January 9, 2019

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ CITROËN “ORIGINS”!

Στο εναρκτήριο έτος του εορτασμού των 100 χρόνων της, η Citroën παρουσιάζει μία αποκλειστική σειρά συλλεκτικών εκδόσεων για τα μοντέλα* : C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, Νέο C4 Cactus Hatchback και C4/Grand C4 SpaceTourer. Οι ειδικές αυτές εκδόσεις θα λανσαριστούν το πρώτο εξάμηνο του 2019, αποτίνοντας φόρο τιμής στα 100 χρόνια τόλμης και καινοτομίας της μάρκας.
Οι ενδιάμεσες αυτές συλλεκτικές εκδόσεις διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, αρμονικούς χρωματισμούς, καθαρό και κομψό σχεδιασμό, και υλικά με πινελιές σε ειδική Μπρονζέ απόχρωση, που αντανακλά το σχεδιασμό των γραναζιών εποχής και φέρουν την υπογραφή "Origins since 1919". Κάθε μοντέλο προσφέρεται με σύγχρονο εξοπλισμό που προέρχεται από τις απαιτήσεις των πελατών.


Με πάνω από 100 χρόνια δημιουργικότητας και υψηλών προδιαγραφών, η Citroën τιμά πάντα τις ρίζες της, προκαλώντας τα στερεότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας και επαναπροσδιορίζοντας το αυτοκίνητο. Για να γιορτάσει τα 100 της χρόνια, η Citroën παρουσιάζει την ειδική σειρά συλλεκτικών εκδόσεων στα δημοφιλή της C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, Νέο C4 Cactus Hatchback και C4/Grand C4 SpaceTourer, τα οποία υποστηρίζουν με εμφατικό στυλ την προϊοντική ταυτότητα της Citroën και ενσωματώνουν τη φιλοσοφία του προγράμματος Advanced Comfort®.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Άμεσα αναγνωρίσιμα εξωτερικά, οι ειδικές εκδόσεις Origins ξεχωρίζουν χάρη στην αποκλειστική στιλιστική τους προσέγγιση:

– Κάθε μοντέλο διατίθεται με διαφορετικό στυλ εμφάνισης και αυθεντικά χρώματα αμαξώματος: Λευκό, Γκρι και Μαύρο
– Διατίθενται και με δίχρωμη απόχρωση με μαύρη οροφή (στα C1, C3, C3 Aircross Compact SUV και C4 SpaceTourer).
– Τα συλλεκτικά μοντέλα της σειράς “Origins” διαθέτουν δυνατότητα εξωτερικής διαμόρφωσης, με Μπρονζέ λεπτομέρειες, στοιχείο που αποτελεί φόρο τιμής στο πρωτότυπο οδοντωτό γρανάζι, και σύνδεση με το παρελθόν. Στο ίδιο πνεύμα, τα μοντέλα είναι επίσης διαθέσιμα με:
. Διακοσμητικό αυτοκόλλητο με  μπρονζέ ρίγα στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών (εκτός από το C-Elysée και το C4/Grand C4 SpaceTourer)
. Διακοσμητικό αυτοκόλλητο στην πόρτα του χώρου αποσκευών (σε όλα τα μοντέλα)
. Ειδικό διακοσμητικό αυτοκόλλητο οροφής (στο C3)
. Ειδικό Color Pack μπρονζέ απόχρωσης στο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης και στο περίγραμμα των Airbump® (στα C3 και Νέο C4 Cactus Hatchback), στο περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων (στο C3 Aircross) αλλά και στο κεντρικό καπάκι της ζάντας (στο C1)
. Αυτοκόλλητο “Origins since 1919” στις εμπρός πόρτες όλων των αυτοκινήτων.
– Και μία ακόμη ξεχωριστή στιλιστική λεπτομέρεια: σκούρα πλευρικά πίσω παράθυρα και μαύρες ζάντες αλουμινίου (εκτός από το C4/Grand C4 SpaceTourer)
Αλλά και εσωτερικά, τα συλλεκτικά μοντέλα διαθέτουν πληθώρα λεπτομερειών διακόσμησης στο σχεδιαστικό μοτίβο ‘Origins’:
– Σε αυτά περιλαμβάνονται: Γκρίζες υφασμάτινες ταπετσαρίες με χρυσή απόχρωση στις εμφανείς ραφές, επιγραφή “Origins” (στα C3, C3 Aircross Compact SUV και Νέο C4 Cactus Hatchback), διακοσμητική λωρίδα στο ταμπλό με χρυσή ραφή και επένδυση Mistral TEP (στο C3) καθώς και ειδικά  πατάκια εμπρός και πίσω.

