Αγαπητέ επισκέπτη,

Το πρόγραμμα περιήγησης στο internet που χρησιμοποιείτε δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες του site www.citroen.gr

Για να εξασφαλίσετε μια ομαλή, γρήγορη και εύκολη περιήγηση στο site, σας προτείνουμε να αναβαθμίσετε τις σχετικές εφαρμογές.

Για το λόγο αυτό, έχουμε επιλέξει για εσάς τις 3 παρακάτω εφαρμογές τις οποίες και μπορείτε με ασφάλεια να κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους:

ΝΕΟ CITROËN C3

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Βασιζόμενο στη μεγάλη επιτυχία του προκατόχου του, το νέο C3 ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του. Διαθέτοντας δυναμικότερο στυλ και προσφέροντας ακόμα περισσότερα οφέλη, συνεχίζει να ανατρέπει τα δεδομένα περισσότερο από ποτέ.  
 
Η 2η γενιά του C3 χάρη στα ξεχωριστά της χαρακτηριστικά κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα της κατηγορίας B (supermini). Δυναμικός σχεδιασμός, άπλετοι χώροι, κορυφαία ποιότητα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνέβαλαν στη μεγάλη εμπορική του επιτυχία. Σε συνδυασμό με τους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες της Citroën και το πρόγραμμα Diesel Now, το C3 έκανε πραγματικά προσιτή την απόκτηση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου Diesel, συνθέτοντας με αυτό τον τρόπο την πιο συμφέρουσα επιλογή με βάση τις ανάγκες της εποχής μας.
Η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου διατηρεί στο ακέραιο αυτή τη φιλοσοφία η οποία όμως πλέον έχει ενισχυθεί από μια σειρά νέων χαρακτηριστικών

Μοναδική αισθητική και σχεδιαστικός χαρακτήρας

Το νέο Citroën C3 συνδυάζει ιδανικά τις καμπύλες επιφάνειες για ένα μοντέρνο όσο και κομψό αποτέλεσμα. Το επανασχεδιασμένο εμπρόσθιο μέρος με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ενισχύουν το δυναμικό ύφος του μοντέλου, το οποίο συμπληρώνεται από τα νέας σχεδίασης πίσω φωτιστικά σώματα και το νέο πίσω προφυλακτήρα. Η πρωτοποριακή πανοραμική οροφή Zenith εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του μοντέλου προσφέροντας πέρα από αξεπέραστη ορατότητα (80ο για τους εμπρόσθιους επιβάτες) και μία μοναδική οδηγική αίσθηση.
Στο εσωτερικό, οι νέοι χρωματισμοί/επενδύσεις τονίζουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό όσο και την αψεγάδιαστη ποιότητα της καμπίνας. Η άνεση των επιβατών πέρα από την αποτελεσματική λειτουργία της ανάρτησης και το στιβαρό πλαίσιο εξασφαλίζεται και από την εξαιρετική ηχομόνωση.

Για να γίνει πιο διαδραστική η λειτουργία
Citroën
ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ
FLASH PLAYER
και βεβαιωθείτε ότι στον Internet browser σας είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Javascript.