ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΜyCITROËN App

Όροι Χρήσης του myCITROËN mobile application

Αποποίηση Ευθυνών και Όροι Χρήσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYCITROËN (“Άδεια Χρήσης Εφαρμογής”)

Έκδοση Άδειας Χρήσης Εφαρμογής: 20 Σεπτεμβρίου 2016

 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
 2. Η εφαρμογή MyCitroën (αναφέρεται στην εφαρμογή στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως η “Εφαρμογή’) ανήκει και δημοσιεύεται από εμάς, την εταιρεία Automobiles CITROËN, ανώνυμη εταιρία εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών του Παρισιού υπό τον αριθμό 642 050 199, και η έδρα της οποίας βρίσκεται στη διεύθυνση Rue Fructidor 6, 75017 Παρίσι.
 3. Η Εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store της Apple. Αν αρχίσετε να λαμβάνετε αυτήν την Εφαρμογή, τότε συμφωνείτε ότι, μετά τη λήψη της Εφαρμογής, δεν θα έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη για να ακυρώσετε τη σύμβαση. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην Ενότητα 11 παρακάτω, μπορείτε να διακόψετε τη χρήση της Εφαρμογής και να τερματίσετε τη σύμβασή σας μαζί μας ανά πάσα στιγμή.
 4. Συμφωνούμε να σας διαθέσουμε την Εφαρμογή υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (αναφερόμαστε στους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως η “Άδεια Χρήσης Εφαρμογής’).
 • Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, πριν συμφωνήσετε με αυτήν. Η Άδεια Χρήσης Εφαρμογής σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με εμάς, με το πώς μπορούμε να αλλάξουμε ή να τερματίσουμε τη σύμβαση, τι να κάνετε εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Μόλις συμφωνήσετε με την Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, αυτή θα αποτελέσει σύμβαση μεταξύ μας.
 • Θα πρέπει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής για τα αρχεία σας και για μελλοντική αναφορά.
 1. Επικοινωνία
 2. Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, τότε σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε μία από τις ακόλουθες μεθόδους επικοινωνίας:
 3. Τηλεφωνήστε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σε αυτόν τον αριθμό: 2106700000
 4. Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση ιστοσελίδας: https://www.citroen.gr/contact-us/ ή στο info@citroen.gr
 5. Στείλτε αποστολή στο γραφείο της εταιρείας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 240 – 242, 15231, Χαλάνδρι, Αθήνα. Μπορείτε φυσικά εάν το επιθυμείτε, να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνσή μας στη Γαλλία, η οποία αναφέρεται στην Ενότητα 1.1 παραπάνω.
 6. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα το κάνουμε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε. Για την τυχόν ανακρίβεια των εν λόγω στοιχείων ουδεμία ευθύνη φέρουμε.
 7. Χρεώσεις
 8. Η Εφαρμογή σάς παρέχεται δωρεάν. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τις χρεώσεις του φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, SMS ή φωνητικών υπηρεσιών ενώ χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες της Εφαρμογής.
 9. Λάβετε υπόψη ότι η Εφαρμογή θα χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (για παράδειγμα, για οτιδήποτε αφορά οποιαδήποτε μορφή υπηρεσιών τοποθεσίας, GPS, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μεταφορά πληροφοριών) και υπηρεσίες SMS ή κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες της Εφαρμογής. Κατά συνέπεια, η χρήση αυτή μπορεί να καταναλώνει δεδομένα από το πακέτο δεδομένων σας, SMS και τηλεφώνου. Εάν έχετε εξαντλήσει όλο το πακέτο σας ή δεν διαθέτετε δωρεάν προπληρωμένο πακέτο από τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, θα επιβαρυνθείτε με χρεώσεις από τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας για τη χρήση της Εφαρμογής. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με πρόσθετες χρεώσεις από τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και, επομένως, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σχετικά με τη δομή χρέωσης για αυτή τη χρήση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Σαφώς, ο πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας είναι τρίτος και ξεχωριστός από εμάς, οπότε δεν έχουμε καμία ευθύνη για τις χρεώσεις με τις οποίες σας επιβαρύνει ο πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο του φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε σχέση με αυτή την Εφαρμογή ή να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις από τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, τότε δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή.
 10. Χρήση της Εφαρμογής
 11. Η Εφαρμογή σάς διατίθεται για προσωπική σας χρήση και μόνο υπό την ιδιότητά σας ως καταναλωτής, επομένως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς ή άλλους σκοπούς. Ως εκ τούτου, προορίζεται αποκλειστικά για λόγους αναψυχής και όχι για επίσημους λόγους τήρησης αρχείων ή καταγραφής, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος απώλειας δεδομένων ή καταστροφής και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοίωσης δεδομένων. Συνεπώς δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ότι οποιαδήποτε δεδομένα που καταγράφετε με την Εφαρμογή θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.
 12. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή. Με τη χρήση της εφαρμογής δηλώνεται υπεύθυνα ότι είστε πάνω από 18 χρονών. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν ψευδή ή παραπλανητική δήλωση.
 13. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή μόνο στην Ελλάδα.
 14. Πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή και τις συναφείς λειτουργίες μόνο όσον αφορά τα δικά σας ταξίδια και τα δικά σας οχήματα.
 15. Οι λειτουργίες που παρέχονται από την Εφαρμογή είναι μόνο για γενικές οδηγίες και πληροφορίες, δεδομένου ότι οι πληροφορίες θα επιδιώξουν να παράσχουν μια εκτιμώμενη και όχι ακριβή αναπαράσταση, λαμβανομένης υπόψη της φύσης του λογισμικού και του ελεύθερου χαρακτήρα του. Ως εκ τούτου, αυτή η δωρεάν Εφαρμογή δεν σας χορηγείται για να τη χρησιμοποιήσετε ως τη μόνη βάση για τη λήψη οποιωνδήποτε αποφάσεων, ούτε τίθεται στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε αν θα εκτελέσετε συγκεκριμένες ενέργειες ή όχι. Ενόψει αυτών των περιορισμών, πρέπει να χρησιμοποιείτε την κρίση και τη διακριτική σας ευχέρεια στην ερμηνεία οποιωνδήποτε αποτελεσμάτων από την Εφαρμογή.
