Δείτε το περιεχόμενο
Πακέτα συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Γενική επισκευή, αλλαγή λαδιών, φρένα, μπαταρία, κλιματισμός… Θέλετε να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας, διατηρώντας παράλληλα τον προϋπολογισμό σας; Η Citroën παρέχει προγράμματα all inclusive που περιλαμβάνουν το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών με πλήρη διαφάνεια.

ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΠΑΚΕΤΑ CITROËN ECONOMY SERVICES

Το πλήρες πρόγραμμα συντήρησης με κόστος μόνο 140 Ευρώ!
Όταν μιλάμε για αυτοκίνητο, όλοι μιλάμε Citroën!

 

Το Economy Service είναι ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο μέσω του Δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Citroën παλαιότερης ηλικίας (με Τεχνική προδιαγραφή έως Euro 5), να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

 

Το Economy Service προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου, καθώς και ένα λεπτομερή Τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 140€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 
Ένα all-inclusive ανταλλακτικά και τιμή εργασίας για την αντικατάσταση της τρέχουσας μπαταρίας σας. 
Επικοινωνία με Διανομέα
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ
Μια τιμή που περιλαμβάνει και αλλαγή λαδιού και αλλαγή φίλτρου για έναν υγιή κινητήρα. 
Επικοινωνία με Διανομέα
ΤΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΙ ΕΜΠΡΟΣ  

Ένα πακέτο πέδησης για την αντικατάσταση βασικών στοιχείων (τακάκια και δίσκοι εμπρός) εάν είναι απαραίτητο.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την αναφορά πέδησης για να ελέγξετε τα φρένα σας.

 
Επικοινωνία με Διανομέα
ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Μπορείτε επίσης να έχετε το πακέτο αναφοράς κλιματισμού για έλεγχο συστήματος κλιματισμού. 
Μάθε περισσότερα
ΚΙΤ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
Με αυτό το σχέδιο, συντηρήστε τον κινητήρα σας και βεβαιωθείτε ότι το κιτ εκκεντροφόρου σας διατηρείται σε καλή κατάσταση (συμπεριλαμβανομένων του ιμάντα χρονισμού και των Τεντωτήρων) 
Μάθε περισσότερα
ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ
Χάρη σε αυτό το σχέδιο, μην περιμένετε άλλο σε περίπτωση πρόσκρουσης στο παρμπρίζ σας, η επισκευή του παρμπρίζ είναι πολύ γρήγορη και λιγότερο δαπανηρή από την πλήρη αντικατάσταση. 
Μάθε περισσότερα
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
Για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη ορατότητα, δημιουργήσαμε ένα σχέδιο που στοχεύει στην ανανέωση των φαναριών του αυτοκινήτου. 
Μάθε περισσότερα
ΠΑΚΕΤΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Για να ελέγξετε την τοποθέτηση και την ευθυγράμμιση των ελαστικών σας, η Citroën έχει σκεφτεί εσάς και την ασφάλειά σας. 
Μάθε περισσότερα
ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗΣ ΡΕΖΕΡΒΑΣ
Οδηγήστε με ηρεμία και επιλέξτε το πακέτο ανταλλακτικών τροχών Citroën. 
Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ CITROËN

Επιμένετε στο καλύτερο για το Citroën σας.

 

Το γνωρίζετε ότι σε περίπτωση που εμπλακεί το αυτοκίνητό σας σε ατύχημα, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε που θα το επισκευάσετε;

 

Ίσως ο  ασφαλιστής σας ή ασφαλιστική σας εταιρία, σας συστήσει ένα γενικό φανοποιείο επισκευής οχημάτων, αλλά ενδιαφέρονται πραγματικά για την ποιότητα της επισκευής του δικό σας Citroën…. ή μόνο να κρατήσουν τα κόστη της επισκευής χαμηλά;

 

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια επισκευή επιμείνετε για την ποιότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν στο αυτοκίνητό σας και μη  διστάσετε να ζητήστε εγγράφως  την εγγύηση τους.

ΗΡΕΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ CITROËN ΜΟΥ

Με την εφαρμογή My Citroën, διαθέσιμη στο App Store και στο Android, σας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας και σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερώσεις. Χάρη σε αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσωποποιημένες υπηρεσίες, να εντοπίζετε το αυτοκίνητό σας και να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες της Citroën. Ανακαλύψτε τα κυριότερα χαρακτηριστικά του My Citroën.