Δείτε το περιεχόμενο
La Maison Citroën

LA MAISON CITROËN 

Καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στην εποχή του, ο André Citroën ήξερε πώς να γκρεμίσει τα στερεότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το La Maison Citroën® είναι το αποτέλεσμα αυτής της κληρονομιάς. Τολμηρή και δημιουργική, για άλλη μια φορά η μάρκα κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και επανεξετάζει το μέρος  που συναντά τους πελάτες της, ειδικά τους κατοίκους των πόλεων. Με αυτόν τον τρόπο, η Citroën φανερώνει την επιθυμία της να δώσει προτεραιότητα στην ευημερία των οδηγών και των επιβατών, πολύ πέρα από τα ίδια τα μοντέλα της.

Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΤΗΣ CITROËN 

Φιλόξενος, με ζεστά χρώματα και διαδραστικός

Η Citroën έχει εξελίξει μια διακόσμηση που χρησιμοποιεί φυσικό ξύλο, μαλακές πολυθρόνες, επενδύσεις τοίχων, οθόνες και αξεσουάρ προσανατολισμένα στην εξατομίκευση. Αυτοί οι χώροι προσφέρουν μια χαλαρωτική ‘κάψουλα’ και μια πλήρη σειρά εμπειριών, όπου κάθε διακοσμητικό αντικείμενο κάνει τον πελάτη να αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Η μετουσίωση της άνεσης της Citroën, το La Maison Citroën® προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες τάσεις που αφορούν στην  κατανάλωση, για να παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες της.

Μϊα χαλαρωτική και ευχάριστη επίσκεψη

Το La Maison Citroën® ενσαρκώνει την υπόσχεση ‘Inspired by You’ της μάρκας. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι σχεδιασμένο μόνο για εσάς. Εκτός από τα μοντέλα που παρουσιάζονται, στους τοίχους παρουσιάζεται όλη η γκάμα της Citroën, οι ζάντες, τα τιμόνια, και τα δείγματα των επενδύσεων. Για κάθε επισκέπτη του La Maison Citroën®, αυτή είναι μια ευκαιρία να αγγίξει τα υλικά και να επιλέξει τα χρώματα.

Φυσικό & ψηφιακό ταυτόχρονα

Αυτή η μοναδική εμπειρία παντρεύει τη ζεστασιά με την τεχνολογία, σε μια αστική ιδέα που ενώνει τον ψηφιακό κόσμο με τις πραγματικές αισθήσεις. Ο πίνακας διαμόρφωσης σε συνδυασμό με την τρισδιάστατη οθόνη του, δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία με εξαιρετική απόδοση. Στο La Maison Citroën® μπορείτε να επισκεφθείτε και το εικονικό μουσείο Citroën Origins που είναι προσβάσιμο από μια αποκλειστική οθόνη αφής.

Σχεδιασμένο για εσάς και τις αγορές σας

Στην καρδιά του La Maison Citroën, θα βρείτε το Citroënist Café, ένα ιδανικό μέρος για ένα διάλειμμα.
Μπορείτε να συζητήσετε και να ολοκληρώσετε τις λεπτομέρειες της αγοράς σας, στην ανοιχτή αίθουσα πωλήσεων.
Το κατάστημα Le Petit Citroën διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από μινιατούρες και προϊόντα Lifestyle.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ

Από το 2017, που άνοιξε το πρώτο Maison Citroën στη Rue Saint-Didier στο Παρίσι, η ιδέα του αστικού σημείου πώλησης έχει αναπτυχθεί διεθνώς. Τώρα μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα πόλης της Citroën, σε 13 διαφορετικές χώρες.