Δείτε το περιεχόμενο
Philosophie de la marque

CITROËN ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Από το 1919, πορευόμαστε με τόλμη και δημιουργικότητα έχοντας έναν στόχο: να κάνουμε τα αυτοκίνητα προσβάσιμα σε περισσότερους, ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινή σας εμπειρία, αντλώντας έμπνευση από τις δικές σας ανάγκες. Μια δημοφιλής μάρκα, με την ευγενή έννοια του όρου, η Citroën καινοτομεί παραμένοντας πιστή στο DNA της. Μια έμπνευση που φαίνεται από το πρώτο αυτοκίνητο μέχρι το Ami. Ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο, προσβάσιμο σε όλους, που φέρνει για άλλη μια φορά επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις μετακινήσεις.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟ DESIGN

Το design των αυτοκινήτων Citroën ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά. Συνδυάζει αρμονικά τη «ιδιαιτερότητα και την απλότητα», για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του Pierre Leclercq, επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας. Με αναφορές σε εμβληματικά μοντέλα και επιθυμία να δημιουργήσει νέες εμπειρίες, η Citroën προσφέρει συνεχώς μοναδικά αυτοκίνητα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ 

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και γι' αυτό τα αυτοκίνητά μας προσφέρουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Η Citroën σας επιτρέπει να διαμορφώσετε ένα αυτοκίνητο που να μοιάζει με εσάς, και να αντανακλά τον χαρακτήρα σας. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων ή δίχρωμων αποχρώσεων από τα αποκλειστικά χρωματικά πακέτα. Τα εσωτερικά περιβάλλοντα προσφέρουν επίσης πολλές επιλογές για εξατομίκευση, για ένα αυτοκίνητο με μοναδικό στυλ που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CITROËN ADVANCED COMFORT®

Από την ίδρυσή της το 1919, η Citroën ανέκαθεν σχεδίαζε αυτοκίνητα, κορυφαία σε επίπεδο άνεσης. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό μπορεί να φανεί σήμερα μέσα από τους τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους καινοτομίας του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®: το φαινόμενο της ΄κάψουλας’, την άνεση, τη ρευστότητα και την εσωτερική γαλήνη.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 

Η Citroën εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με πολλές τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης, με στόχο την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας και άνεσης. Η μάρκα προσφέρει επίσης δικτυωμένες υπηρεσίες που κάνουν τα ταξίδια ευκολότερα και ασφαλέστερα. Η Citroën διευρύνει επίσης τακτικά τη γκάμα της με 100% ηλεκτρικά και plug-in hybrid αυτοκίνητα.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ 

Στο Citroën Advisor, σας δίνουμε τη δυνατότητα να διατυπώνετε με πλήρη διαφάνεια, τη γνώμη σας για τα σημεία πώλησής μας, τα συνεργεία μας, τα αυτοκίνητά μας και τους ανθρώπους των πωλήσεών μας. Θέλουμε να σας ακούσουμε.