La Maison Citroën

Καλώς ήρθατε στο La Maison Citroën!

La Maison Citroën

Η Citroën παρουσιάζει ένα νέο concept που αφορά στη δημιουργία μίας έκθεσης αυτοκινήτων πόλης. Το νέο εγχείρημα που ονομάζεται “La Maison Citroën”, παρουσιάζεται αρχικά στο Παρίσι, και πιο συγκεκριμένα στον αριθμό 39 της rue Saint-Didier, στο 16ο διαμέρισμα. Η αρχιτεκτονική έκφραση του “La Maison Citroën” όπως έχει παρουσιαστεί μέσα από τα περίπτερα της Citroën στις τελευταίες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, μετουσιώνει ιδανικά τη φιλοσοφία της μάρκας “Be Different, Feel Good”.

 

Maison Citroën Black C1

 

 

 

 

 

 

 

Νεωτεριστής όσο κανένας άλλος στην εποχή του, ο André Citroën γνώριζε τέλεια πώς να προκαλεί τη ρήξη με τα στερεότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το La Maison Citroën, που ανοίγει τις πύλες του στον αριθμό 39 της rue Saint-Didier στο Παρίσι, είναι η μετενσάρκωση αυτής της μοναδικής κληρονομιάς της μάρκας.

Από τη βιτρίνα, η γιγαντιαία οθόνη κινεί την περιέργεια και προσελκύει την προσοχή, δημιουργώντας στους περαστικούς την επιθυμία να περάσουν μέσα. Η είσοδος περιβάλλεται από φιλική διακόσμηση, και στο εσωτερικό κυριαρχεί το φυσικό ξύλο και οι βαμμένοι σε ζεστές αποχρώσεις, τοίχοι.

Τα αυτοκίνητα είναι τοποθετημένα στο κέντρο της έκθεσης, αλλά η διακόσμηση διαφέρει εντελώς από εκείνη που συναντά κανείς σε μία κλασσική έκθεση, με τις πολλές οθόνες και τα αποκλειστικά αξεσουάρ να απουσιάζουν εντελώς, ώστε να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στη μοναδικότητα της εμπειρίας.

 

Maison Citroën White C3

Το ‘La Maison Citroën’, στην καρδιά του Παρισιού, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της μάρκας, “Be Different, Feel Good”. Ο κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μέσω πληθώρας τεχνολογιών και  αξεσουάρ, μία μοναδική εμπειρία εμπεριστατωμένης ανακάλυψης της μάρκας.

Η πρωτοποριακή αυτή σχεδιαστική προσέγγιση έχει ήδη τιμηθεί με τη διάκριση “Janus du Commerce 2016”. Με αυτή τη διάκριση, το Γαλλικό ινστιτούτο design (IFD), αναγνωρίζει και ενθαρρύνει τις πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στο design και αποσκοπούν στη βελτίωση του περιβάλλοντος και του επιπέδου άνεσης του καταναλωτή.

Citroën Wall Table Tactile

Στην επιφάνεια του ‘Citroën Wall’ υπάρχει μία οθόνη αφής που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να διαμορφώσει, με τη χρήση τρισδιάστατης απεικόνισης, κάθε μοντέλο από τη γκάμα της Citroën. Η διαδικασία διαμόρφωσης μπορεί να ξεκινήσει ‘online’ και στη συνέχεια να αποθηκευθεί για τον κάθε επισκέπτη.

Maison Citroën Café André

 

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί επίσης και να απολαύσει τον καφέ του στο Café André και να χαλαρώσει στην άνετη αίθουσα αναμονής.

Citroën Origins

 

Με τη βοήθεια μίας άλλης οθόνης αφής, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης στο μουσείο της Citroën, και να απολαύσει με απεικόνιση 360°, το εξωτερικό ή το εσωτερικό, περισσότερων από 50 εμβληματικών μοντέλων που έγραψαν λαμπρές σελίδες στην ιστορία της Citroën.

Maison Citroën C1 Black

 

Η διάταξη του ‘La Maison Citroën’ ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία, και ο χώρος των πωλήσεων δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα όπου ο καθένας μπορεί να καθίσει και να κουβεντιάσει για την αγορά ενός νέου μοντέλου Citroën.

Le Petit Citroën

Ακόμα και αν έχετε διαμορφώσει το δικό σας επιθυμητό μοντέλο, πριν την επίσκεψή σας, ή το δημιουργήσατε μέσα στο χώρο του La Maison Citroën, εδώ μπορείτε να το εμφανίσετε ακριβώς όπως το διαμορφώσατε εσείς.

Citroën Advisor

Στο ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα ‘Le Petit Citroën’, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πάρει μαζί του από το online κατάστημα, ένα κομμάτι της παράδοσης της Citroën, είτε με τη μορφή μίας μινιατούρας αυτοκινήτου, ή ενός προϊόντος lifestyle.

Πριν την αναχώρησή τους, οι επισκέπτες καλούνται να αξιολογήσουν την εμπειρία τους στη Citroën, μέσω της ιστοσελίδας ‘Citroën Advisor’.

Και για την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο χώρος συνολικής έκτασης 150μ² συμπληρώνεται από την ύπαρξη μίας ολοκληρωμένης γκάμας αυτοκινήτων test drive στο ισόγειο, αλλά και από το άψογα οργανωμένο συνεργείο, όλα στην ίδια τοποθεσία…