτιστή των 7.4 kW.
 • Από παροχή τύπου Green’Up: Η μπαταρία φορτίζεται σε 3 ώρες & 55 λεπτά, μέσω του προαιρετικού ενισχυμένου καλωδίου mode 2.
 • Από συμβατική παροχή : Η μπαταρία φορτίζει στο 100% σε 7 ώρες & 5 λεπτά, όλη τη νύχτα, με το στάνταρ καλώδιο mode 2.

Το C5 X Plug-in Hybrid δεν είναι συμβατό με σταθμούς φόρτισης των 100 kW.

 
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ C5 X PLUG-IN HYBRID

Ë-COMFORT ΓΙΑ ΤΟ PLUG-IN HYBRID

Οδηγική ευχαρίστηση 

Χωρίς θόρυβο, χωρίς κραδασμούς, έξυπνα σχεδιασμένη ηχομόνωση από το δρόμο και τον έξω κόσμο, χάρη στην ειδική πλαστικοποιημένη επίστρωση των εμπρός και πίσω παραθύρων: στο C5 X Plug-in Hybrid, η οδηγική εμπειρία περιλαμβάνει βέλτιστη άνεση και αθόρυβη λειτουργία.

Οι δύο κινητήρες λειτουργούν συνδυαστικά, για να εξασφαλίσουν την ομαλή κίνηση του αυτοκινήτου. Το γρήγορο και αποτελεσματικό ηλεκτρικό αυτόματο κιβώτιο ë-EAT8 ενισχύει την οδηγική απόλαυση εξασφαλίζοντας την αμεσότητα στην παροχή της ροπής.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ 
Στα 130 km/h, η αυτονομία του C5 X Plug-in Hybrid πέφτει στο μισό, σε σύγκριση με την ονομαστική αυτονομία βάσει WLTP. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Οι κλιματικές συνθήκες και οι επιπτώσεις τους (θέρμανση ή ψύξη του χώρου των επιβατών), επηρεάζουν την αυτονομία του αυτοκινήτου σας. 
ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 
Η ήρεμη και χωρίς απότομες αλλαγές οδήγηση, βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του C5 X Plug-in Hybrid. 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΤΙΟ 
Αξεσουάρ στην οροφή ή μεταφορά βαρέων φορτίων, επηρεάζει αρνητικά την κατανάλωση του αυτοκινήτου σας. 

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ C5 X PLUG-IN HYBRID

ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το πλήκτρο τύπου ‘toggle’ στην κεντρική κονσόλα, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα οδήγησης: Ηλεκτρική, Υβριδική, Comfort ή Sport. Ο έλεγχος της ενεργής ανάρτησης Citroën Advanced Comfort® φροντίζει να προσαρμόζει συνεχώς τη συμπεριφορά της, ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα.
 • Ηλεκτρική: Το αυτοκίνητο προσφέρει αυτονομία έως και 63 km, που είναι απόλυτα επαρκής για όλες τις καθημερινές διαδρομές των περισσότερων οδηγών. Η κάλυψη της συγκεκριμένης απόστασης γίνεται με μηδενική κατανάλωση καυσίμων. 
 • Υβριδική: Το αυτοκίνητο φροντίζει αυτόματα για τη χρήση του βενζινοκινητήρα ή του ηλεκτροκινητήρα, για την επίτευξη της ιδανικής οικονομίας.
 • Comfort: Με βάση την Υβριδική λειτουργία, αυτό το πρόγραμμα οδήγησης εξασφαλίζει περισσότερη ευελιξία χάρη στη συμμετοχή και της ενεργητικής ανάρτησης Citroën Advanced Comfort®.
 • Sport: Το C5 X Plug-in Hybrid προσφέρει δυναμικές επιδόσεις χάρη στον ηλεκτροκινητήρα ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά στο βενζινοκινητήρα, αποδίδοντας έτσι συνδυαστική ισχύ που φτάνει τους 225 hp. Η συμπεριφορά της ενεργητικής ανάρτησης Citroën Advanced Comfort® γίνεται πιο σφιχτή για καλύτερο κράτημα του δρόμου.
 • ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ C5 X PLUG-IN HYBRID

  ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 

  Το C5 X Plug-in Hybrid χαρακτηρίζεται από την ευκολία στη φόρτισή του:
 • Τα καλώδια φόρτισης φυλάσσονται σε ειδικό χώρο κάτω από το δάπεδο του πορτμπαγκάζ.
 • Το πορτάκι φόρτισης, που βρίσκεται πίσω και αριστερά, διαθέτει LED φωτεινή ένδειξη για την παρακολούθηση της διαδικασίας φόρτισης, ενώ αυτή μπορεί να ελεγχθεί και εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής MyCitroën.
 • Όταν το αυτοκίνητο κινείται με πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης, στο κάτω μέρος του εσωτερικού καθρέφτη, ανάβει μία μπλε φωτεινή ένδειξη που είναι ορατή απέξω, ώστε να αναγνωρίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι ηλεκτροκίνητο ειδικά σε περιοχές που απαγορεύεται η πρόσβαση οχημάτων με θερμικό κινητήρα.
 • Η φόρτιση μπορεί να προγραμματιστεί από την οθόνη αφής ή μέσω της εφαρμογής MyCitroën, ώστε να εκμεταλλευθεί ο χρήστης τις ώρες μειωμένης χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.
 • ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 

  Για τη φόρτιση του C5 X Plug-in Hybrid διατίθενται αρκετές λύσεις, τόσο στο σπίτι όσο και εκτός σπιτιού, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες :

 • Μέσω Wall Box: Με το προαιρετικό καλώδιο mode 3, η φόρτιση από 0 έως 100% διαρκεί 3 ώρες & 25 λεπτά (16A) και 1 ώρα & 40 λεπτά (32A) με τον προαιρετικό ενσωματωμένο φορτιστή των 7.4 kW.
 • Μέσω Wall Box που διατίθεται σε δημόσιους δρόμους και ορισμένα πάρκα, και μπορεί να τοποθετηθεί και στο σπίτι σας.
 • Ενισχυμένη παροχή 14A τύπου Green’Up: Η μπαταρία φορτίζεται σε 3 ώρες & 35 λεπτά μέσω του προαιρετικού ενισχυμένου καλωδίου mode 2.
 •  

  Η Citroën επέλεξε δύο συνεργάτες για να σας βοηθήσουν στην εγκατάσταση της λύσης φόρτισής σας: Την ZEborne και τη Zeplug. Θα έχετε τη σιγουριά για την υψηλή ποιότητα της εγκατάστασης, στην καλύτερη τιμή, και που θα πληροί τα κριτήρια για τη χορήγηση της κρατικής επιδότησης.

   

  ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ C5 X PLUG-IN HYBRID

   

  ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 

  Ταξίδι χωρίς άγχος με το C5 X Plug-in Hybrid

  Χρησιμοποιήστε τον χάρτη για να εντοπίσετε, στην περιοχή σας ή στα ταξίδια σας, τους σταθμούς φόρτισης που είναι συμβατοί με το C5 X Plug-in Hybrid.

  ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ INTERFACE

  Οθόνες αποκλειστικά για τη λειτουργία του συστήματος Plug-in Hybrid

  Η έκδοση Plug-in Hybrid του C5 X διαθέτει οθόνες αποκλειστικά για την οδήγηση με πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης :

  • Η ψηφιακή οθόνη δείχνει την κατάσταση φόρτισης και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, και παρέχει πρόσβαση στην ένδειξη ισχύος και τη ροή ενέργειας.
  •  Η οθόνη αφής εμφανίζει την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος, τις ρυθμίσεις για την φόρτιση για αργότερα, την προθέρμανση της καμπίνας και τη λειτουργία e-save, η οποία σας επιτρέπει να κρατήσετε σαν ρεζέρβα, αρκετή ισχύ στη μπαταρία για να διανύσετε μια προκαθορισμένη απόσταση, με 100% ηλεκτροκίνηση. Όταν το C5 X Plug-in Hybrid φορτίζεται, η οθόνη εμφανίζει τον χρόνο που απομένει μέχρι την πλήρη φόρτιση, για παράδειγμα.
  Ë-SERVICES ΤΟΥ C5 X PLUG-IN HYBRID 

  ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 

  Εφαρμογή MyCitroën 

  Με την εφαρμογή MyCitroën, μπορείτε να δείτε από το smartphone σας, την κατάσταση φόρτισης και την υπολειπόμενη αυτονομία του C5 X Plug-in Hybrid, αλλά και να προγραμματίσετε την καθημερινή φόρτιση και την προθέρμανση της καμπίνας.

  Εφαρμογή Free2move 

  Η εφαρμογή Free2move eSolutions σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 300.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, και την τοποθεσία εκείνων που είναι διαθέσιμα και συμβατά με το C5 X Plug-in Hybrid.

  ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ADVISOR ΓΙΑ ΤΟ C5 X PLUG-IN HYBRID

  0 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  ΜΕΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  -/5
  0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {5] αστέρι
  0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {4] αστέρι
  0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {3] αστέρι
  0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {2] αστέρι
  0 (1) αστέρι

  Citroën
  Advisor

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ AFNOR

  ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

  ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
  ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

  0 των 0 σημειώσεων