November 28, 2022

AYTA EINAI NEA! ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ CITROËN!

Η Citroën για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί, ανατρέπει τα καθιερωμένα και παρουσιάζει μία ξεχωριστή ενέργεια!

Με πλήρως ανανεωμένο design και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, το Citroën C3 Aircross είναι έτοιμο για κάθε περιπέτεια. Ένα SUV που αποτελεί σημείο αναφοράς στην άνεση, χάρη στο ολιστικό πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort, τον κορυφαίο χώρο αποσκευών έως 520 λίτρα, το σύστημα Grip Control και όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη γαλλική υπεροχή και φινέτσα!

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το C3 Aircross με το μοναδικό πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ από τη Citroën!

Ως μια μάρκα που τολμά και καινοτομεί, δημιουργήσαμε για εσάς ένα μοναδικό πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ που αφορά όλα τα μοντέλα μας. Τώρα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να πουλήσετε ή να αποσύρετε το παλιό σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε αξίας.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων μας, το δικό σας, ολοκαίνουργιο Citroën με σύντομο χρόνο παράδοσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αξία στο παλιό σας αυτοκίνητο!

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και τα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το Νέο C5 Aircross, το Crossover C4 C-Cross, αλλά και το best seller της Μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Τα μοντέλα μας

Νέο C5 Aircross

C5-Aircross_600x350

Το Νέο C5 Aircross, που έχει αναγνωριστεί από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση ως το πιο άνετο και ευέλικτο SUV στην κατηγορία του, έχει πλέον ανανεωθεί ριζικά για να προβάλλει μια πιο μοντέρνα και δυναμική προσωπικότητα. Ενώ βασίζεται στα δυνατά σημεία της άνεσης, της ευρυχωρίας και της ευελιξίας του, το Γαλλικό μοντέλο έχει ωριμάσει για να γίνει πιο δυναμικό και πιο κομψό. Στο εσωτερικό, συναντάμε ακόμα πιο μοντέρνα και υψηλής ποιότητας χρώματα και υλικά. Διατίθεται με προηγμένους κινητήρες plug-in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου. Επιλέξτε τον κινητήρα που ταιριάζει καλύτερα στη χρήση και στο δικό σας ‘lifestyle’.

C3 Aircross

C3-Aircross_600x350

Πλήρως αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς και δείχνει μια πιο δυναμική προσωπικότητα με ένα νέο και πλήρως ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, ακόμα πιο εκφραστικό, νέους χρωματικούς συνδυασμούς και ακόμα μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες. Ένα SUV τόσο ευέλικτο όσο ποτέ, που διατηρεί όλες τις εντυπωσιακές του δυνατότητες για κίνηση σε κάθε είδους έδαφος, με το προηγμένο σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent. Ένα άνετο SUV για κάθε δραστήριο τρόπο ζωής, αφού εκτός από τη χαρακτηριστική άνεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία και την ευρυχωρία στην καμπίνα, εμφανίζεται ακόμα πιο βελτιωμένο στον τομέα της άνεσης με την εισαγωγή των καθισμάτων Advanced Comfort.

C4 C-Cross

C4_600x350

Με μια μοναδική και τολμηρή ταυτότητα, το crossover C4 C-Cross αποτελεί μια καινοτόμα ιδέα που τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας C. Συνδυάζει μοναδικά τα ισχυρά χαρακτηριστικά 3 διαφορετικών κόσμων. Με την υπερυψωμένη και δυναμική στάση του, υιοθετεί διακριτικά στοιχεία από SUV για επιπλέον δυναμισμό και χαρακτήρα. Η Coupe αεροδυναμική και η ρευστή σιλουέτα του νέου μοντέλου, αντανακλά την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα της Citroën, ιδίως με τη νέα υπογραφή από το φωτισμό LED εμπρός και πίσω, με μια νέα έκφραση στυλ που είναι πιο μυώδης και δυναμική. Το ζεστό και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του εκφράζει άμεσα την ευεξία, τον εκσυγχρονισμό, ενώ η άνεση και η κορυφαία ευρυχωρία των πίσω επιβατών είναι επιπέδου Sedan. Κάθε πελάτης θα μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητό του, ώστε να ταιριάζει στη δική του εικόνα με 31 συνδυασμούς εξωτερικής διαμόρφωσης και 6 συνδυασμούς στην καμπίνα των επιβατών, ενώ διαθέτει πληθώρα επιλογών κινητήρων.

C3

C3_600x350

To C3 είναι το best-seller στη γκάμα των μοντέλων της Citroën και βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές πελατών λιανικής και εταιρικών πελατών. Χαρισματικό και ιδιαίτερα γοητευτικό, το C3 συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, με την τόνωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, την προσωπικότητα που ενισχύεται από τους χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, αλλά και την άνεση που κάνει τα μοντέλα της Citroën να ξεχωρίζουν. Το C3 δεν μοιάζει με κανένα άλλο όχημα. Έχει μοντέρνα εμφάνιση και συμπαγές αμάξωμα που αποπνέει ασφάλεια. Οι διαφορές του από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, “χτίζονται” πάνω στην πολύχρωμη προσωπικότητά του και την ασυναγώνιστη άνεση που προσφέρει στους επιβάτες. Ο χαρακτήρας του τονίζεται με το νέο μπροστινό μέρος, εγκαινιάζοντας και τη νέα υπογραφή με τα μπροστινά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Οι επιλογές για την απόλυτη εξατομίκευση στις εκάστοτε απαιτήσεις για μοναδική εμφάνιση, φθάνουν τους 97 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, τις 3 επιλογές για την απόχρωση της οροφής, τα 3 χρώματα για το διάκοσμο της καμπίνας και τα 2 νέα σχέδια για τις ζάντες του αυτοκινήτου. Προσφέροντας νέα εμπειρία άνεσης για τους επιβάτες, χάρη στα νέα καθίσματα Advanced Comfort, τα 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που διευκολύνουν την καθημερινότητα μαζί με τις νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και με τους αποδοτικούς κινητήρες Euro 6, το C3 είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας.