ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

6 ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το Citroën C3 AIRCROSS διαθέτει πλούσια γκάμα οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων τελευταίας γενιάς. Στις εκδόσεις βενζίνης εξοπλίζεται με κινητήρες PureTech προηγμένης τεχνολογίας, ενώ στις εκδόσεις πετρελαίου με υπερσύγχρονους κινητήρες BlueHDi.

Συγκεκριμένα, στις εκδόσεις βενζίνης, η νέα σειρά κινητήρων PureTech περιλαμβάνει τους υπερτροφοδοτούμενους PureTech 110hp και PureTech 130hp. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες επιτυγχάνουν μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν μεγαλύτερη ζωντάνια σε σχέση με εκείνους της προηγούμενης γενιάς.

Στις εκδόσεις πετρελαίου, οι κινητήρες BlueHDi 100hp & 120hp ενσωματώνουν την τεχνολογία συνεχούς επεξεργασίας των καυσαερίων, ανταποκρινόμενοι έτσι στο πρότυπο Euro 6.2.  H προηγμένη αυτή αντιρρυπαντική τεχνολογία περιλαμβάνει έναν οξειδωτικό καταλύτη,  ένα εξελιγμένο φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων και τον καταλυτικό μετατροπέα SCR (Selective Catalytic Reduction), ο οποίος είναι τοποθετημένος πριν από το φίλτρο και εξαλείφει τα οξείδια του αζώτου(ΝΟx) που εκπέμπει ο κινητήρας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

1/3