Δείτε το περιεχόμενο
Διαμορφωτής C5 X

Διαμορφώστε το νέο σας Citroën c5x ή c5x hybrid

Σας ενδιαφέρει το νέο Citroën New C5X; Προβάλλετε τον εαυτό σας πίσω από το τιμόνι του μελλοντικού σας σεντάν με τον διαμορφωτή της Citroën! Από την επιλογή του φινιρίσματος μέχρι τον εξοπλισμό, καθώς και τον κινητήρα και τα χρώματα, διαμορφώστε το Νέο Citroën C5X σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Διαθέσιμες εκδόσεις για το νέο Citroën c5x

Το νέο σας Citroën C5X διατίθεται στα ακόλουθα επίπεδα εξοπλισμού: Feel, Feel Pack, Feel Business, Shine και Shine Pack. Όλες αυτές οι εκδόσεις περιλαμβάνουν μια σειρά από στάνταρ εξοπλισμό και αξεσουάρ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Επιλογή κινητήρα

Όσον αφορά τους κινητήρες, το Νέο Citroën C5X διατίθεται σε βενζινοκίνητες (PureTech 130 S&S, Puretech 180 S&S) και υβριδικές εκδόσεις. Ανάλογα με την έκδοση και τον κινητήρα που επιλέξατε, το σεντάν σας είναι εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8 που σας προσφέρει ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και βέλτιστη οδηγική άνεση.

Εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός

Το νέο Citroën C5X έχει πρωτοποριακό στυλ, συνδυάζοντας την κομψότητα ενός σεντάν με το δυναμισμό και την ευελιξία ενός σύγχρονου, στιβαρού SUV. Το σεντάν προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών χρώματος, οροφής και τροχών. Υπάρχουν διάφορα χρώματα για να επιλέξετε: μπλε, γκρι, μαύρο και λευκό. Στο εσωτερικό της καμπίνας του New Citroën C5X, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές ατμόσφαιρες για να αποκτήσετε το όχημα που επιθυμείτε.

Διαστάσεις του νέου Citroën c5x

Με μήκος 4.805 mm, πλάτος 1.859 mm και ύψος 1.485 mm, το Νέο Citroën C5X προσφέρει άνετους χώρους στο εσωτερικό του. Το πορτμπαγκάζ προσφέρει όγκο 485 λίτρων ανεξάρτητα από την έκδοση που επιλέγεται.

Διαθέσιμος εξοπλισμός

Συνδυάστε την άνεση, την ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση χάρη στα πολλά στάνταρ χαρακτηριστικά που διατίθενται ανάλογα με το επιλεγμένο επίπεδο εξοπλισμού: Υποβοήθηση οδηγού στην εθνική οδό, παρακολούθηση τυφλού σημείου σε μεγάλες αποστάσεις κ.λπ.