 16. Η παρούσα Άδεια Χρήσης Εφαρμογής περιέχει ορισμένες αναφορές σε εφαρμογές, υπηρεσίες, συνδέσμους, ιστοσελίδες και περιεχόμενο τρίτων. Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη έχει για τις εφαρμογές, υπηρεσίες, συνδέσμους τρίτων, καθώς και το περιεχόμενο όλων αυτών. Πρέπει, λοιπόν, να διαβάσετε την τεκμηρίωση και τους όρους χρήσης για τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο των εφαρμογών τρίτων και να ελέγξετε ότι οι εν λόγω τρίτοι και οι εφαρμογές, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενό τους είναι κατάλληλα για να τα χρησιμοποιήσετε. Δεν παρέχουμε εγγυήσεις ή συστάσεις όσον αφορά τρίτους ή τις εφαρμογές ή τις υπηρεσίες ή το περιεχόμενό τους, καθώς είναι καθ’ όλα ανεξάρτητες από εμάς.
 17. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ & συμβατότητα
 18. Η εφαρμογή είναι συμβατή με iOS 8 ή νεότερες εκδόσεις και Android 4 ή νεότερες εκδόσεις (αν και είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι, αν τα συστήματα iOS ή Android ενημερώνονται μετά την ημερομηνία κατά την οποία αποδέχεστε αυτήν την Άδεια χρήσης εφαρμογής, τότε δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε τη συνεχιζόμενη συμβατότητα εκτός αν ελέγξουμε τη θέση και, εάν χρειαστεί, αποφασίσουμε να ενημερώσουμε την Εφαρμογή, αν αποφασίσουμε να κάνουμε την Εφαρμογή συμβατή με άλλα ενημερωμένα λειτουργικά συστήματα κινητής τηλεφωνίας).
 19. Για να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή, πρέπει να έχετε συμβατό Smartphone που χρησιμοποιεί iOS 8 (ή νεότερες εκδόσεις) ή Android 4 (ή νεότερες εκδόσεις) (ένα τέτοιο smartphone αναφέρεται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως το “Smartphone”).
 20. Εάν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή χωρίς τη χρήση οχήματος, θα έχετε περιορισμένη πρόσβαση στο περιεχόμενο της Εφαρμογής και μόνο ορισμένες από τις λειτουργίες που περιγράφονται παρακάτω θα είναι προσβάσιμες (ενδεικτικά πρόσβαση στο προφίλ σας, προσφορές δικτύου, πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και πληροφορίες της Μάρκας και στην αναζήτηση του πλησιέστερου Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή CITROËN).
 21. Εάν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή με τη χρήση οχήματος, αυτό το όχημα πρέπει να είναι ένα τεχνολογικά επιλέξιμο όχημα της Μάρκας Citroën, εξοπλισμένο, όταν αυτό απαιτείται, με μια συμβατή οθόνη αφής (ένα τέτοιο συμβατό όχημα αναφέρεται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως το “Όχημα”). Επομένως, σημειώστε ότι αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ του Smartphone και του Οχήματός σας για τους σκοπούς της Εφαρμογής θα λειτουργεί μόνο εάν έχετε ένα όχημα που κατασκευάζεται από την Automobiles CITROËN και το οποίο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας www.citroen.gr ως συμβατό με την Εφαρμογή. Ως εκ τούτου, οι αναφορές στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής σε οποιαδήποτε λειτουργικότητα (όπου αυτή η λειτουργία απαιτεί αλληλεπίδραση μεταξύ του οχήματός σας και της Εφαρμογής) σημαίνει μόνο ένα από αυτά τα συμβατά οχήματα.
 • Με την επιφύλαξη της επιλεξιμότητας και της συμβατότητας του Οχήματος που σχετίζεται με τον προσωπικό σας λογαριασμό, μπορείτε να:
 • πραγματοποιήσετε ζεύξη μεταξύ του Smartphone σας και του εγγεγραμμένου οχήματός σας και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες για τη λήψη ορισμένων πληροφοριών από το Όχημα στην Εφαρμογή και
 • να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες που προκύπτουν από την αλληλεπίδραση μεταξύ του Οχήματός σας και της Εφαρμογής.
 1. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες της Εφαρμογής, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό, συμπληρώνοντας τα παρακάτω υποχρεωτικά πεδία: τίτλος, επώνυμο, όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός πρόσβασης. Ωστόσο, αν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στον διαδικτυακό τόπο της Μάρκας Citroën, δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στην Εφαρμογή, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε να συμφωνείτε με τους όρους της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής. Μπορείτε να συνδεθείτε με την Εφαρμογή χρησιμοποιώντας το ίδιο αναγνωριστικό χρήστη και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης με αυτά που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με τον διαδικτυακό τόπο της Μάρκας Citroën. Ανατρέξτε στην Ενότητα 8 παρακάτω σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.
 2. Εάν είστε κάτοχος Οχήματος, μπορείτε να προσθέσετε ένα ή περισσότερα Οχήματα στο προσωπικό σας λογαριασμό, χρησιμοποιώντας τον αριθμό πλαισίου του οχήματος (VIN).
 3. Μόλις ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της Εφαρμογής.
 4. Για να επιτραπούν ορισμένες λειτουργίες, πριν ξεκινήσετε το Όχημα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιήθηκε η λειτουργία Bluetooth του Smartphone σας.
 5. Εκτός από τη λειτουργία Bluetooth, η Εφαρμογή μπορεί επίσης να συνεργαστεί με την υπηρεσία Connect Pack, εάν έχετε συνάψει σχετική σύμβαση παροχής υπηρεσιών.
 6. Για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία Connect Pack, πρέπει να είστε κύριος ενός Οχήματος το οποίο είναι συμβατό με την υπηρεσία Connect Pack και πρώτα να μεταβείτε σε μια αντιπροσωπεία για να συνάψετε σύμβαση και να αποκτήσετε έναν κωδικό ασφαλείας (ένας τέτοιος κωδικός ασφαλείας αναφέρεται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως ο ‘κωδικός ασφαλείας’). Πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον ασφαλή κωδικό στην Εφαρμογή, για να στείλετε τις πληροφορίες του Οχήματος απευθείας στην Εφαρμογή, όταν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Connect Pack.
 7. Αν έχετε την υπηρεσία Connect Pack, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το Bluetooth σας για να στείλετε τα στοιχεία οδήγησης.
 8. Εάν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή με ένα Όχημα που δεν διαθέτει σύνδεση Bluetooth και αν δεν έχετε συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών Connect Pack, τότε θα έχετε περιορισμένη πρόσβαση στο περιεχόμενο της Εφαρμογής και μόνο σε ορισμένες από τις λειτουργίες που περιγράφονται παρακάτω (πρόσβαση στο προφίλ σας, σε προσφορές δικτύου, στο “κόσμο” της Μάρκας, στην αναζήτηση του πλησιέστερου Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή CITROËN, στα σέρβις του οχήματός σας και στη λειτουργία θέσης του οχήματος, στα έγγραφα του οχήματος και για να δείτε ποια σύμβαση υπηρεσίας συντήρησης του οχήματος έχετε συνάψει μαζί μας).
 9. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & Περισσότερες πληροφορίες συμβατότητας
 • Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις από τον φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για τη χρήση της λειτουργίας που περιγράφεται στην παρούσα Ενότητα 6 και στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, όπως αναφέρεται στην Ενότητα 3.2 παραπάνω.
 1. Η Εφαρμογή προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες για Smartphones συμβατά με iOS 8 ή νεότερες εκδόσεις και Android 4 ή νεότερες εκδόσεις:

