Δείτε το περιεχόμενο
Οδήγηση και ευκολία χρήσης ενός Citroën van

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ CITROËN 

Για 100 χρόνια η Citroën εμπνέεται από εσάς, για να δημιουργήσει καινούργια και συναρπαστικά επαγγελματικά οχήματα, τα οποία προσφέρουν ασυναγώνιστη άνεση, για κάθε επιβάτη. Άνεση στην οδήγηση, ευκολία στη χρήση, ευκολία διαμόρφωσης, και χώρους φόρτωσης. Και κάθε επαγγελματική σας διαδρομή γίνεται ξεκούραστη.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Καθολική χαλάρωση

Σχεδιασμένο για να προσφέρει απαράμιλλη άνεση και ευεξία σε κάθε επιβάτη, το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort® είναι ότι καλύτερο για το σώμα και το μυαλό. Τα μαλακά στην αφή σημεία επαφής, και το χαμηλό επίπεδο θορύβου, δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας, ενώ ο εσωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί για να είναι κομψός και εξαιρετικά εύκολος στη διαμόρφωση. Η συνολική ατμόσφαιρα κάνει τις διαδρομές ξεκούραστες, και η διαισθητική τεχνολογία εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο των πρακτικών και μοναδικών χαρακτηριστικών.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Τα vans της Citroën προσφέρουν ιδανικό επίπεδο άνεσης στην οδήγηση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του δρόμου. Αυτό οφείλεται στην υψηλή θέση οδήγησης, την ομαλή λειτουργία της ανάρτησης, καθώς και τη θερμο- και ηχο-μόνωση.

Τα μπροστινά καθίσματα στο Berlingo Van και Jumpy έχουν σχεδιαστεί εργονομικά για να προσφέρουν άφθονο χώρο, άνετη στάση οδήγησης και είναι ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος και την οσφυϊκή περιοχή.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Moduwork®

Για μεγιστοποίηση του χώρου και της ευελιξίας στο Citroën Jumpy, το Moduwork® διαθέτει ένα διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, και αναδιπλούμενο πλευρικό κάθισμα συνοδηγού. Αυτό επεκτείνει το μήκος φόρτωσης στις εκδόσεις XL, που φτάνει και τα 4 μέτρα. Για επιπλέον ασφάλεια στην πλευρά του οδηγού υπάρχει επίσης και ένα δίχτυ συγκράτησης.

Extenso® cab

Διαθέσιμο στο Berlingo Van, το Extenso® Cab μπορεί να μεταφέρει 3 άτομα ή να αυξήσει το μήκος και τον όγκο του χώρου φόρτωσης. Για να αυξηθεί το μήκος φόρτωσης, το πλευρικό κάθισμα του συνοδηγού αναδιπλώνεται, εξασφαλίζοντας 3 μέτρα μήκος στις εκδόσεις M και 3,4 μέτρα στις εκδόσεις XL.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Κινητό γραφείο

Η καμπίνα των vans της Citroën έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως κινητό γραφείο, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε εύκολα εν κινήσει. Μέσα σε κάθε όχημα υπάρχει χώρος για να εργάζεστε άνετα με τα έγγραφα ή τον υπολογιστή σας, και όλα διαθέτουν τροφοδοσία μέσω θύρας USB.

Μελετημένοι αποθηκευτικοί χώροι 

Τα vans της Citroën έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις απαιτήσεις της επαγγελματικής ζωής. Γι' αυτό θα βρείτε πολλούς χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους για καθημερινό εξοπλισμό, και πολύτιμα εργαλεία. Υπάρχουν μεγάλες τσέπες στις πόρτες, μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, ντουλαπάκι που κλειδώνει, ποτηροθήκες τοποθετημένες στο ταμπλό, μεγάλο ράφι αποθήκευσης στο επάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας: χώρος για ό,τι χρειάζεται ο χρήστης για μια κουραστική μέρα.

Hands-free συρόμενες πλευρικές πόρτες

Πρακτικές, καινοτόμες και μοναδικές σε αυτή την κατηγορία, οι συρόμενες πλαϊνές πόρτες με λειτουργία hands free* σας επιτρέπουν να τις ανοίγετε και να τις κλείνετε χωρίς να τις ακουμπήσετε. Με ένα απλό πέρασμα του ποδιού κάτω από τη γωνία του πίσω προφυλακτήρα, το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει και η συρόμενη πόρτα στην πλευρά που βρίσκεστε, ανοίγει αυτόματα.

 

*Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στο Citroën Jumpy

ΈΝΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗΣ

Μία αποκλειστική καινοτομία

Μια ένδειξη υπερφόρτωσης σας προειδοποιεί σε περίπτωση υπέρβασης του ωφέλιμου φορτίου του οχήματός σας.