ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ CITROËN

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Στη Citroën εξετάζουμε καθημερινά τρόπους για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή επίδοση, απόδοση και αξία. Η γκάμα των Γνήσιων Ανακατασκευασμένων Ανταλλακτικών Citroën σας προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη χωρίς συμβιβασμούς. Παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά είναι εξίσου ποιοτικά όσο τα καινούργια, με την διαφορά ότι προσφέρονται έως και 40% φθηνότερα από τα αντίστοιχα καινούργια. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρείτε το Citroën σας σε άρτια κατάσταση, μειώνοντας παράλληλα τα απόβλητα και τις εκπομπές ρύπων.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Για να κάνουμε τα Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά μας εξίσου ποιοτικά όσο τα καινούργια, ακολουθούμε μια σειρά διεξοδικών διαδικασιών και δοκιμών.

  • Αρχικά, όλα τα ανταλλακτικά αποσυναρμολογούνται, καθαρίζονται σχολαστικά και ελέγχονται για επαναχρησιμοποίηση.
  • Τα χρησιμοποιήσιμα εξαρτήματα στη συνέχεια ανακατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές.
  • Αντικαθίστανται όλα τα εξαρτήματα φθοράς που μπορούν να επηρεάσουν την ανθεκτικότητα ή την απόδοση.
  • Τα ηλεκτρονικά στοιχεία ενημερώνονται με το πιο πρόσφατο λογισμικό.
  • Τα μηχανικά ανταλλακτικά που τοποθετούνται διαθέτουν τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις.
  • Τώρα πλέον τα ανταλλακτικά συναρμολογούνται και υπόκεινται σε μια ολοκληρωμένη τελική δοκιμή.

Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά καλύπτουν μια ολόκληρη σειρά ζωτικής τεχνολογίας, από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, έως χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, δυναμό, μίζες εκκίνησης και πολλά ακόμη είδη, σύμφωνα με τις παρακάτω κατηγορίες ανταλλακτικών:

antallaktika-anakat-table

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Όταν επιλέγετε  ανταλλακτικά ανακατασκευής Citroën, απολαμβάνετε την κάλυψη εγγύησης 12 μηνών, καθώς επίσης την άριστη εφαρμογή και το φινίρισμα που θα περιμένατε από τα καινούργια ανταλλακτικά.

Η ανακατασκευή είναι επίσης πιο φιλική προς το περιβάλλον. Για το λόγο πως χρησιμοποιούνται λιγότερα υλικά, τόσο οι εκπομπές ενέργειας, όσο και οι εκπομπές CO2 μειώνονται. Όσο το δυνατόν περισσότερα εξαρτήματα επαναχρησιμοποιούνται, τόσο λιγότερα απορρίπτονται.

 

Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ CITROËN ΣΑΣ

Δεν υπάρχει υποκατάστατο των εξαρτημάτων, διότι τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, το οποίο έχει κατασκευάσει και το αυτοκίνητό σας. Τώρα, με τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Citroën, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της “κυκλικής οικονομίας” με πολύ λιγότερα χρήματα.

Για να ανακαλύψετε τα ανταλλακτικά ανακατασκευής του δικού σας Citroën, επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Citroën της περιοχής σας.