Διαχείριση πολλαπλών οχημάτων: μπορείτε να δείτε πληροφορίες (αριθμό χιλιομέτρων), απόσταση, επόμενη συντήρηση του Οχήματος, τελευταία γνωστή θέση GPS ή/και διεύθυνση του τελικού προορισμού του οδηγού — εάν το Όχημα είναι εξοπλισμένο με σύστημα πλοήγησης Bluetooth Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ένα Όχημα από τον λογαριασμό σας.

Τοποθεσία οχήματος: οι πιο πρόσφατες συντεταγμένες GPS του Οχήματος, καθώς και η ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία ανακτήθηκε η τοποθεσία του Οχήματος αποστέλλονται στο Smartphone όταν σβήνετε τον κινητήρα του Οχήματος, με την προϋπόθεση ότι είναι ενεργοποιημένες οι λειτουργίες Bluetooth και οι υπηρεσίες τοποθεσίας του Smartphone. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “θέση οχήματος”, οι συντεταγμένες GPS του Οχήματός σας θα σταλούν στην εφαρμογή πλοήγησης που είναι εγκατεστημένη στο Smartphone σας, για να σας βοηθήσουν να βρείτε, όταν είστε πεζοί, την κατά προσέγγιση θέση όπου βρίσκεται το Όχημά σας όταν χρησιμοποιείτε τη σχετική λειτουργία.

Η λειτουργία ‘θέση του οχήματος’ θα λειτουργήσει μόνο αν εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί η Εφαρμογή και εάν το Smartphone είναι συνδεδεμένο με υπηρεσίες τοποθεσίας που είναι ενεργές στη λειτουργία Bluetooth

Για οχήματα που δεν είναι εξοπλισμένα με οθόνη αφής, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη θέση GPS που παρέχεται από το Smartphone σας για να αποθηκεύσετε τη θέση του οχήματός σας στο τέλος του ταξιδιού σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Ορισμός της τρέχουσας τοποθεσίας μου” στην Εφαρμογή.

 1. Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου: μπορείτε να μοιραστείτε τις συντεταγμένες GPS του Smartphone κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου” της Εφαρμογής. Η Εφαρμογή θα προτείνει τότε να επιλέξετε με ποια εφαρμογή στο Smartphone θέλετε να μοιραστείτε τις συντεταγμένες GPS σας. Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να τα αποστείλετε μέσω SMS, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω μηνύματος που αποστέλλεται μέσω της κινητής εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης που είναι εγκατεστημένη στο Smartphone σας.
 2. Τέλος διαδρομής με τα πόδια: οι συντεταγμένες GPS του τελικού προορισμού σας που έχουν εισαχθεί στο σύστημα πλοήγησης του Οχήματος αποστέλλονται στο Smartphone στο σημείο που σβήνετε τον κινητήρα του Οχήματός σας, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Bluetooth του Smartphone και ότι οι υπηρεσίες εντοπισμού θέσης είναι ενεργοποιημένες. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Τέλος διαδρομής με τα πόδια», οι συντεταγμένες GPS του τελικού προορισμού σας θα μεταδοθούν στην εφαρμογή πλοήγησης που είναι εγκατεστημένη στο Smartphone σας, την οποία επιλέξατε, και η οποία θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί με τα πόδια.

Η λειτουργία “Τέλος διαδρομής με τα πόδια” λειτουργεί μόνο εάν η Εφαρμογή έχει εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί και εάν το Smartphone είναι συνδεδεμένο σε λειτουργία Bluetooth με ενεργές υπηρεσίες εντοπισμού θέσης. Επιπλέον, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο εάν το Όχημα είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής.

 1. Ειδοποιήσεις οχήματος: αν ανιχνευθούν ανωμαλίες σε περιορισμένο αριθμό εξαρτημάτων του Οχήματος, θα ενεργοποιηθεί μια ειδοποίηση στην Εφαρμογή μόλις ολοκληρωθεί το ταξίδι. Αυτό αφορά ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τη χρήση ή/και τη συντήρηση του Οχήματος (για παράδειγμα, την κατάσταση των μονάδων, τα επίπεδα υγρών, τον αριθμό χιλιομέτρων που έχουν διανυθεί).

Αυτές οι ειδοποιήσεις παρέχονται αποκλειστικά για γενικές πληροφορίες και καθοδήγηση, καθώς η ολοκληρωμένη διάγνωση δεν πραγματοποιείται από την Εφαρμογή. Ως εκ τούτου, σημειώστε ότι η λειτουργία αυτή δεν αποτελεί υποκατάστατο για:

 1. τη συμμόρφωσή σας με τις οδηγίες του φυλλαδίου εξυπηρέτησης οχημάτων,
 2. την παρακολούθηση του αριθμού χιλιομέτρων που εμφανίζονται στον χιλιομετρητή του Οχήματος,
 3. την παρακολούθηση του περάσματος του χρόνου και τη λήψη πρωτοβουλίας για σχετικές δραστηριότητες συντήρησης,
 4. την προσοχή σας στις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στο ταμπλό του Οχήματος, στα επίπεδα υγρών, στην κατάσταση του Οχήματος και σε οποιαδήποτε άλλη ένδειξη ελαττώματος ή τεχνικού προβλήματος και την άντληση των κατάλληλων συμπερασμάτων και, ειδικότερα, την πραγματοποίηση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών επιδιόρθωσης.

