ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Οικολογικό και ευχάριστο στην οδήγηση.
Ζωντάνια, άμεση απόκριση, επιτάχυνση, και οδηγική απόλαυση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου C4 Cactus που ξεχωρίζει χάρη στο συνδυασμό της νέας πλατφόρμας χαμηλού βάρους και των τελευταίας γενιάς κινητήρων. Οι πολυβραβευμένοι, με τον τίτλο ‘Engine of the Year’, κινητήρες βενζίνης PureTech και οι κινητήρες diesel BlueHDi πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6 σε ότι αφορά τις εκπομπές NOx και τα επίπεδα κατανάλωσης.
Το νέο C4 Cactus διατίθεται και με το υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων EAT6,  το οποίο χάρη στην άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές ταχυτήτων προσφέρει επιδόσεις και άνεση κατα την οδήγηση. Το νέο Citroën C4 Cactus διατίθεται επίσης και με τον κορυφαίο κινητήρα 1.2 PureTech 130 S&S με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το νέο C4 Cactus αποτελεί μια νέα πρόταση στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων.
Το καθαρόαιμο και εμβληματικό στυλ του αμαξώματος, αντανακλά τις κλασσικές αξίες της Citroën που τονίζονται από τις ρευστές σχεδιαστικές γραμμές, τα Airbumps® τα οποία είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος των θυρών, την οροφη που αιωρείται πάνω απο το αμάξωμα χάρη στην αδιάκοπη γραμμή των τζαμιών και τα πίσω φωτιστικά σώματα 3D LED.
Το νέο C4 Cactus προσφέρει 31 επιλογές εξατομίκευσης καθώς οι 9 επιλογές εξωτερικού χρώματος μπορούν να συνδυαστούν με 4 χρωματικά πακέτα δινοντας σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς βάση της δίκης σας αισθητικής.

ΧΡΩΜΑΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

1/3