ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY CITROËN

Η εφαρμογή My Citroën σας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας και σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερώσεις. Χάρη σε αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσωποποιημένες υπηρεσίες, να εντοπίζετε το αυτοκίνητό σας και να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες της Citroën. Ανακαλύψτε τα κυριότερα χαρακτηριστικά του My Citroën.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ MY CITROËN 

 ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥLocalization2_555x318

Χάρη στη λειτουργία Γεω-εντοπισμού της εφαρμογής My Citroën, μπορείτε να βρείτε την ακριβή θέση του οχήματός σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΥInformation_555x318

Η λειτουργία Drive σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τα ταξίδια σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να συμβουλεύεστε τα στατιστικά στοιχεία όλων των ταξιδιών σας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥDocumentation_555x318

Στην καρτέλα ‘όχημα’, μπορείτε να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα εγχειρίδια του αυτοκινήτου σας και να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά στην περίπτωση που αναζητήσετε την αιτία ενεργοποίησης κάποιας φωτεινής ένδειξης στον πίνακα οργάνων!

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣMaintenance_555x318

 

Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν σε θέματα συντήρησης του αυτοκινήτου σας: εγγύηση, χιλιόμετρα, ημερομηνίες για τις επόμενες επισκέψεις στο συνεργείο. Η εφαρμογή My Citroën συστήνει ένα πλάνο συντήρησης που ταιριάζει ακριβώς στο στυλ οδήγησής σας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΣ CITROËNWorkshop_555x318

Απλό και πρακτικό, το My Citroën σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε μία εκτίμηση κόστους ή να κλείσετε ένα ραντεβού στο συνεργείο Citroën της προτίμησής σας.

MY ASSISTANCE

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ Assistance_555x318

Βλάβη, ατύχημα ή παράπονο; Μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή την υπηρεσία οδικής βοήθειας 24ώ/7ημ., μέσω της επιλογής “Επικοινωνία και Βοήθεια”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MY CITROËN

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΣΩ APPLE STORE ΚΑΙ GOOGLE PLAYDownload_555x318

 

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ή ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΧΗΜΑ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣHybrid_555x318

Η εφαρμογή My Citroën σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε την αυτονομία του αυτοκινήτου σας, να επιβεβαιώσετε εξ αποστάσεως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και να προγραμματίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία της καμπίνας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ë-REMOTE CONTROL