Εύρεση  του πλησιέστερου Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή: μπορείτε να αναζητήσετε τις συντεταγμένες του πλησιέστερου Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή σε σχέση με τη θέση GPS του Smartphone σας. Για να γίνει αυτό, η θέση GPS του Smartphone αποστέλλεται στην Εφαρμογή. Στη συνέχεια, τα πλησιέστερα Εξουσιοδοτημένα μέλη του Δικτύου CITROENεμφανίζονται σε έναν χάρτη και έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε μία ως «αγαπημένο Εξουσιοδοτημένο μέλος του Δικτύου CITROEN». Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις συντεταγμένες του εκάστοτε Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Επισκευαστή εισάγοντας μια διεύθυνση μέσω της γραμμής αναζήτησης διευθύνσεων.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα επαφής του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή για να στείλετε τις συντεταγμένες GPS του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή σε μια εφαρμογή πλοήγησης στο Smartphone σας ή να καλέσετε τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα ή Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή, εάν είναι διαθέσιμος ο αριθμός τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε ανώνυμες κριτικές και συμβουλές από πελάτες του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή (ανατρέξτε στον δικτυακό τόπο του Citroën Advisor για περισσότερες πληροφορίες) – σημειώστε ότι τυχόν κριτικές και συμβουλές είναι οι προσωπικές απόψεις τρίτων. Ως εκ τούτου, παρέχονται μόνο για λόγους γενικού ενδιαφέροντος και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως η μόνη ή ως η κύρια πηγή για τυχόν αποφάσεις που λαμβάνετε, καθώς εμείς και τα Εξουσιοδοτημένα μέλη του Δικτύου CITROEN δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τέτοιου είδους κριτικές και συμβουλές.

Citroen Assistance: κάνοντας κλικ στο κουμπί “Κέντρο κλήσεων” της Εφαρμογής, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο 210 6700777, στην πλατφόρμα Citroen Assistance.

Η Citroen Assistance σάς προσφέρει γρήγορη οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης. Για τα νέα οχήματα, η κάλυψη παρέχεται δωρεάν για ένα έτος από την ημερομηνία εγγραφής και λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Η Citroen Assistance, εντός των πρώτων δώδεκα μηνών της ζωής ενός οχήματος από την εγγραφή, παρέχει την ακόλουθη κάλυψη για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης: Την Citroen Assistance, τη Citroen Assistance σε περίπτωση ατυχήματος. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος σε ολόκληρη τη χώρα τόσο για το όχημα όσο και για τους επιβάτες. Η κάλυψη περιλαμβάνει μόνο κατασκευαστικά ελαττώματα.

Κλείνω ραντεβού: κάνοντας κλικ στο κουμπί “Κλείνω ραντεβού” της Εφαρμογής, θα μεταφερθείτε σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα κράτησης που σας επιτρέπει να κλείσετε ραντεβού με  μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου CITROEN.

 

Οδήγηση: η καρτέλα “Οδήγηση” εμφανίζεται εάν το Όχημα είναι επιλέξιμο για συνδεδεμένες υπηρεσίες και επιτρέπει την αποστολή πληροφοριών μέσω Bluetooth ή μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν από εσάς. Οι πραγματοποιηθείσες διαδρομές περιλαμβάνουν ημερομηνία με τους χρόνους αναχώρησης και άφιξης, τη διάρκεια του ταξιδιού, την κατανάλωση καυσίμου (χιλιόμετρα ανά γαλόνι), την απόσταση που διανύθηκε, τη μέση ταχύτητα, την απόσταση σε χιλιόμετρα του οχήματος και την τιμή του καυσίμου, αν την έχετε εισαγάγει. Στην καρτέλα “Οδήγηση” εμφανίζεται η διάρκεια, η απόσταση, η μέση κατανάλωση καυσίμου και το κόστος καυσίμων (εάν το έχετε εισαγάγει) ανάλογα με τις επιλεγμένες διαδρομές (ανά περίοδο). Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία οδήγησης σε ένα γράφημα ανάλογα με την περίοδο που επιλέξατε.

Αν έχετε υπηρεσία συνδεδεμένη με το GPS, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης, οι λεπτομέρειες της διαδρομής θα προστεθούν στις διευθύνσεις αναχώρησης και άφιξης, καθώς και στον χάρτη με τα σημεία αναχώρησης και άφιξης. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα ολοκληρωμένα ταξίδια σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσθέσετε κατηγορίες, να τις ενεργοποιήσετε ή να τις απενεργοποιήσετε και να τις επιμερίσετε σε ταξίδια. Μπορείτε να δείτε τα ταξίδια σας σε μια λίστα και να τα φιλτράρετε ανά περίοδο ή να επιλέξετε μια περίοδο. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται αποτελούν ενδεικτική εκτίμηση και παρέχονται μόνο ενημερωτικά. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για λήψη αποφάσεων.

 1. Διαχείριση ταξιδιών: κάνοντας κλικ στην καρτέλα ‘Οδήγηση’ στην Εφαρμογή, μπορείτε να προβάλετε τις πληροφορίες οδήγησης σε άλλο Smartphone εξάγοντας τις πληροφορίες σε άλλο συμβατό Smartphone με την εγκατεστημένη εφαρμογή MyCitroën.
 2. Εξαγωγή ταξιδιών: κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εξαγωγή των ταξιδιών σας” στην Εφαρμογή, μπορείτε να εξάγετε τα στοιχεία οδήγησης και να τα ανοίξετε σε συμβατή εφαρμογή ή πρόγραμμα λογισμικού σε μορφή.csv για να δείτε τις πληροφορίες σας.
 3. Δεδομένα/Πληροφορίες της Μάρκας: κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘Ο Κόσμος της Citroën’ στην Εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με τη μάρκα της Citroën (τύπος και άλλα άρθρα). Εάν επιθυμείτε να εξετάσετε άλλα άρθρα, μπορείτε να ανακατευθυνθείτε σε έναν εξωτερικό διαδικτυακό τόπο τρίτων για να δείτε το πλήρες άρθρο.
 4. Ο λογαριασμός μου: κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ο λογαριασμός μου” στην Εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να τροποποιήσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση). Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης”. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές και στη συνέχεια να τον επικυρώσετε. Εμφανίζεται μια επιβεβαίωση ότι ο κωδικός πρόσβασης έχει αλλάξει.
 5. Προσφορές: κάνοντας κλικ στο κουμπί “οι προσφορές μου” στην Εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προσφορές από τη μάρκα Citroen και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Citroen.
 6. Έγγραφα οχήματος: κάνοντας κλικ στο κουμπί “Έγγραφα οχήματος” στην Εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφα σχετικά με το Όχημά σας ανοίγοντας ή λαμβάνοντας την εφαρμογή τρίτου “Σάρωση MyCitroën” εάν το Όχημά σας είναι επιλέξιμο και συμβατό με αυτή την εφαρμογή.
 7. Συνδεδεμένες υπηρεσίες: κάνοντας κλικ στο κουμπί “Συνδεδεμένες υπηρεσίες” της Εφαρμογής, με μια επιλέξιμη υπηρεσία Bluetooth, θα μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες της Εφαρμογής στις οποίες θα έχετε πρόσβαση με την ενεργοποίηση των υπηρεσιών Bluetooth (ταξίδια, ειδοποιήσεις κ.λπ.).

