September 20, 2018

CITROËN C3 JCC+

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ‘DESIGNED BY JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC’ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Διεθνής μάρκα με Γαλλικές ρίζες, η Citroën προωθεί τη Γαλλική δημιουργία, και συνεχίζει την εποικοδομητική της συνεργασία με τον Jean-Charles de Castelbajac, παρουσιάζοντας αποκλειστικά στο Διεθνές Σαλόνι αυτοκινήτου του 2018, την ειδική έκδοση C3 JCC+. Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής που διαθέτει το ταλέντο να ξεπερνά τα εμπόδια και να ενώνει δύο διαφορετικούς κόσμους, εστιάζει τώρα στο best-seller της μάρκας, το οποίο έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 400.000 μονάδες. Αποτελώντας μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση του έντονα χρωματισμένου καλλιτεχνικού δημιουργήματος E-MEHARI που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο, το συγκεκριμένο C3 “fashion car” αναπαριστά την κομψότητα ενός μαύρου σμόκιν συνδυασμένου με τα αντιπροσωπευτικά χρώματα του σχεδιαστή: το κόκκινο, το μπλε, και το κίτρινο. Η εντυπωσιακή αυτή έκδοση που θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 κομμάτια, αντικατοπτρίζει επίσης και το μοντέρνο της χαρακτήρα χάρη στην πληθώρα τεχνολογιών που ενσωματώνει. Εξαιρετικά νεωτεριστικός είναι επίσης και ο τρόπος που θα πωλείται, καθώς οι πελάτες θα μπορούν να το αγοράσουν online μέσω της ιστοσελίδας citroen.fr. Το C3 JCC+ limited edition πρόκειται να παρουσιαστεί στο περίπτερο της La Maison Citroën σε ένα χώρο αφιερωμένο στο διάσημο σχεδιαστή Jean-Charles de Castelbajac και θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην αγορά της Γαλλίας το Νοέμβριο.

ΕΝΑ ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ FASHION CAR

Ο Jean-Charles de Castelbajac προκαλεί δημιουργικά και, για ακόμα μία φορά, μέσω του Citroën C3 JCC +, εκφράζει τους δύο λόγους για να ζεις – την τέχνη και τη μόδα. Με έμφαση στο εκλεπτυσμένο στυλ, η ειδική αυτή έκδοση JCC+, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή,  αποτελεί μία ακόμα κορυφαία έκδοση του C3. Με κυρίαρχο το μαύρο χρώμα, που συνδυάζεται αρμονικά με τα χαρακτηριστικά χρώματα του σχεδιαστή – Κόκκινο για το πάθος, Μπλε για την ελπίδα, και Κίτρινο για το φως του ήλιου– η ειδική αυτή έκδοση θα συγκινήσει του λάτρεις της τέχνης, του design και της μόδας, που αναζητούν μία εναλλακτική και εντελώς ξεχωριστή πρόταση αυτοκινήτου!

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΟΝΟ 99 ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ONLINE

Πρόκειται για ένα πολύ ειδικό ‘fashion car’ το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 99 αριθμημένα κομμάτια. Κάθε αυτοκίνητο που θα βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής θα διαθέτει μία μοναδική μεταλλική πλακέτα αριθμημένη από το 1 έως το 99, που θα τοποθετείται στην βάση της κεντρικής κονσόλας ακριβώς μπροστά από το μοχλό των ταχυτήτων. Το Citroën C3 JCC+ προγραμματίζεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τη Γαλλία το Νοέμβριο και είναι το πρώτο στην ιστορία μοντέλο που θα πωλείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα citroen.fr. Αυτό αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της δημιουργικότητας και του νεωτεριστικού πνεύματος της μάρκας, φέρνοντας επανάσταση στην παραδοσιακή προσέγγιση των πωλήσεων αυτοκινήτων. Προσφέρει μια εύκολη και ήρεμη εμπειρία πωλήσεων, με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
– η αγορά του θα είναι εφικτή κάθε στιγμή, 24ώρες την ημέρα, για 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω αίτησης για online συμβόλαιο leasing
– μία 100% διαδικτυακή διαδικασία, με ιδιαίτερα απλοποιημένα βήματα, από την παραγγελία, έως την ψηφιακή υπογραφή της σύμβασης,
– παράδοση στον τοπικό αντιπρόσωπο της επιλογής του πελάτη.
Θα υπάρχει επίσης και η δυνατότητα παραγγελίας της συγκεκριμένης ειδικής έκδοσης μέσω διαδικτύου.