June 27, 2018

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ CITROËN BERLINGO VAN, ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ!

Πρωτοεμφανίστηκε το 1996, με παραγωγή πάνω από 1,5 εκατομμύριο μονάδες, το εμβληματικό Citroën Berlingo παρουσιάζει την 3η γενιά του με το όνομα Citroën Berlingo Van. Το νέο Berlingo Van είναι ένα πραγματικό άλμα ανάμεσα στις γενιές, σε ότι αφορά το στυλ, τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες διαμόρφωσης. Στιβαρό και απόλυτα προσαρμοσμένο στην εταιρική ταυτότητα, διαθέτει νέα χαρακτηριστικά για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες δυνατότητες διαμόρφωσης. Σχεδιασμένο για κάθε χρήση, προσαρμοσμένο σε κάθε επαγγελματική ανάγκη, το νέο μοντέλο διατίθεται σε δύο μήκη, M και XL, ικανοποιώντας έτσι ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των χρηστών του. Οι δύο νέες εκδόσεις “Worker” και “Driver”, ξεχωρίζουν χάρη στη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, το καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού και τα συστήματα προστασίας.

ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Όντας ο εφευρέτης του van με ενσωματωμένο χώρο φόρτωσης, η Citroën συνεχίζει την ιστορική της πορεία με ένα ακόμα van, πιο μοντέρνο από ποτέ. Το νέο Berlingo Van διαθέτει αμάξωμα με ιδιαίτερο στυλ, που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.
– Το νέο μοντέλο αντανακλά στιβαρότητα και προστασία. Το στυλ του αμαξώματος έχει αλλάξει. Το παρμπρίζ έχει προεκταθεί προς τα εμπρός, και το εμπρός μέρος είναι ψηλότερο και κοντύτερο. Οι διαφοροποιήσεις αυτές οφείλονται κυρίως στην υιοθέτηση του πατώματος με τον κωδικό EMP2, που συμβάλλει και στη μείωση του εμπρός πρόβολου.
– Το μονοκόμματο εμπρός μέρος διασφαλίζει επιπρόσθετη προστασία, και ακολουθεί τα αισθητικά πρότυπα της εταιρικής ταυτότητας της Citroën όπως συμβαίνει και με το μεγαλύτερο αδελφό του, το Jumpy.
– Οι ρευστές γραμμές του αμαξώματος, ταιριάζουν απόλυτα με το σχεδιασμό των πλευρικών επιφανειών και με το έντονα λειτουργικό πίσω μέρος.
– Το εσωτερικό δείχνει αμέσως ότι έχει σχεδιαστεί για τον επαγγελματία, και ξεχωρίζει χάρη στην πρακτικότητά του. Η ίδια εικόνα υπάρχει και στο καλοσχεδιασμένο ταμπλό που διαθέτει πληθώρα χρηστικών τεχνολογιών.

ΑΝΕΣΗ “Α ΛΑ ΚΑΡΤ” : ΕΝΑ VAN ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

Με το χαρακτηριστικό “Pro” το νέο Citroën Berlingo Van απευθύνεται στον κάθε επαγγελματία και προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματική ανάγκη.
– Προσφέρει την απόλυτα εξατομικευμένη λύση σε μία μεγάλη γκάμα χρήσεων: δύο μήκη, M και XL, με 4.40 και 4.75μ αντίστοιχα.
– Προσεγγίζει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέροντας 2 ειδικές εκδόσεις (“Worker” και “Driver”), που διαφοροποιούνται ανάλογα με τη χρήση, κυρίως χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τις προστατευτικές ποδιές κάτω από τον κινητήρα, και το επίπεδο εξοπλισμού.
– Η ευελιξία και η ευκολία διαμόρφωσης τεκμηριώνεται από: μία καμπίνα τύπου Extenso® με 3 άνετες θέσεις εμπρός, και μία διαμορφώσιμη καμπίνα για μεταφορά μέχρι και πέντε επιβατών στην εμπρός και πίσω σειρά καθισμάτων.
– Το νέο μοντέλο διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό που απλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την καθημερινότητα ενός επαγγελματία. Ιδανική πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης χάρη στις δύο πίσω πόρτες και τις δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες, πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, ωφέλιμο φορτίο έως και 1.000κιλά, και 1,23μ απόσταση μεταξύ θόλων πίσω, για άνετη φόρτωση ευρω-παλέτας.

Η ΑΝΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Με την πάροδο των χρόνων, η εξέλιξη των χαρακτηριστικών του Berlingo Van του εξασφαλίζει άνετα μία θέση ανάμεσα στα επιβατικά αυτοκίνητα. Το νέο μοντέλο προσφέρει στο χρήστη κορυφαίο επίπεδο άνεσης και εγγυάται απόλυτα ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας.:
– Σύστημα ανάρτησης που ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της Citroën στον τομέα της απαράμιλλης άνεσης.
– Νέο πάτωμα/πλατφόρμα προσαρμοσμένο σε κάθε επαγγελματική ανάγκη: και εδώ η πλήρης αξιοποίηση της εμπειρίας της Citroën είχε σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση του νέου πατώματος/πλατφόρμας για το εμπρός μέρος, με τον κωδικό EMP2 που συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς.
– Πολύ μεγάλος για την κατηγορία, αριθμός τεχνολογιών. 20 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα κάθε επαγγελματία : Ένδειξη υπερφόρτωσης, σύστημα περιφερειακής ορατότητας, (και τα δύο για πρώτη φορά σε μοντέλο της κατηγορία των LCV), έγχρωμη οθόνη HUD (Head-up display), ηλεκτρικό χειρόφρενο, ενεργό cruise control με λειτουργία Stop, σύστημα ενεργού φρεναρίσματος (Active Safety Brake), και 4 τεχνολογίες δικτύωσης που περιλαμβάνουν το Citroën Connect Nav και την δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης του smartphone.
– Τελευταίας γενιάς κινητήρες για επιδόσεις και οικονομία: BlueHDi 1.5 diesel, PureTech 1.2 βενζίνης, και για πρώτη φορά, το αυτόματο κιβώτιο με τον κωδικό EAT8.