Δείτε το περιεχόμενο
Διαμόρφωση Citroën SpaceTourer

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ CITROËN SPACETOURER, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ:

Διαμορφώστε το Citroën Spacetourer ή το νέο σας ë-Spacetourer

Το Citroën SpaceTourer διατίθεται σε έκδοση με κινητήρα ντίζελ και επίσης σε 100% ηλεκτρική έκδοση με το New Citroën SpaceTourer. Διαμορφώστε το φορτηγάκι εσωτερικής καύσης ή το ηλεκτρικό σας, από το μήκος μέχρι το χρώμα και τον εξοπλισμό, και βγείτε στο δρόμο με το κεφάλι σας ήσυχο.

Διαθέσιμες εκδόσεις και μεγέθη

Τα νέα Citroën ë-SpaceTourer και Citroën Spacetourer διατίθενται και τα δύο σε μεγέθη XS, M ή XL με φινίρισμα Feel και Shine. Επιλέξτε το φινίρισμα ανάλογα με τις ανάγκες σας και απολαύστε τον εξοπλισμό που προσφέρει.

Επιλογή κινητήρα για το Citroën Spacetourer σας

Από την πλευρά του κινητήρα, το New Citroën ë-SpaceTourer εξοπλίζεται με μια ηλεκτρική μπαταρία 50 ή 75 kWh με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η μπαταρία των 75 kWh έχει αυτονομία έως 330 km και γρήγορη φόρτιση έως 80% σε 30 λεπτά. Ο πετρελαιοκινητήρας BlueHDi έχει δυνατότητα επιλογής 145 ή 180 S&S και χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός

Επιλέξτε το χρώμα του οικογενειακού σας βαν από μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών χρωμάτων: Banquise White, Perla Nera Black, Platinum Grey, Steel Grey, Rich Oak Brown και Sand.

 

Στο εσωτερικό, θα σαγηνευτείτε από την απλότητα του γραφίτη υφάσματος, το οποίο είναι τόσο ευχάριστο όσο και πρακτικό.

Διαστάσεις του Citroën Spacetourer

Τα νέα Citroën ë-SpaceTourer και Citroën SpaceTourer διατίθενται σε τρία μήκη (XS: 4,60m, M: 4,95m, XL: 5,30m).

Οι διαστάσεις του οικογενειακού βαν είναι 4956mm έως 5306mm σε μήκος, 1920 έως 2204mm σε πλάτος και 1890mm σε ύψος. Προσφέρει μέγιστο ωφέλιμο όγκο 4.554 λίτρων χάρη στα αναδιπλούμενα καθίσματά του και ασυμβίβαστη αρθρωτότητα χάρη στα καθίσματα πάγκου 2/3-1/3.

Διαθέσιμος εξοπλισμός και αξεσουάρ

Το νέο Citroën ë-SpaceTourer προσφέρει τις εφαρμογές MyCitroën και Free2Move για να σας βοηθήσει στην καθημερινή σας ζωή. Πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας και άνεσης είναι διαθέσιμα στον βασικό εξοπλισμό του New Citroën ë-SpaceTourer και του Citroën SpaceTourer, τα οποία μπορείτε να ενισχύσετε με προαιρετικό εξοπλισμό και αξεσουάρ ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.