Ειδοποιήσεις: Ορισμένες λειτουργίες της Εφαρμογής ενδέχεται να ενεργοποιήσουν ειδοποιήσεις. Ως εκ τούτου, η ανίχνευση μιας τεχνικής υπηρεσίας του Οχήματος που πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών ενεργοποιεί μια ειδοποίηση «υπηρεσίας που θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών». Με τον ίδιο τρόπο, ένας μετρητής που ανιχνεύει ένα χαμηλό επίπεδο καυσίμου στο Όχημα ενεργοποιεί μια ειδοποίηση για «χαμηλό επίπεδο καυσίμου». Τέλος, μια ειδοποίηση σχετικά με την «ενημέρωση των τιμών των καυσίμων» παρέχει ένα ενδεικτικό εκτιμώμενο κόστος των καυσίμων σας ανά λίτρο, προκειμένου να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας. Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Επιλογή χώρας/γλώσσας: Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει από μια λίστα επιλογών γλώσσας που είναι διαθέσιμες για την εφαρμογή. Η γλώσσα που ανιχνεύεται από τις ρυθμίσεις του Smartphone του χρήστη δεν θα επιτρέψει στην εφαρμογή να προεπιλέξει μια γλώσσα.

 1. Επιλογή μονάδων: ο χρήστης θα μπορεί να αλλάζει τις μονάδες απόστασης, κόστους και κατανάλωσης στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ειδοποιήσεις δεν αποτελούν υποκατάστατο των ίδιων τύπων ενεργειών από εσάς όπως περιγράφονται στις Ενότητες 6.3.5.1 έως 6.3.5.4 παραπάνω (συμπεριλαμβανομένου).

Εφαρμογές τρίτων: Η πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές τρίτων και η χρήση τους υπόκεινται σε όλως διακριτούς γενικούς όρους χρήσης που ο Χρήστης υποχρεούται να διαβάσει και να αποδέχεται κατά τη λήψη. Η σύνδεση με αυτές τις εφαρμογές και η πρόσβαση σε αυτές συνεπάγονται την πλήρη και άνευ όρων αποδοχή από τον Χρήστη των διατάξεων των εν λόγω γενικών όρων χρήσης. Σε κάθε περίπτωση, η Automobiles Citroën δεν είναι υπεύθυνη για το εν γένει περιεχόμενο και λειτουργία εφαρμογών τρίτων.

 • Η Εφαρμογή προσφέρει τις ακόλουθες λειτουργίες για τα Smartphones με Android 4 ή νεότερες εκδόσεις:
 • Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι τεχνικά συμβατές με την τεχνολογία Mirror Screen(1). Αν ο Χρήστης επιθυμεί να τις λάβει, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής για να ανακατευθυνθείτε στο Google Play για να κάνετε λήψη της εφαρμογής.
 • (1) Η λειτουργία “Mirror Screen” είναι διαθέσιμη ως στάνταρ ή ως επιλογή, ανάλογα με την έκδοση. Η λειτουργία “Mirror Screen” επιτρέπει τη μεταφορά στην οθόνη αφής του Οχήματος ενός μέρους των εφαρμογών του Smartphone του χρήστη, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο συμβατό Smartphone. Μόνο εφαρμογές πιστοποιημένες με MirrorLink ™ θα λειτουργούν (όταν απενεργοποιούνται και ενεργοποιούνται όπως απαιτείται). Εντούτοις, κατά την εκτέλεση, ορισμένα χαρακτηριστικά των εφαρμογών θα παρακωλυθούν. Ορισμένοι τύποι περιεχομένου, διαθέσιμοι δωρεάν στο Smartphone, απαιτούν συνδρομή σε πιστοποιημένη εφαρμογή MirrorLink ™. Η λειτουργία Mirror Screen λειτουργεί μέσω της τεχνολογίας MirrorLink ™ για τα τηλέφωνα Android που είναι συμβατά με το MirrorLink ™, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης συνδρομής τηλεφώνου που συμπεριλαμβάνει την πρόσβαση στο διαδίκτυο με τον χειριστή του. Η Automobiles Citroën δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των Smartphones ή για τις πιθανές επιπτώσεις των ενημερώσεων του λογισμικού τους στην απόδοση της λειτουργίας “Mirror Screen”.
 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
 2. Η Εφαρμογή προορίζεται μόνο για την παροχή προσωπικών πληροφοριών στους καταναλωτές. Δεν επιτρέπεται να κάνετε, έστω και μερική, εμπορική χρήση των δεδομένων που παρουσιάζονται εντός αυτής.
 3. Εμείς και οι προμηθευτές μας διατηρούμε την αποκλειστική ιδιοκτησία όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με την Εφαρμογή.
 4. Λάβετε υπόψη σας ότι πολλά στοιχεία της Εφαρμογής:
 5. προστατεύονται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας – αυτό μπορεί να περιλαμβάνει: τον κώδικα, φωτογραφίες, άρθρα, σχέδια, κινούμενες ακολουθίες, ψηφιακές ηχογραφήσεις ή εγγραφές βίντεο κ.λπ.,
 6. προστατεύονται από νόμους που αφορούν τα σχέδια και τα μοντέλα και
 7. προστατεύονται από νόμους περί εμπορικών σημάτων, όπως: τα εμπορικά σήματα «Citroën», το εμπορικό σήμα που αποτελείται από το λογότυπο «διπλού διασήματος», το ημι-εικονιστικό σήμα «PSA PEUGEOT CITROËN», καθώς και τα εμπορικά σήματα των συνεργατών μας ή των προμηθευτών.

