Δείτε το περιεχόμενο
Χειμερινές Προσφορές
 
Για ορατότητα
χωρίς περιορισμούς!
                                                                                                             

Προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη ασφάλεια σας, συνιστάται η αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων μία φορά το χρόνο. Ακόμα κι αν χρησιμοποιούνται σπάνια, η ζέστη και το κρύο μειώνουν την αποτελεσματικότητά τους. Διατηρήστε καθαρή την ορατότητα σας, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

 

*Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/12/2023, είναι μη συνδυαστική με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις και είναι διαθέσιμη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

 

                                               
 
Δώστε ενέργεια
στο Citroen σας!
                                                                                                          

Για να εξασφαλίσετε την άμεση εκκίνηση του κινητήρα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, οι ειδικοί της Citroen σας προσφέρουν μπαταρίες υψηλής απόδοσης που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

 

 

*Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/12/2023, είναι μη συνδυαστική με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις και είναι διαθέσιμη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 
Προσθέστε τα αξεσουάρ
που κάνουν την διαφορά!
                                                                                           

Με τα αξεσουάρ της Citroen, μπορείτε να βάλετε την δικιά σας πινελιά στο αυτοκίνητο σας επιλέγοντας από μια πλήρη γκάμα πρωτότυπων αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας.

 

 

*Η προσφορά ισχύει για τα εργοστασιακά αξεσουάρ μέχρι 15/12/2023, είναι μη συνδυαστική με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις και είναι διαθέσιμη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.