ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κρατώντας το Citroen σας με ασφάλεια στον δρόμο

Παρά τα περιοριστικά μέτρα, δεν θα δείτε καμία αλλαγή στην μεγάλη τεχνική υποστήριξη που λαμβάνετε από τη Citroën. Τo δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Citroën παραμένει ανοιχτό και έτοιμο να δώσει στο Citroën σας τη φροντίδα που του αξίζει, με μια επιλογή από 3 ελέγχους ασφαλείας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλοι οι έλεγχοι ολοκληρώνονται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, οι οποίοι ακολουθούν όλες τις αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας που ορίζονται από τον κατασκευαστή και τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου εσείς και το Citroen σας να παραμείνετε ασφαλείς.

Για τον Χειμερινό έλεγχο ασφάλειας κλείστε σήμερα κιόλας ένα ηλεκτρονικό ραντεβού εδώ και μπορείτε να επισκεφθείτε το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Citroën, στέλνοντας SMS στο 13033 με την επιλογή, λόγος μετακίνησης 2.

Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη, η ευκολία και η τεχνογνωσία είναι σημαντικές για εσάς. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εσείς και το Citroën σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια όταν είστε μαζί μας.

Επιλέξτε τον Χειμερινό έλεγχο ασφάλειας που επιθυμείτε

bronze-medal

ΔΩΡΕΑΝ, για έναν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο  ασφάλειας 25 σημείων, που περιλαμβάνει και την συμπλήρωση 6 ζωτικών υγρών του αυτοκινήτου σας και απολύμανση  του οχήματος.

 

silver-medal2

Αξίας 20€, για έναν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο  ασφάλειας 25 σημείων, που περιλαμβάνει και την συμπλήρωση 6 ζωτικών υγρών του αυτοκινήτου σας την αντικατάσταση των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων μάρκας Eurorepar + υγρό πλυστικής συσκευής 1lt και απολύμανση  του οχήματος.

 

goldmedal3Αξίας 40€, για έναν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο  ασφάλειας 25 σημείων, που περιλαμβάνει και την συμπλήρωση 6 ζωτικών υγρών του αυτοκινήτου σας, απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, την αντικατάσταση των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων μάρκας Eurorepar + υγρό πλυστικής συσκευής 1lt και απολύμανση οχήματος.

 

Ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 25 ΣΗΜΕΙΩΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

ΦΑΝΟΙ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Έλεγχος εξωτερικών φανών – λειτουργία και ασφάλεια
Έλεγχος εσωτερικών φανών – λειτουργία
Έλεγχος κόρνας
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων και πλυστικής συσκευής
Έλεγχος Καλοριφέρ και κλιματισμού

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Έλεγχος πεντάλ φρένου / Αίσθηση
Έλεγχος συμπλέκτη / λειτουργία σασμάν
Έλεγχος κινητήρα λειτουργία / καυσαέρια
Έλεγχος κρυστάλλων / καθρεπτών
Έλεγχος ζωνών ασφάλειας – λειτουργία

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΩ
Έλεγχος στάθμης υγρών, λάδια – αντιψυκτικό – υγρό υαλοκαθαριστήρων – υδραυλικού τιμονιού – υδραυλικού συμπλέκτη, συμπλήρωση στη σωστή στάθμη μέχρι 0,5lt συνολικά)
Έλεγχος διαρροής υγρών – λαδιών / νερού
Έλεγχος μπαταρίας με διαγνωστικό tester – κύκλωμα φόρτισης
Έλεγχος ιμάντων αξεσουάρ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ
Έλεγχος εξάτμισης / καταλύτη
Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης / ανάρτησης
Έλεγχος ημιαξονίων / φούσκες
Έλεγχος διαρροών

ΦΡΕΝΑ / ΑΚΡΑ
Έλεγχος υγρών φρένων
Έλεγχος τρόμπας φρένων / servo
Έλεγχος φθοράς – Τακάκια / σιαγόνες
Έλεγχος Δίσκων / ταμπούρων φρένων
Έλεγχος σωληνώσεων φρένων / ντίζες χειρόφρενου/ ρουλεμάν τροχών

ΤΡΟΧΟΙ / ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Έλεγχος ελαστικών – κατάσταση / πίεση
Έλεγχος ρεζέρβας – κιτ πλήρωσης αέρα

 

Ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 28/02/2021