Τα στοιχεία που προστατεύονται κατ ‘αυτόν τον τρόπο ανήκουν σε εμάς, στις θυγατρικές μας ή/και σε τρίτους που μας έχουν εξουσιοδοτήσει να τα χρησιμοποιήσουμε. Συνεπώς, πέραν της κανονικής χρήσης, όπως αυτή προβλέπεται από την παρούσα Άδεια Χρήσης Εφαρμογής (και οποιαδήποτε νόμιμη χρήση ή πράξη), απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αναπαράσταση, προσαρμογή, τροποποίηση, ενσωμάτωση, μετάφραση ή εμπορία, εν μέρει ή εν όλω, σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιοδήποτε μέσο (χαρτί, ψηφιακό κ.λπ.) του συνόλου ή μέρους της Εφαρμογής.

 1. Εάν επιθυμείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη χρήση που πιστεύετε ότι δεν αναφέρεται στην παρούσα Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, παρακαλούμε να μας συμβουλευτείτε εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η χρήση αυτή επιτρέπεται ρητά, για να αποφύγετε τον κίνδυνο ευθύνης σας για χρήση που πιθανώς απαγορεύεται.
 2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 3. Προκειμένου να προσφέρει τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, το Όχημα συλλέγει και διαβιβάζει στην Εφαρμογή διάφορες πληροφορίες σχετικά με το Όχημα και τη χρήση του – συμπεριλαμβανομένων: ειδοποιήσεων σχετικά με τη χρήση ή/και τη συντήρηση του Οχήματος, όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω, την τελευταία «χρονοσφραγίδα» θέσης GPS του Οχήματος καθώς και τη θέση GPS του τελικού προορισμού σας, όπως αυτός υποδεικνύεται στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, και την ημερομηνία λήξης του ταξιδιού. Με την αποδοχή της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής, συμφωνείτε ότι αυτά τα δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να μεταδοθούν στην Εφαρμογή.
 4. Τα προαναφερθέντα δεδομένα που διαβιβάζονται από την Εφαρμογή (και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε) μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς και από τις εταιρείες του Ομίλου μας στην Ελλάδα και στη Γαλλία, με σκοπό την αποστολή εμπορικών προσφορών, ερευνών και αναλύσεων. Ωστόσο, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για λόγους εμπορικής προώθησης, εφόσον έχετε συναινέσει σε αυτή τη χρήση.
 5. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης ανά πάσα στιγμή, αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω.
 6. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή οποιωνδήποτε υπηρεσιών μέσω της Εφαρμογής.
 7. Λάβετε υπόψη σας ότι η πολιτική απορρήτου μας παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
 8. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται τουλάχιστον για τη διάρκεια της χρήσης της Εφαρμογής και των συναφών υπηρεσιών από εσάς. Στη συνέχεια, θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που προέρχονται από την Εφαρμογή, εντός 30 ημερών αφότου μας ενημερώσετε ότι έχετε διαγράψει την Εφαρμογή από όλα τα Smartphones σας και ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή, αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρουσιάζονται στην Ενότητα 2 παραπάνω.
 9. Σκοπεύουμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (‘ΕΟΧ’). Εάν επιθυμούμε στο μέλλον να τα επεξεργαστούμε εκτός του ΕΟΧ, τότε θα σας το γνωστοποιήσουμε εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή αν διαφωνείτε με μια τέτοια μελλοντική επεξεργασία.
 10. Δικαιούστε να έχετε πρόσβαση και να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία αυτών. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή ορισμένων στοιχείων των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία κατέχουμε. Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω.
 11. Λάβετε υπόψη ότι η χρήση της εφαρμογής απαιτεί τη συλλογή δεδομένων θέσης. Εντούτοις, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία θέσης στο Smartphone σας ή/και να διαγράψετε το ιστορικό της Εφαρμογής σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν η υπηρεσία θέσης στο Smartphone σας απενεργοποιηθεί, οι λειτουργίες “Τοποθεσία οχήματος” και “Ολοκλήρωση της διαδρομής μου” που περιγράφονται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, καθώς και άλλες λειτουργίες που βασίζονται σε δεδομένα τοποθεσίας, δεν θα είναι διαθέσιμες. Ομοίως, η διαγραφή του ιστορικού της Εφαρμογής σας θα αποτρέψει τη λειτουργικότητα της Εφαρμογής που εξαρτάται από τη χρήση αυτών των αποθηκευμένων πληροφοριών.
 12. Είναι σημαντικό να πληροφορήσετε οποιονδήποτε χρήστη του Οχήματος ή συνταξιδιώτη στο Όχημα για την συλλογή δεδομένων γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης. Με αυτόν τον τρόπο παρέχετε διαβεβαίωση ότι στις περιπτώσεις που αυτά τα δεδομένα έχουν συλλεχθεί, έχετε αποκτήσει την απαραίτητη συναίνεση του τρίτου από τα άτομα αυτά και ότι αποδέχεστε πλήρως τις υποχρεώσεις και την ευθύνη για την περίπτωση που δεν το πράξετε. Αν δεν έχετε αποκτήσει τέτοια συναίνεση, σε αυτή την περίπτωση υποχρεούστε να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες δεδομένων τοποθεσίας.

11.Δεσμευόμαστε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Εάν έχετε οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω) ή με την εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, η οποία στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (περαιτέρω στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα από τη διεύθυνση www.dpa.gr).

