Μπαταρίες σε προνομιακή τιμή

Μπαταρίες σε προνομιακή τιμή

Αλλάξτε την μπαταρία σας σε προνομιακή τιμή κατεβάζοντας την εφαρμογή My Citroën

Η μπαταρία υπόκεινται σε σταδιακή φθορά ανάλογα με το χρόνο και με τη χρήση. Απότομη απώλεια ισχύος, διακοπές κατά λειτουργία του ηλεκτρικού κυκλώματος και ακραίες θερμοκρασίες συμβάλλουν στην πρόωρη φθορά της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας. Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (φωτιστικά σώματα, radio/cd, κλιματισμός, κ.λπ.) ενώ η μηχανή δεν είναι σε λειτουργία οδηγεί σε απώλεια ισχύος της μπαταρίας. Με σκοπό την μέγιστη απόδοση της μπαταρίας χωρίς δυσλειτουργίες κρίνεται απολύτως απαραίτητο να ελέγχεται η κατάσταση της σε τακτά χρονικά διαστήματα από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Citroën. Επισκεφθείτε έως τις 30/11/2016 το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Citroën και πραγματοποιήστε εντελώς δωρεάν έναν ηλεκτρονικό έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας σας.

 

Αμπερώρια Ισχύς εκκίνησης Προτεινόμενη λιανική Τιμή με Φ.Π.Α.
42ΑΗ 390Α 65,00€
50ΑΗ 480Α 68,00€
60ΑΗ 640Α 82,00€
75ΑΗ 800Α 109,00€
85ΑΗ 950Α 121,00€

 
 
Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2016 με την επίδειξη του εκπτωτικού κουπονιού  που εμφανίζεται στην περιοχή της εφαρμογής my Citroën  “Προσφορές / Κουπόνια” στο Smartphone  ή στο Tablet σας, αφορά ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης δεν μπορεί  να συνδυαστεί με τα Πακέτα Συντήρησης, άλλη προσφορά ή έκπτωση, απευθείνεται σε ιδιώτες και είναι διαθέσιμη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Citroën που συμμετέχουν στο  πρόγραμμα. Οι παραπάνω τιμές δεν αφορούν μπαταρίες AGM,  για αυτοκίνητα με σύστημα  Stop & Start.

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό ios και συσκευές android, κατεβάστε την  ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

available-onapp2 google-play11