Δείτε το περιεχόμενο
Ασφάλιση αυτοκινήτου Citroën

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Είναι η ασφάλειά σας στο σπίτι εξίσου σημαντική με την ασφάλειά σας στο δρόμο; Θέλετε να ασφαλιστείτε έναντι κινδύνων για να διατηρήσετε την κινητικότητά σας και τον προϋπολογισμό σας; Η PSA Insurance Solutions προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις στους πελάτες της Citroën και σε εκείνους άλλων εμπορικών σημάτων οχημάτων. Ανακαλύψτε τα προϊόντα της PSA Insurance Solutions.

ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Είτε έχετε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο όχημα, για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση, με την PSA Insurance, επωφεληθείτε από ένα εξατομικευμένο συμβόλαιο, που καταρτίζεται σε συνεργασία με έναν κορυφαίο παίκτη στην αγορά ασφάλισης αυτοκινήτων. Επωφεληθείτε από αποκλειστικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Η υποστήριξη του εθνικού δικτύου επισκευαστών Citroën και η τεχνογνωσία του
  • Μειωμένο εκπιπτόμενο ποσό ζημιάς σε 0€ μετά από 3 χρόνια για τα οχήματα που συντηρούνται στο δίκτυο της Citroën
  • Σε περίπτωση ζημιάς, δεν προκαταβάλλετε το κόστος επισκευής (εξαιρουμένου του εκπιπτόμενου ποσού κατά περίπτωση)
  • Δανεισμός οχήματος αντικατάστασης για να διατηρήσετε την κινητικότητά σας σε περίπτωση ζημιάς.

 

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

 

Μόλις αγοράσατε ελαστικά ή πρόκειται να τα αλλάξετε και θέλετε να προστατέψετε την κινητικότητά σας και τον προϋπολογισμό σας από απρόβλεπτα γεγονότα; Η PSA Ασφαλιστικές Λύσεις ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας προσφέροντάς σας Ασφάλιση ελαστικών. Αυτή καλύπτει το κόστος αντικατάστασης σε περίπτωση που το ελαστικό σας δεν μπορεί να επισκευαστεί, και όλα αυτά από μόλις 3 € ετησίως. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να καλύψετε το κόστος ευθυγράμμισης, τοποθέτησης, επισκευής και να επεκτείνετε την κάλυψη και στις ζάντες σας, αν έχετε την επιλογή. Είναι 100% online και μόνο μερικά κλικ μακριά.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Μέσω της PSA Finance France, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους χρηματοδότησης αυτοκινήτων. Οι επιλογές αυτές μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως, με ή χωρίς προκαταβολή. Επιλέξτε από την επιλογή μας leasing με δυνατότητα αγοράς, παραδοσιακή πίστωση ή πίστωση με μπαλόνι. Ή χρησιμοποιήστε τον προσομοιωτή χρηματοδότησης για να λάβετε ακριβέστερες πληροφορίες.