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται η χρήση της Εφαρμογής μόνο όταν το Όχημα είναι ακίνητο.
 • Πρέπει να τηρείτε όλους τους νόμους περί υγείας, ασφάλειας, οδήγησης και άλλους νόμους κατά τη χρήση της Εφαρμογής.
 1. ΕΥΘΥΝΗ
 2. Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, δεν πρέπει να διεξάγετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την εισαγωγή ιών υπολογιστών στην Εφαρμογή ή μέσω αυτής ή οποιωνδήποτε σχετικών υπηρεσιών. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν προβαίνετε σε πράξεις και ενέργειες που θα μπορούσαν να έχουν αρνητική επίδραση στη λειτουργία της Εφαρμογής ή σε οποιονδήποτε διακομιστή ή υπηρεσία που είναι προσβάσιμη μέσω της Εφαρμογής.
 3. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν ενεργείτε κατά τρόπο που θα παραβίαζε οποιονδήποτε νόμο ή παραβίαζε τα δικαιώματα και έννομα συμφέροντα τρίτων.
 4. Είναι σημαντικό να μην προβαίνετε σε πράξεις και ενέργειες που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη ή στις υπηρεσίες μας ή σε εκείνες των εταιρειών του ομίλου, των εμπόρων, των παρόχων υπηρεσιών και των πελατών μας.
 • Αν και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα κατά των «ιών» σε σχέση με τα συστήματά μας, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε εύλογο λογισμικό προστασίας από ιούς και ασφαλείας στο Smartphone σας και στις άλλες συσκευές που αλληλεπιδρούν με την Εφαρμογή και το Smartphone, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η Εφαρμογή ή οι υπηρεσίες της θα είναι απαλλαγμένες από ιούς. Συνεπώς, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος απώλειας, αλλοίωσης και καταστροφής δεδομένων στα Smartphones σας και σε άλλον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε με την Εφαρμογή ή το Smartphone σας. Ως εκ τούτου, δεν θα φέρουμε ευθύνη έναντί σας για τυχόν ιούς ή οποιαδήποτε δεδομένα που χάνετε ή τα οποία αλλοιώνονται ή/και καταστρέφονται ή καθίστανται μη διαθέσιμα από τη χρήση της Εφαρμογής ή των συναφών υπηρεσιών της. Επομένως, πρέπει να εφαρμόζετε μια καλή πρακτική καθημερινής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του λογισμικού, των αρχείων και των δεδομένων σας σε περίπτωση που κάποιο από τα δεδομένα σας χαθεί ή αλλοιωθεί ή μολυνθεί από ιό υπολογιστή ή οποιαδήποτε τυχόν κακόβουλη παραβίαση.
 1. Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή υπό τη μοναδική και πλήρη ευθύνη σας.
 • Εμείς και οι θυγατρικές μας δεν θα θεωρηθούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες που προκλήθηκαν από ζημιές, προσβολή από ιό ή αλλοίωση που προκλήθηκαν στις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των συμβάντων απώλειας δεδομένων ή λογισμικού ή οικονομικών ζημιών που προκύπτουν από τη χρήση της Εφαρμογής ή άλλων εφαρμογών εγκατεστημένων στο Smartphone σας.
 1. Δεν θα αναλάβουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση οποιασδήποτε παράνομης ή ακατάλληλης χρήσης ή κατάχρησης από εσάς ή από οποιονδήποτε τρίτο που είναι συνδεδεμένος με εσάς της Εφαρμογής ή οποιασδήποτε πληροφορίας λαμβάνεται μέσω της Εφαρμογής.
 2. Ομοίως, δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιοδήποτε σφάλμα δικτύου επικοινωνίας που επηρεάζει την πρόσβαση στην Εφαρμογή ή για ολική ή μερική μη διαθεσιμότητα της Εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αυτήν που προκαλείται από τον φορέα εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιακών ή κινητών δικτύων ή για σφάλματα μετάδοσης ή προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια της μετάδοσης ή για σφάλμα με το Smartphone ή τις κινητές σας υπηρεσίες.
 • Δεδομένου ότι σας παρέχουμε αυτή την Εφαρμογή χωρίς χρέωση για λόγους αναψυχής, δεν παρέχουμε εγγυήσεις σχετικά με τον χρόνο λειτουργίας ή τη διαθεσιμότητα της Εφαρμογής. Επιπλέον, αποδέχεστε ότι ενδέχεται να υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες μπορεί να υπάρξουν διακοπές στη διαθεσιμότητα και εύρυθμη λειτουργία της Εφαρμογής.
 • Αναγνωρίζετε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω του διαδικτύου δεν είναι εγγυημένα ασφαλής. Συνεπώς, λάβετέ το υπόψη κατά τη χρήση οποιασδήποτε από τις λειτουργίες της Εφαρμογής. Η δε χρήση της Εφαρμογής γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη.
 1. Δεν φέρουμε οιαδήποτε ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες που ήθελε τυχόν υποστείτε από τη χρήση της Εφαρμογής.
 2. Δεν φέρουμε ευθύνη για επιχειρηματικές ζημίες. Παρέχουμε την Εφαρμογή και τις συναφείς υπηρεσίες μόνο για οικιακή και ιδιωτική χρήση. Συνεπώς, δεν θα έχουμε καμία ευθύνη έναντί σας για οποιαδήποτε απώλεια κερδών, επιχειρηματική ζημία, διακοπή λειτουργίας ή απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας.
 • Εάν αναγνωριστεί ότι υπέχουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια που δεν αποκλείεται ή περιορίζεται νομίμως, τότε, όπου εκ του νόμου μπορούμε να περιορίσουμε την ευθύνη μας απέναντί σας, περιορίζουμε την υποχρέωσή μας σε συνολικά 50 ευρώ, ως ένδειξη του γεγονότος ότι αυτή η Εφαρμογή σάς παρέχεται χωρίς την καταβολή οιουδήποτε ανταλλάγματος. Αν πιστεύετε ότι η χρήση της Εφαρμογής μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ζημία μεγαλύτερη από αυτό το ποσό, τότε δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Εφαρμογή.
 1. Οποιαδήποτε δήλωσή μας στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ή άλλη δεν μας απαλλάσσει από την ευθύνη απέναντί σας ή δεν την περιορίζει σε περίπτωση που αυτό θα ήταν παράνομο. Συνεπώς, δεν αποκλείουμε ούτε περιορίζουμε την ευθύνη για: θάνατο ή σωματική βλάβη που προκαλείται από την αμέλειά μας ή την αμέλεια τυχόν υπαλλήλων, αντιπροσώπων ή υπεργολάβων μας, απάτη ή δόλια ψευδή δήλωση ή παραβίαση των νομικών σας δικαιωμάτων σε σχέση με την Εφαρμογή, εφόσον δεν επιτρέπεται από τον νόμο ο αποκλεισμός ή ο περιορισμός αυτής της ευθύνης.
