Εκπτωτικό Κουπόνι Χειμερινών προσφορών Citroen

Εκπτωτικό Κουπόνι Χειμερινών προσφορών Citroen

Κατεβάστε την εφαρμογή «myCitroen» και κερδίστε!

Και αυτό τον Χειμώνα η Citroen σας προσφέρει, σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών πολύ χρήσιμων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.
Κατεβάστε σήμερα κιόλας την εφαρμογή My Citroen στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet και κερδίστε ένα Εκπτωτικό Κουπόνι «Χειμερινών προσφορών Citroen».
Με την επίδειξη του κουπονιού, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Citroen έως τις 28/02/2017, κερδίζετε στις παρακάτω κατηγορίες ανταλλακτικών μεγάλες εκπτώσεις όπως :

• 25% έκπτωση στους Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά TOTAL.
• 35% έκπτωση στα Ελαστικά Michelin, Good Year, Dunlop.
Οι παραπάνω εκπτώσεις απευθύνονται σε ιδιώτες, δεν ισχύουν για την οικονομική σειρά ανταλλακτικών, δεν συνδυάζονται με άλλες, εκπτώσεις η προωθητικά προγράμματα και ισχύουν στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με *λειτουργικό ios και συσκευές android, κατεβάστε την  ακολουθώντας τον παρακάτω συνδέσμο:

google-play11

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εφαρμογή MyCitroën για συσκευές με λειτουργικό ios, δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη για να την κατεβάσετε από το “App Store” λόγω αναβάθμισης. Για τους κατόχους τις εφαρμογής MyCitroën με συσκευές που έχουν λειτουργικό ios λειτουργεί κανονικά.