Σύστημα κίνησης Hybrid4

Légende ci-dessous
Σύστημα κίνησης Hybrid4

Μέγιστη συνδυαστική ισχύς 200 hp, 4κίνηση, αμιγώς ηλεκτροκίνητο στην πόλη, λειτουργία boost στην επιτάχυνση, κλπ. Με το πρώτο αυτό υβριδικό σύστημα κίνησης, η Citroën συνδυάζει τις επιδόσεις του κινητήρα diesel HDi με τις αρετές της ηλεκτροκίνησης.

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα του πλήρως υβριδικού αυτού μοντέλου της Citroën, είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού αρκετών τεχνολογιών: κινητήρας εσωτερικής καύσης HDi, 2ης γενιάς σύστημα Stop&Start, ηλεκτροκινητήρας και μονάδα ελέγχου του συστήματος κίνησης..

Η τεχνολογία Hybrid4 προσφέρει 4 επιλογές σε ότι αφορά το οδηγικό στυλ. Επιλέξτε ποιο οδηγικό στυλ σας ταιριάζει, περιστρέφοντας απλά το διακόπτη στην κεντρική κονσόλα:  Auto, Sport, 4WD & ZEV(κίνηση μηδενικών εκπομπών).

Με την επιλογή Auto βελτιστοποιείται η κατανάλωση. Η επιλογή Sport προσανατολίζεται περισσότερο στην επιτάχυνση και την αμεσότητα, όπου με την λειτουργία ‘electric boost’ επιτυγχάνονται πιο δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Η επιλογή ZEV (Zero Emission Vehicle/μηδενικές εκπομπές), το αυτοκίνητο – εφόσον η μπαταρία είναι αρκετά φορτισμένη – κινείται αποκλειστικά με τη βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα. Η επιλογή 4WD διευκολύνει την κίνηση του αυτοκινήτου σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση.