ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ SPACETOURER “THE CITROËNIST”

Το πρωτότυπο SpaceTourer “Citroënist” ακολουθεί πιστά τα χνάρια της 100χρονης ιστορίας μίας μάρκας που ανέκαθεν εργαζόταν με στόχο την προώθηση της αυτοκίνησης και των αποδράσεων, όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Συμβολίζει το δυναμισμό της προσέγγισης της Citroën στην αγορά των αυτοκινούμενων οχημάτων, γνωστών και ως ‘motorhomes’.

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ MOTORHOME

« THE CITROËNIST », ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ CITROËN

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO1_555x318

Πρόκειται για ένα απόσταγμα εταιρικής ταυτότητας που ενσωματώνει τον δυναμικό σχεδιασμό και υπόσχεται άνεση στον υπερθετικό βαθμό, με ονομασία “The Citroënist”, ένα όνειρο για την κοινωνία των οπαδών της μάρκας.

Ένα όνομα που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το μοντέρνο van, που δίνει τη δυνατότητα για αποδράσεις με απόλυτη άνεση μέσα σε ένα μέσο μοναδικού χαρακτήρα.”

ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΑΣΠΡΟΥ-ΜΑΥΡΟΥ

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO2_308x176 ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ

Για να ενισχύσει τα στοιχεία ταυτότητας του λειτουργικού σχεδιασμού αυτού πρωτότυπου, το SpaceTourer Citroënist υιοθετεί μία χρωματική παλέτα σε συνδυασμούς λευκού-μαύρου, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

 

 

 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΥΟ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO3_308x176

Η ειδική βαφή σε μοτίβο ασπρόμαυρων σχημάτων που καλύπτει γύρω-γύρω τα φυμέ πλαϊνά παράθυρα συνδυάζεται αρμονικά με το φωτεινό λευκό του αμαξώματος κάτω από αυτά. Στο πλάι, η κόκκινη ρίγα τονίζει ακόμα περισσότερο την οριζόντια σχεδιαστική φόρμα του αμαξώματος. Το πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist διαθέτει επίσης και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με την επιγραφή“The Citroënist Est.1919” στην μπροστινή του πόρτα.

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO4_308x176ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ

Στη συνολική εικόνα πολυμορφικότητας καθοριστικό ρόλο παίζουν και τα καθίσματα. Η οριζόντια κόκκινη γραμμή χωρίζει τη δίχρωμη επιφάνεια του καθίσματος και ενισχύει την εντύπωση της ευρυχωρίας σε ολόκληρο το εσωτερικό.
Χαρακτηριστικά στοιχεία ταυτότητας του εσωτερικού του πρωτοτύπου αποτελούν και η διακόσμηση του ταμπλό και οι επενδύσεις των θυρών.
Στην πλευρά του οδηγού, το τιμόνι κοσμεί ειδική πινακίδα με την επιγραφή “The Citroënist”.

 

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ VAN ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO5_555x318

ΕΝΑΣ ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Το πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist προσφέρει θέση οδήγησης που συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου παραγωγής:
. Επίπεδο άνεσης σε συνάφεια με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®
. Γενναιόδωροι χώροι στο εσωτερικό
. Τελευταίας γενιάς οδηγικά βοηθήματα και τεχνολογίες δικτύωσης, που περιλαμβάνουν έγχρωμη οθόνη HUD (head-up display), ενεργό σύστημα πέδησης κινδύνου, σύστημα πλοήγησης Citroën Connect Nav, λειτουργία Mirror Screen, κα.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO6_308x176Το πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα σε ότι αφορά τη λειτουργικότητα ώστε να μεγιστοποιήσει τους χώρους στο εσωτερικό κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πολύ-λειτουργικού van, στο οποίο μπορεί κανείς να ζήσει και να εργαστεί με απόλυτη άνεση και ηρεμία:
. Πρακτικό και εύχρηστο σύστημα πολυμέσων, που διαθέτει βολικό χώρο εργασίας και περιλαμβάνει συρόμενη οθόνη τηλεόρασης
. Περιστρεφόμενα εμπρός καθίσματα που εξασφαλίζουν τη δυνατότητα δημιουργία ενός άνετου καθιστικού
. Εύχρηστοι αποθηκευτικού χώροι.

 

ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ MOTORHOME

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO8_308x176Χάρη στις επεμβάσεις της Pössl, το πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist διαθέτει όλα τα απαραίτητα για την εξασφάλιση της απόλυτης ελευθερίας στην καθημερινότητα.
Σε «νυχτερινή διαμόρφωση», μπορεί άνετα να κοιμίσει δύο άτομα στο κρεβάτι που βρίσκεται πάνω από την καμπίνα.
Για μεγαλύτερη άνεση, στη «διαμόρφωση ημέρας», η ανοιγόμενη οροφή ανυψώνεται έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να σταθούν όρθιοι μέσα στο αυτοκίνητο.

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ spacetourer-the-citroenist-concept_2_625x350.311674

Το στιβαρό και πρακτικό πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες άνεσης και ασφάλειας για μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.
Ο κινητήρας BlueHDi 150 S&S BVM6 εξασφαλίζει την απαραίτητη δύναμη και ευελιξία κάτω από όλες τις συνθήκες οδήγησης.
Το σύστημα 4κίνσης, εξελιγμένο από το συνεργάτη της μάρκας την Automobiles Dangel, βελτιώνει το επίπεδο ασφάλειας και παρέχει τη δυνατότητα κίνησης ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO9_555x318

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ DESIGN ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Tο πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά ‘μοδάτο’ ποδήλατο, που συνδυάζει ιδανικά τη λειτουργικότητα και την άνεση καθώς έχει εξελιχθεί από ένα πρωτοπόρο συνεργάτη : την Martone.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ THE CITROËNIST BY MARTONE: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO10_308x176

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τον καινούργιο εξοπλισμό, συνώνυμο με την ελευθερία μετακίνησης, από την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης της Γενεύης, ή απευθείας από το περίπτερο της μάρκας ή μέσω του online store.

 

 

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ “C”

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO11_555x318

ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ “THE CITROËNIST”

Η Citroën δημιούργησε μία ειδική σειρά προωθητικών αντικειμένων με την υπογραφή “”The Citroënist”. Μία συλλογή αντικειμένων με την υπογραφή “C” καθημερινής χρήσης με το χαρακτηριστικό μαυρόασπρο μοτίβο του πρωτότυπου SpaceTourer The Citroënist, που περιλαμβάνει κούπα, στυλό, σημειωματάριο, USB stick και ένα ιδιαίτερα κομψό μακρυμάνικο τζάκετ.”