100% ËLECTRIC

Légende ci-dessous
100% ËLECTRIC

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης

fullelectric.253071.74

Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία άνετης οδήγησης χάρη στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία του συστήματος κίνησης. Το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο είναι εντελώς αθόρυβο και ιδιαίτερα εύκολο στο χειρισμό, τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο είναι ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις, αλλά και τις μεγαλύτερες διαδρομές, προσφέροντας αυτονομία από 230 έως 350χλμ. ανάλογα το μοντέλο. Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Citroën συνοδεύονται επίσης και από 8ετή εγγύηση ή 160.000 χλμ που καλύπτει τη μπαταρία τους για το 70% της χωρητικότητάς τους.

Απλοποίηση της φόρτισης

motorisation-electrique.239391.74

Το ηλεκτρικό σας Citroën μπορεί να φορτιστεί σε ένα δημόσιο σταθμό, από οικιακή παροχή των 230 V, αλλά και ενώ εσείς οδηγείτε, χάρη στο σύστημα μετατροπής της κινητικής ενέργειας κατά τις φάσεις επιβράδυνσης ή φρεναρίσματος. Τόσο απλά, τόσο καθαρά και τόσο οικονομικά.

Αυτοκίνητα σχεδιασμένα με στυλ και κομψότητα

Η Citroën σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, από ένα έξυπνο αυτοκίνητο πόλης μέχρι ένα άνετο επαγγελματικό όχημα, που ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις.

100% ηλεκτροκίνητα μοντέλα από τη Citroën

CITROËN AMI747x400-ami-64985135

Η Citroën τολμά και δημιουργεί για πάνω από 100 χρόνια. Στην αυγή του 101ου έτους της, η Citroën “χτυπάει” αποκαλύπτοντας το AMI, τον καρπό του προβληματισμού που ξεκίνησε από το AMI ONE Concept. Το AMI είναι η πρωτοποριακή απάντηση της Citroën, μιας καινοτόμου μάρκας, εμπνευσμένη από τους πελάτες της, προσεκτική σε νέους τρόπους κατανάλωσης και στις προκλήσεις των διαδρομών στην πόλη, καθώς και με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Είναι ένα αυτοκίνητο που δεν συμμορφώνεται: 2 θέσεις, 100% ηλεκτρικό, άνετο και ασφαλές, ευέλικτο, προσαρμόσιμο. Ένας μοναδικός χαρακτήρας που ανατρέπει την καθημερινότητα.

NEO CITROËN Ë-C4747x400-e-c4-841159

Το Νέο Citroën ë-C4 – 100% ëlectric σάς επιτρέπει να οδηγείτε σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία σε καθημερινή βάση, απόλυτα απομονωμένοι από το δρόμο και τον έξω κόσμο, με απόλυτη ηρεμία, σαν να βρίσκεστε σε μια φυσαλίδα άνεσης: φιλτράρονται όλες οι εξωτερικές αποσπάσεις. Η αθόρυβη λειτουργία, η ομαλή κίνηση του οχήματος, η οδηγική απόλαυση, η άνεση της ανάρτησης, η απαλότητα των καθισμάτων Advanced Comfort, η απουσία κραδασμών επί του αμαξώματος, η εργονομία και η ευκολία χειρισμού, η χρήση διεπαφών και ειδικών υπηρεσιών, όλα συμβάλλουν στην αύξηση της άνεσης στο αυτοκίνητο, για όλους τους επιβάτες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ Ë-C4 >

 ΝΕΟ Ë-BERLINGO747x400-e-berlingo

Πρωτοπόρος στα MPV από το 1996, η Citroën αναπτύσσει τη γκάμα της πλαισιώνοντάς την με την ηλεκτρική έκδοση του Berlingo, ενός οικογενειακού οχήματος με άπλετους χώρους για τους επιβάτες και κορυφαίους χώρους αποθήκευσης.

Με το νέο Citroën ë-Berlingo, όλοι οι οπαδοί της δραστήριας ζωής που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, θα βρουν τον ιδανικό σύντροφο που είναι ταυτόχρονα πρακτικός και ευέλικτος, ώστε να απολαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες αναψυχής με ακόμη περισσότερη ηρεμία.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ Ë-BERLINGO >

 ΝΕΟ Ë-SPACETOURER

Το νέο Citroën ë-SpaceTourer είναι τόσο άνετο στην πόλη, όσο και στα ταξίδια, για τη μεταφορά των φίλων ή των πελατών σας. Η διαμόρφωση του εσωτερικού παραμένει στα ίδια επίπεδα με τις αντίστοιχες θερμικές εκδόσεις, διατηρώντας τον ίδιο εσωτερικό χώρο, όγκο φόρτωσης, αλλά και τα ίδια συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Το Citroën ë-SpaceTourer διατίθεται σε 3 μήκη αμαξώματος και σας επιτρέπει να οδηγείτε χωρίς περιορισμούς στις ολοένα και περισσότερες ζώνες χαμηλών εκπομπών ρύπων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ Ë-SPACETOURER >

 Ë-JUMPY747x400-ejumpy-9841123458

Η ηλεκτρική έκδοση του γνωστού Citroën Jumpy προσφέρει στους επαγγελματίες πρακτικές λύσεις για οδήγηση σε περιοχές με περιορισμούς στις εκπομπές CO2 στο κέντρο της πόλης, καθώς και μια ολοκληρωμένη γκάμα για μεγαλύτερες αποστάσεις. Το ë-Jumpy προσφέρει στον επιχειρηματία την ευκαιρία να κάνει τη δουλειά με λιγότερες εκπομπές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ Ë-JUMPY >

 Ë-JUMPER747x400-e-jumper

Το νέο ë-Jumper είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών που θα επιλέξουν την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους με:
● 2 επίπεδα αυτονομίας οδήγησης (έως 211 μίλια στον κύκλο πιστοποίησης WLTP) για τη διασφάλιση όλων των καθημερινών εργασιών και μετακινήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ελεγχόμενων περιοχών, ενώ απολαμβάνουν την ομαλή και αθόρυβη εμπειρία οδήγησης που παρέχει το ë-comfort.
● Ταξίδια σε λειτουργία ë-comfort λόγω της ομαλής οδήγησης και της αθόρυβης λειτουργίας του.
● 4 μήκη και 3 ύψη που επιτρέπουν τη μεταφορά έως και 4 τόνους
● Ωφέλιμο φορτίο έως 1.890 kg (στην καμπίνα του πλαισίου)
● Όγκος φόρτωσης έως 17 m3,
● Έως και 9 χρήσιμες τεχνολογίες για τη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των επαγγελματιών.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ Ë-JUMPER >