Δείτε το περιεχόμενο
AG2R Citroën team

AG2R CITROËN TEAM

Μία σημαντική συνεργασία στον τομέα της ποδηλασίας

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Citroën έχει δημιουργήσει μια υπέροχη ιστορία με τους πελάτες της, συμβάλλοντας στην καθημερινή ζωή και τις μετακινήσεις τους. Τον Ιανουάριο του 2021, μαζί με την AG2R LA MONDIALE, η Citroën έγινε συνεταίρος και χορηγός της ομάδας του Vincent Lavenu. Αυτή η συνεργασία, με τη νέα και μοναδική υπογραφή “Roulons ensemble” (“Ride together”) μεταφέρει δυνατά μηνύματα. Το 2022, η Citroën ανανεώνει ολόκληρο τον στόλο με νέα οχήματα.

CITROËN

Μία δημοφιλής μάρκα

Από τη δημιουργία της, η Citroën ήταν πάντα μια δημοφιλής μάρκα, κοντά στον άνθρωπο. Η ποδηλασία ενσωματώνει ιδανικά αυτή την προσέγγιση: συγκεντρώνει έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων, όλων των ηλικιών, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι λοιπόν πολύ φυσικό η Citroën να ασχοληθεί με την ποδηλασία.

AG2R LA MONDIALE

Μακροχρόνιος συνεργάτης της ομάδας vincent lavenu

Η AG2R LA MONDIALE, πρώην AG2R Prévoyance, συνεργάζεται με τον Vincent Lavenu και την ομάδα του εδώ και 24 χρόνια. Με την αποδοχή της Citroën ως συνεταίρου, ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2021, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας, η οποία ονομάζεται AG2R CITROËN TEAM.

AG2R CITROËN TEAM

Γαλλική ομάδα διεθνούς εμβέλειας

Η AG2R CITROËN TEAM αποτελείται από 29 ποδηλάτες, εννέα διαφορετικών εθνικοτήτων: 17 Γάλλοι, πέντε Βέλγοι, ένας από το Λουξεμβούργο, ένας Ελβετός, ένας Ιταλός, ένας Φινλανδός, ένας Αυστριακός, ένας Αυστραλός και ένας Αμερικανός. Μοιράζεται τις αξίες της Citroën – της τόλμης, των επιδόσεων και της προσέγγισης – με τους μετόχους της και με τους λάτρεις της ποδηλασίας γενικότερα. Η νέα πρόσφατη συνεργασία θα της επιτρέψει να μπει σε μία νέα φάση ανάπτυξης, και να συμμετάσχει στους μεγαλύτερους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ποδηλασίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ 

Νέα ταυτότητα για την ομάδα

Η δημιουργία της νέας εμφανισιακής ταυτότητας της ομάδας AG2R CITROËN ήταν μια σημαντική στιγμή στη συνεργασία μεταξύ της Citroën, της AG2R LA MONDIALE, και της ομάδας του Vincent Lavenu. Το έργο κράτησε πέντε μήνες. Ο σχεδιασμός της στολής δεν περιορίστηκε σε μια απλή απεικόνιση των σημάτων. Αντιπροσώπευε μια πραγματική πρόκληση για τα τρία μέρη, τα οποία επέλεξαν μια έντονη και μοναδική γραφική προσέγγιση, που σίγουρα θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες ομάδες. Απεικονίζει τέλεια την κοινή τόλμη, τη συνέργεια, και τις φιλοδοξίες των εταίρων.

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ CITROËN ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 

Για την υποστήριξη των αθλητών

Η AG2R CITROËN TEAM υποστηρίζεται από έναν ολοκαίνουργιο στόλο 26 οχημάτων που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της ομάδας, όσον αφορά το χώρο, την άνεση, την απόδοση και την αξιοπιστία.

Ο νέος στόλος αποτελείται από τα παρακάτω μοντέλα: εννέα Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid, δέκα Citroën C5 X Plug-in Hybrid και επτά Citroën SpaceTourer.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Επιτυχία σε αγωνιστικό και ανθρώπινο επίπεδο

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την ομάδα του Vincent Lavenu εντοπίζει ταλέντα, τα εκπαιδεύει και τα βοηθά να εξελιχθούν και τα προετοιμάζει για το μέλλον. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει τρεις βασικούς στόχους: την ευημερία των αθλητών, την ανάπτυξη της ποδηλασίας, και τις αγωνιστικές επιτυχίες. Το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει:

 

  • AG2R CITROËN U19 TEAM, η ομάδα junior στο Voiron (Isère). 
  • AG2R CITROËN U23 TEAM, η εφεδρική ομάδα στο Chambéry (Savoie).

 

Βασισμένο σε ένα μοναδικό μοντέλο, το πρόγραμμα εκπαίδευσης σημαίνει ότι οι κορυφαίοι Γάλλοι και ξένοι υποψήφιοι, δεν χρειάζεται να επιλέξουν μεταξύ αθλητισμού υψηλού επιπέδου, και συνέχισης των σπουδών τους.