Εκπτωτικό Κουπόνι Χειμερινών προσφορών Citroen

Εκπτωτικό Κουπόνι Χειμερινών προσφορών Citroen

Κατεβάστε την εφαρμογή «myCitroen» και κερδίστε!

Και αυτό τον Χειμώνα η Citroen σας προσφέρει, σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών πολύ χρήσιμων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.
Κατεβάστε σήμερα κιόλας την εφαρμογή My Citroen στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet και κερδίστε ένα Εκπτωτικό Κουπόνι «Χειμερινών προσφορών Citroen».
Με την επίδειξη του κουπονιού, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Citroen έως τις 28/02/2017, κερδίζετε στις παρακάτω κατηγορίες ανταλλακτικών μεγάλες εκπτώσεις όπως :

• 25% έκπτωση στους Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά TOTAL.
• 20% έκπτωση στα Ελαστικά Michelin, Good Year, Dunlop.
Οι παραπάνω εκπτώσεις απευθύνονται σε ιδιώτες, δεν ισχύουν για την οικονομική σειρά ανταλλακτικών, δεν συνδυάζονται με άλλες, εκπτώσεις η προωθητικά προγράμματα και ισχύουν στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό ios και συσκευές android, κατεβάστε την  ακολουθώντας τον παρακάτω συνδέσμο:

google-play11available-onapp2