May 29, 2018

ΣΤΟ EKO RALLY ACROPOLIS Η CITROEN KARELLIS

CITROEN KARELLIS με την υποστήριξη της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας CITROEN, του Ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ και των λιπαντικών της TOTAL!

Άλλη μια συμμετοχή στο Rally Acropolis με την υπογραφή της CITROEN KARELLIS και την υποστήριξη της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας CITROEN, του Ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ και των λιπαντικών της TOTAL. Οι Χρυσόστομος Καρέλλης – Ηλίας Παναγιωτούνης, θα συμμετάσχουν στο EKO RALLY ACROPOLIS 2018 με ένα DS 3 R3 MAX, της CITROEN RACING. Στη φετινή διοργάνωση, η συμμετοχή της CITROEN KARELLIS έχει αυξημένες ελπίδες διάκρισης, καθώς χρησιμοποιεί ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Το DS 3 R3 MAX από τότε που παρουσιάστηκε η ομολογκαρισμένη έκδοσή του, έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 300 αγώνες rally στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, κατακτώντας 250 νίκες σε Πρωταθλήματα Εθνικού και Διεθνούς επιπέδου (WRC, ERC, MERC, κλπ.).

 

DS 3 R3 MAX: Δυναμισμός που δεν έχει αντίπαλο!

 

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του, το DS 3 R3 MAX έδειξε πως μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε όποιο πρωτάθλημα και αν χρησιμοποιηθεί. Ο κινητήρας THP (Turbo High Pressure) των 1,6 λίτρων με 234 ίππους και 430 Nm (43,8 kgm) ροπής, δίνει όλα όσα χρειάζεται ο οδηγός για να διακριθεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Με την υποστήριξη των λιπαντικών TOTAL QUARTZ, η απόδοση του κινητήρα μεγιστοποιείται, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται απόλυτα ενάντια στη μηχανική φθορά, καθώς και στις ακραίες θερμοκρασίες και φορτίσεις. Το Γαλλικό αγωνιστικό, ήταν το πρώτο με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ειδικά εξελιγμένο πάνω στο DS 3 R3 MAX, χάρη στο οποίο οι επιδόσεις του είναι κορυφαίες, ενώ και η αξιοπιστία του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όρια των αυτοκινήτων αγωνιστικής χρήσης. Οι ενισχύσεις του πλαισίου και το roll cage, προσδίδουν την ακαμψία που χρειάζεται ο οδηγός για να αισθάνεται ασφαλείς κάτω από όλες τις συνθήκες που θα έχει να αντιμετωπίσει, ενώ με την ρυθμιζόμενη ανάρτηση το αυτοκίνητο προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση. Στα φρένα, οι 4πίστονες εμπρός δαγκάνες και οι 2πίστονες πίσω της Alcon, αποτελούν εγγύηση αποτελεσματικότητας και απόδοσης με διάρκεια. Με όλα τα παραπάνω αλλά και με δεδομένη την ευκολία στις επεμβάσεις για τους μηχανικούς της ομάδας, το DS 3 R3 είναι το ιδανικό αγωνιστικό για να διακριθεί η ελληνική συμμετοχή με το πλούσιο palmares.

 

EKO RALLY ACROPOLIS 2018

                                                          

Η εκκίνηση του φετινού αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο πιο χαρακτηριστικό σημείο: Κάτω από τον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης, την 1η Ιουνίου θα ξεκινήσουν όλα τα αυτοκίνητα και θα κατευθυνθούν για την πρώτη ειδική, στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου. Επίκεντρο του αγώνα θα είναι για άλλη μια φορά η φιλόξενη πόλη της Λαμίας, εδώ που είναι και το επιχειρησιακό κέντρο της εταιρείας CITROEN KARELLIS, στην οποία τα πληρώματα θα φτάσουν μετά και τη 2η Ειδική Διαδρομή της ημέρας που είναι η “Θήβα”. Η 2η μέρα του EKO RALLY ACROPOLIS 2018 περιλαμβάνει 6 Ειδικές Διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες- “Νέα Άμφισσα”, “Δροσοχώρι” και “Παλαιοχώρι- Μενδενίτσα”). Την 3η μέρα του αγώνα οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν άλλες τέσσερις Ειδικές, συμπληρώνοντας ένα σύνολο 12 Ειδικών Διαδρομών, για να τερματίσουν στη Λαμία μετά τα δύο περάσματα από “Γραμμένη” και “Δίβρη”.

 

Εκτός του ERC (Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ), το EKO RALLY ACROPOLIS 2018 θα προσμετρά βαθμολογικά και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων. Με την υποστήριξη της της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας CITROEN, του Ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ και των λιπαντικών της TOTAL, η συμμετοχή της CITROEN KARELLIS θα διεκδικήσει ένα ακόμα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε στη Citroen Καρέλλης καλή επιτυχία!

 

Σχετικά με τη CITROËN

Η CITROËN πάντα συνδύαζε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευχαρίστηση. Αυτή η φιλοσοφία είναι εμφανής και σήμερα μέσα από τη γκάμα των μοντέλων της. Από το 1919, τα αυτοκίνητα CITROËN παρέχουν ελκυστική και άκρως αναβαθμισμένη σχεδίαση – εμφάνιση καθώς και άνεση, συνδυάζοντας  χρήσιμη τεχνολογία. Τα οχήματα της Citroën αντιπροσωπεύουν την αλλαγή στο αυτοκινητοβιομηχανικό τοπίο, με περίτρανα παραδείγματα το νέο C3 και το νέο C3 Aircross Next Gen. SUV. Η Citroën ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τη μοναδική εμπειρία του πελάτη, με υπηρεσίες όπως το Citroën Advisor και τις λύσεις μετακίνησης (Citroën Rent & Smile, Earn & Drive κλπ.). Με 10.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες, η Citroën πώλησε σχεδόν 1.1 εκατομμύρια οχήματα το 2017. Την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας αντικατοπτρίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες, με 8 τίτλους κατασκευαστών στο WRC και τρεις συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών στο WTCC (FIA).

www.citroen.gr

Σχετικά με την TOTAL

Η TOTAL είναι μια παγκόσμια εταιρεία παραγωγής και παροχής ενέργειας, μια κορυφαία πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου και ένας σημαντικός παράγοντας στις ενέργειες με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Οι 98,000 εργαζόμενοί της δεσμεύονται στο να παρέχουν ενέργεια που είναι ασφαλέστερη, καθαρότερη, πιο αποτελεσματική, καινοτόμα και προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει επικεντρωθεί στην εξασφάλιση ότι οι λειτουργίες της σε περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως προσφέρουν με συνέπεια οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, είναι θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία. Στόχος της είναι να παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού.

www.total.gr   

www.facebook.com/totalhellas