Δωρεάν χειμερινός έλεγχος

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος

Προετοιμάστε το αυτοκίνητό σας για τον Χειμώνα που έρχεται με ένα “Χειμερινό έλεγχο Citroen” εντελώς δωρεάν.

Καθώς ο καιρός αρχίζει να γυρίζει, ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας για τις μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης που φέρνει μαζί του ο Χειμώνας.  Μείνετε ασφαλείς και καλά προετοιμασμένοι  για όλα τα ενδεχόμενα  του καιρού με ένα Χειμερινό έλεγχο Citroen .

Εντελώς Δωρεάν  οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί  του Επίσημου δικτύου της Citroen θα προβούν  σε ένα Χειμερινό έλεγχο 20 σημείων  του αυτοκινήτου σας,  ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων,  σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης,  μπαταρίας ,  κλιματισμού και αμαξώματος.
  • Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής)
  • Έκπτωση 25% στους Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη,  Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά  TOTAL.
  • Έκπτωση 35% στα Ελαστικά

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με κάθε Χειμερινό έλεγχο Citroen,  θα λάβετε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να είστε βέβαιοι , ότι το Citroen  σας είναι πολύ  καλά προετοιμασμένο για τις συνθήκες του χειμώνα.

Γιατί λοιπόν να μην αφήσουμε τους ανθρώπους  που γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας  καλύτερα από τον καθένα  να προετοιμάσουν το Citroen σας  για αυτό τον Χειμώνα ; Επικοινωνήστε με τον τοπικό  σας εξουσιοδοτημένο επισκευαστή  της Citroen  για να κλείσετε ένα ραντεβού  ή  για να ενημερωθείτε περισσότερο.

Μια Εξειδικευμένη φροντίδα  για το αυτοκίνητό σας που σας παρέχεται  εντελώς δωρεάν.