Εσωτερικά, τα συλλεκτικά μοντέλα διαθέτουν πληθώρα λεπτομερειών διακόσμησης στο σχεδιαστικό μοτίβο ‘Origins:

– Σε αυτά περιλαμβάνονται: Γκρίζες υφασμάτινες ταπετσαρίες με χρυσή απόχρωση στις εμφανείς ραφές, επιγραφή “Origins” (στα C3, C3 Aircross Compact SUV και Νέο C4 Cactus Hatchback), διακοσμητική λωρίδα στο ταμπλό με χρυσή ραφή και επένδυση Mistral TEP (στο C3) καθώς και ειδικά  πατάκια εμπρός και πίσω

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η νέα σειρά συλλεκτικών εκδόσεων πρόκειται να λανσαριστεί διεθνώς. Οι εκδόσεις Origin των C3, Νέο C4 Cactus Hatchback και C4/Grand C4 SpaceTourer θα είναι διαθέσιμες στο 1ο τρίμηνο του 2019 ενώ οι εκδόσεις Origins των C1 και C3 Aircross Compact SUV θα παρουσιαστούν το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Σύγχρονος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας εμπνευσμένος από τους πελάτες:

– Συλλεκτική έκδοση C3 Origins: βασισμένο στην έκδοση ‘Shine’, το ευέλικτο αυτό αυτοκίνητο πόλης διαθέτει εξοπλισμό που περιλαμβάνει: κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης Citroën Connect Box, σύστημα πλοήγησης Citroën Connect Nav με οθόνη αφής  7 ιντσών, ηλεκτρικά πίσω παράθυρα, πακέτο ασφαλείας Safety Pack 2 με σύστημα ενεργού φρεναρίσματος (Active Safety Brake), προειδοποίηση απόσπασης της προσοχής του οδηγού (Driver Attention Alert), προειδοποίηση κινδύνου επικείμενης σύγκρουσης (Collision Risk Alert), αυτόματη ενεργοποίηση φώτων και ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη.

– Συλλεκτική έκδοση Νέου C4 Cactus Hatchback Origins: βασισμένο στην έκδοση ‘Feel’, το υπερ-άνετο αυτό hatchback διθέτει: σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης Citroën Connect Box, σύστημα πλοήγησης Citroën Connect Nav με οθόνη αφής  7 ιντσών, λειτουργία Mirror Screen, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους πλευρικούς καθρέφτες, και καθίσματα Advanced Comfort.

– Συλλεκτική έκδοση C4/Grand C4 SpaceTourer Origins: βασισμένο στην έκδοση Shine, το 5θέσιο η 7θέσιο αυτό MPV διαθέτει εμπρός υποβραχιόνια, αναπαυτικά καθίσματα και προσκέφαλα τύπου “Relax” στις μπροστινές θέσεις, σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης Citroën Connect Box, σύστημα πλοήγησης Citroën Connect Nav με λειτουργία Mirror Screen, πανοραμική οθόνη 12ιντσών υψηλής ευκρίνειας, φωτισμό ανάγνωσης στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, επίπεδη πλάτη καθίσματος συνοδηγού που αναδιπλώνεται και γίνεται τραπεζάκι, προβολείς ομίχλης με λειτουργία στατικού φωτισμού στροφών, εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ηλεκτρική οσφυϊκή ρύθμιση, καθώς και συρόμενα καθίσματα στην 2η σειρά για το Grand C4 Spacetourer.