ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Légende ci-dessous
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

“ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;”

Σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως και σε ένα συμβατικό θερμικό, η ηλεκτρική αυτονομία εμφανίζεται δίπλα στο ταχύμετρο σας. Η αυτονομία υπολογίζεται σε πραγματικό χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο οδήγησης, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα για ένα υβριδικό όχημα, ένα μπλε φως που βρίσκεται στον πίσω καθρέπτη, σας ενημερώνει πότε βρίσκεστε σε 100% ηλεκτρική λειτουργία. Επιπλέον, ο μετρητής σας εμφανίζει την υπόλοιπη ηλεκτρική αυτονομία από τη μία πλευρά και τη θερμική αυτονομία από την άλλη.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση φόρτισης του οχήματός σας από απόσταση ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Citroën.

“ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ;”

Με μέσο όρο 1 έως 2 επαναφορτίσεις την εβδομάδα, καλύπτετε όλες τις καθημερινές σας διαδρομές.

Το νέο C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid έχει 100% ηλεκτρική αυτονομία 55 km (WLTP). Τα 100% ηλεκτρικά οχήματα έχουν αυτονομία μεταξύ 230 και 350 km.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αυτονομία ενός συγκεκριμένου οχήματος, απευθυνθείτε στις αντίστοιχες σελίδες του οχήματος.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η πραγματική αυτονομία ενός οχήματός εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

  • Το φορτίο του οχήματος
  • Τον τρόπο οδήγησης
  • Το υψόμετρο της διαδρομής
  • Την χρήση του κλιματισμού

“ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ CITROËN PLUG-IN HYBRID?”

Με ένα plug-in hybrid όχημα, μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από την άνεση και την απόδοση όλων των ηλεκτρικών τρόπων λειτουργίας σε καθημερινή βάση, αλλά χωρίς να εγκαταλείψετε την επιθυμία σας για περιπέτεια με έναν θερμικό κινητήρα να αναλαμβάνει αυτόματα εάν κριθεί απαραίτητο.

Το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα εν συντομία, είναι ένας έξυπνος συνδυασμός ηλεκτρικού και θερμικού κινητήρα που σας πάει ένα βήμα παρακάτω, όσον αφορά την απόδοση και την άνεση.

ΦΟΡΤΙΣΗ

“ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;”

Είτε στο σπίτι, στο γραφείο ή σε μια απόδραση, υπάρχουν πολλές λύσεις φόρτισης.

Το πιο συνηθισμένο είναι η φόρτιση στο σπίτι: με ένα σταθμό φόρτισης στο σπίτι, εκμεταλλευθείτε τη νύχτα για να ανακτήσετε την αυτονομία σας.

Είναι επίσης όλο και πιο εύκολο να βρείτε λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο γραφείο σας ή κοντά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα Connected Services της Citroën είναι εκεί για να σας διευκολύνουν να εντοπίσετε τους πλησιέστερους σταθμούς φόρτισης.

“ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ;”

Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος της μπαταρίας, αλλά ιδιαίτερα ο επιλεγμένος τύπος εγκατάστασης.

Υπάρχουν αρκετοί τύποι τερματικών, εσωτερικοί ή δημόσιοι, με πολλά επίπεδα ισχύος. Για να μάθετε τα πάντα για τις διάφορες διαθέσιμες λύσεις φόρτισης και τον χρόνο φόρτισης, περιηγηθείτε στην ειδική σελίδα.

Επιπλέον, κάθε όχημα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το χρόνο επαναφόρτισης. Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες στις ειδικές σελίδες του οχήματος, αλλά και στα τεχνικά φυλλάδια με δυνατότητα λήψης.

“ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ Η΄ΕΝΑ WALLBOX;”

Είτε βρίσκεστε σε ένα σπίτι είτε σε πολυκατοικία, η Citroën σας φροντίζει και σας φέρνει σε επαφή με ένα συνεργάτη εγκατάστασης.

“ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;”

Μπορείτε εύκολα να φορτίσετε το όχημά σας χρησιμοποιώντας μια τυπική οικιακή πρίζα, με το τυπικό καλώδιο οικιακής πρίζας.

Εάν θέλετε ταχύτερη φόρτιση, επιλέξτε την εγκατάσταση ενισχυμένης πρίζας ή Wallbox.

“ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ;”

Μπορείτε να ξεκινήσετε ή να προγραμματίσετε μια φόρτιση, καθώς και τη θερμοκρασία του χώρου επιβατών, όλα από την άνεση του καναπέ σας. Χάρη στην εφαρμογή My Citroën και στα Citroën Connected Services, η οδήγηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

“ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ;”

Πράγματι, σε ορισμένα ασφαλιστικά συμβόλαια, οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων απολαμβάνουν εκπτώσεις έως και 30% στο συμβόλαιό τους.

“ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MY CITROËN?”

Για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό My Citroën, πρώτα κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store ή το Google Play store ανάλογα με τον εξοπλισμό σας.

Για να εγγραφείτε, θα χρειαστείτε την άδεια κυκλοφορίας σας. Για να προσθέσετε το όχημά σας στην εφαρμογή και να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες, θα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό VIN του οχήματός σας και τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Θα βρείτε τον αριθμό πλαισίου (VIN), που αποτελείται από 17 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες, στην άδεια κυκλοφορίας σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, μπορείτε να επωφεληθείτε από ολόκληρο το ψηφιακό οικοσύστημα του Citroën σας και από όλες τις συνδεδεμένες υπηρεσίες.