 2. ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 3. Έχουμε δικαίωμα να αναστείλουμε ή να διακόψουμε την πρόσβασή σας στην Εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, προσωρινά ή σε μόνιμη βάση, εάν:
 4. δεν είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε την Εφαρμογή ή τις συναφείς υπηρεσίες (θα σας το ανακοινώσουμε είτε μέσω της Εφαρμογής, στον διαδικτυακό μας τόπο ή μέσω ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ή
 5. δεν συμμορφώνεστε με τους όρους της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής (θα σας παρέχουμε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπό τέτοιες περιστάσεις σχετικά με την αναστολή ή την παύση της πρόσβασης στην Εφαρμογή) ή
 6. πρέπει να αναλάβουμε οποιεσδήποτε δραστηριότητες συντήρησης σε σχέση με την Εφαρμογή ή τις συναφείς υπηρεσίες ή υποδομές της ή
 7. πρέπει να ενημερώσουμε την Εφαρμογή για να συμμορφωθούμε με αλλαγές στις σχετικές νομοθετικές ή κανονιστικές απαιτήσεις.
 8. Εάν μια τεχνική διακοπή έχει ως αποτέλεσμα η Εφαρμογή να μην είναι διαθέσιμη για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, τότε θα σας ενημερώσουμε σχετικά μέσω της Εφαρμογής, στον δικτυακό τόπο μας ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 9. Βεβαίως δικαιούστε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή ανά πάσα στιγμή. Επίσης, μπορείτε να τερματίσετε τη σύμβαση Άδειας Χρήσης Εφαρμογής που έχετε συνάψει μαζί μας ανά πάσα στιγμή διαγράφοντας την εφαρμογή από όλα τα Smartphones σας (οπότε δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή και οποιαδήποτε από τις σχετικές υπηρεσίες). Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνετε να μας ενημερώσετε αμέσως για την λήξη της σύμβασης και την παύση λειτουργίας εφαρμογής αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω. Σε περίπτωση μη ενημέρωσής μας ή μη έγκαιρης ενημέρωσής μας ουδεμία ευθύνη θα φέρουμε ενώπιον οιασδήποτε αρχής, δικαστηρίου ή οιουδήποτε προσώπου για τυχόν παράβαση οιασδήποτε νομοθεσίας ή κανονισμού..
 10. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
 11. Ενδέχεται να εκδίδουμε ενημερώσεις της Εφαρμογής από καιρό σε καιρό. Αυτές οι ενημερώσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν βελτιώσεις στη λειτουργικότητα, τις επιδόσεις, τη συμβατότητα, την αξιοπιστία ή την ασφάλεια.
 12. Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε την Άδεια Χρήσης Εφαρμογής και την πολιτική απορρήτου μας όπως ισχύει για την Εφαρμογή, παρέχοντας εκ των προτέρων ειδοποίηση σχετικά με τους ενημερωμένους όρους. Τέτοιες αλλαγές μπορούν να γίνουν για λόγους που μπορεί να περιλαμβάνουν: αλλαγές στα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργικότητα της εφαρμογής, συμμόρφωση με τους νόμους ή αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας μας. Εάν δεν επιθυμείτε να αποδεχθείτε τους ενημερωμένους όρους, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε τη χρήση της Εφαρμογής εκείνη τη στιγμή και να ολοκληρώσετε τη σύμβασή σας μαζί μας, αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω. Για μία ακόμη φορά, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μη ενημέρωσής μας ή μη έγκαιρης ενημέρωσής μας ουδεμία ευθύνη θα φέρουμε ενώπιον οιασδήποτε αρχής, δικαστηρίου ή οιουδήποτε προσώπου για τυχόν παράβαση οιασδήποτε νομοθεσίας ή κανονισμού.
 13. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
 14. Διατηρούμε κατά πάντα χρόνο το δικαίωμα να μεταβιβάσουμε ή εκχωρήσουμε αυτήν τη σύμβαση σε οιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Μπορούμε να μεταβιβάσουμε ή εκχωρήσουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας βάσει της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής σε κάποιον άλλο οργανισμό (χωρίς αυτό να επηρεάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις που σας οφείλονται). Θα σας ενημερώνουμε πάντα εκ των προτέρων για την τυχόν μεταβίβαση ή εκχώρηση (είτε μέσω γενικής ειδοποίησης στον διαδικτυακό μας τόπο ή στην Εφαρμογή ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εν λόγω μεταβίβαση ή εκχώρηση, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να τερματίσετε τη σύμβαση ανά πάσα στιγμή πριν την μεταβίβαση ή εκχώρηση, αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, ουδεμία ευθύνη φέρουμε αν δεν μας ενημερώσετε εγκαίρως για τη διαφωνία σας πριν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης ή εκχώρησης.
 15. Δεν μπορείτε να μεταβιβάσετε ή να εκχώρησετε τα δικαιώματά σας σε κάποιον άλλο ούτε να μεταβιβάσετε τις υποχρεώσεις σας σε οιοδήποτε πρόσωπο. Έχουμε παράσχει τη χρήση της Εφαρμογής για δική σας προσωπική χρήση και κατά συνέπεια η Άδεια Χρήσης Εφαρμογής δεν μπορεί να μεταβιβασθεί από εσάς σε κάποιον άλλο. Όπως γνωρίζετε, η Εφαρμογή σάς παρέχεται δωρεάν. Αν δεν θέλετε πλέον να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να την διαγράψετε από όλα τα Smartphones σας για να τερματίσετε τη σύμβασή σας μαζί μας, όπως αναφέρεται στην Ενότητα 11.3 παραπάνω.
 16. Κανείς άλλος δεν έχει δικαιώματα βάσει αυτής της σύμβασης. Αυτή η σύμβαση συνάπτεται μεταξύ της εταιρείας μας και εσάς. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν μπορεί να εκτελέσει κανέναν από τους όρους της ούτε να αντλήσει δικαιώματα εκ της συμβάσεως.
 17. Ακόμη και αν καθυστερήσουμε την εκτέλεση αυτής της σύμβασης, μπορούμε να την εκτελέσουμε αργότερα. Εάν δεν επιμείνουμε αμέσως να πράξετε τα δέοντα σύμφωνα με αυτούς τους όρους ή εάν καθυστερήσουμε να λάβουμε μέτρα εναντίον σας σε περίπτωση παραβίασης αυτής της σύμβασης, αυτό δεν μπορεί να ερμηνευθεί ότι απαλλαγήκατε από τις υποχρεώσεις σας και ότι η εταιρεία μας παραιτήθηκε των δικαιωμάτων της.
 18. Ποιοι νόμοι ισχύουν για την παρούσα σύμβαση και πού μπορείτε να ασκήσετε ένδικα μέσα. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει εκ της Εφαρμογής υπάγεται στα αποκλειστικά αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.