Δείτε το περιεχόμενο
Μακροχρόνια ενοικίαση για επαγγελματίες

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Η ενοικίαση και χρηματοδοτική μίσθωση με επιχειρηματικά συμβόλαια είναι μια λύση χρηματοδότησης αυτοκινήτων που προτιμάται από πολλές επιχειρήσεις για την ευελιξία της.

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ

Οι πάγιες μηνιαίες πληρωμές, που είναι γνωστές εκ των προτέρων, καθιστούν δυνατή χρήση καινούργιων οχημάτων και υπηρεσιών, χωρίς δέσμευση κεφαλαίου κίνησης και χωρίς άγχος για την πώληση του οχήματος στο τέλος της χρήσης του.

Όποια και αν είναι η φύση της επιχείρησής σας, το μέγεθός της, οι ανάγκες ή ο προϋπολογισμός σας, η ενοικίαση με επιχειρηματικό συμβόλαιο σας παρέχει ευελιξία. Μπορείτε να επιλέξετε:

  • Διάρκεια συμβολαίου από 12 έως 60 μήνες
  • Τα σχετικά χιλιόμετρα για τη χρήση σας, από 8.000 έως 240.000 χιλιόμετρα
  • Πρόσθετες προαιρετικές υπηρεσίες όπως συντήρηση, διαχείριση στόλου, οχήματα αντικατάστασης, συμπεριλαμβανομένων και των ελαστικών, στο συμβόλαιό σας και πολλά άλλα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ FREE2MOVE LEASE

Η επιχειρηματική σύμβαση μίσθωσης συνεργάτη της Citroën

Το Free2Move Lease είναι ένας συνεργάτης πολλών μαρκών, Full Service, Connected, Contract Hire & Leasing της μάρκας Citroën και παρέχει επιχειρηματική μίσθωση για μικρές επιχειρήσεις, μέχρι μεγάλους λογαριασμούς.

Με το Free2Move Lease, έχετε πρόσβαση σε πολλές επιχειρηματικές λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματική.

PLUS QU’UNE LOCATION

Συντήρηση και επισκευές

Με τις συμφωνίες Επιχειρηματικών Συμβάσεων Μίσθωσης Free2Move, μπορείτε να προσθέσετε και την επισκευή και συντήρηση. Τα πακέτα επισκευής και συντήρησης μπορούν να αυξηθούν περαιτέρω με:

  • προσθήκη οχήματος αντικατάστασης,
  • υπηρεσία αντικατάστασης αναλωσίμων ή/και ελαστικών.

Οδική βοήθεια σε ατύχημα ή βλάβη

Με το Free2Move Business Contract Hire, κατά τη διάρκεια της σύμβασης, παρέχεται Βοήθεια για Ατυχήματα & Βλάβες.
Δυστυχώς, μπορεί να συμβούν ατυχήματα και όταν συμβαίνουν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε και τόσο λίγος χρόνος. Η υπηρεσία Ατυχήματος & Βλάβης του Free2Move Lease είναι εκεί για να σας επαναφέρει στο δρόμο και να ελαχιστοποιήσει το χρόνο ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας.

 

Κάλυψη ζημιάς ολικής απώλειας

Η κάλυψη ολικής απώλειας, παρέχει προστασία όταν το όχημά σας εμπλέκεται σε ατύχημα και υπόκειται σε απαίτηση ασφαλιστικής κάλυψης ολικής καταστροφής. Η κάλυψη προορίζεται να παρέχει προστασία για τη διαφορά μεταξύ της αξίας κτήσης του οχήματος τη στιγμή της απώλειας και της αξίας του κατά την καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης.

Τηλεματική στόλου και παρακολούθηση

Το Free2Move Connect Fleet χρησιμοποιεί τεχνολογία τηλεματικής για να σας συνδέσει με τα επαγγελματικά σας οχήματα, παρέχοντάς σας πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τον στόλο σας, και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Connect Fleet λαμβάνει δεδομένα από το σύστημα διαχείρισης οχημάτων, προκειμένου να παρέχει λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες για τον στόλο σας. Διατίθενται τρία πακέτα, που καλύπτουν τη Διαχείριση Στόλου, την Οικολογική Οδήγηση και τον Γεω-εντοπισμό. Το Free2Move Connect Fleet είναι μια δικτυωμένη υπηρεσία διαχείρισης στόλου για την καλύτερη διαχείριση του στόλου και των οδηγών σας, μέσω της ενημέρωσης των δεδομένων του οχήματός σας σε πραγματικό χρόνο.

Κάρτες καυσίμου

Οι δωρεάν ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ είναι ένας ακόμη καλός λόγος για να επιλέξετε Συμβόλαιο Επιχειρηματικής Μίσθωσης με Free2Move Lease. Όλοι αναγνωρίζουν ότι το κόστος των καυσίμων είναι μία από τις μεγαλύτερες δαπάνες της εταιρείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Free2Move Lease στοχεύει να βοηθήσει την επιχείρησή σας να εξοικονομήσει χρήματα. Παρουσιάζουμε τον συνεργάτη μας, τους ανθρώπους της Fuelcard που παρέχουν μια υπηρεσία η οποία βοηθά χιλιάδες επιχειρήσεις να ξεπεράσουν το αυξανόμενο κόστος καυσίμων.

Άλλες υπηρεσίες

Η Free2Move Lease παρέχει στις εταιρείες αποδεδειγμένες υπηρεσίες, που διευκολύνουν τις επιχειρήσεις και βελτιστοποιούν το λειτουργικό κόστος χρήσης (TCO).