Αγαπητέ επισκέπτη,

Το πρόγραμμα περιήγησης στο internet που χρησιμοποιείτε δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες του site www.citroen.gr

Για να εξασφαλίσετε μια ομαλή, γρήγορη και εύκολη περιήγηση στο site, σας προτείνουμε να αναβαθμίσετε τις σχετικές εφαρμογές.

Για το λόγο αυτό, έχουμε επιλέξει για εσάς τις 3 παρακάτω εφαρμογές τις οποίες και μπορείτε με ασφάλεια να κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους:


ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN

Το Citroën DS3 σας είναι μοναδικό όπως και εσείς. Το DS3 διατίθεται με άπειρες δυνατότητες προσωπικής διαμόρφωσης. απο την απόχρωση της οροφής, το χρώμα του αμαξώματος έως και τις ζάντες, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερες και διαμορφώστε ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας.  
Η μεγάλη γκάμα επιλογών στην εξωτερική εμφάνιση και το στυλ, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εσείς το θέμα της οροφής, των εξωτερικών καθρεφτών, ή του μοχλού των ταχυτήτων του Citroën DS3 σας.
Η ίδια ποικιλία επιλογών σας δίνει επίσης τη δυνατότητα προσωπικής επέμβασης στο εσωτερικό: διάφορες αποχρώσεις για το φιλέτο του ταμπλό, τις ταπετσαρίες των καθισμάτων, τα πατάκια, μπορούν όλα να έχουν το ίδιο θέμα γραφικών με την οροφή.  Με το Citroën DS3, θα γίνετε εσείς ο σχεδιαστής.
Citroën DS3

ΑΜΑΞΩΜΑ ΚΑΙ ΟΡΟΦΗ

Το Citroën DS3 διατίθεται τόσο σε μονοχρωμία, όσο και χρωματισμό δύο τόνων (ένα χρώμα για το αμάξωμα και ένα για την οροφή), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα πολλαπλών διαφορετικών συνδυασμών.
Απλά αφήστε τη δημιουργικότητά σας και "σχεδιάστε" ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει με την δική σας προσωπικότητα.
Η οροφή του DS3 διατίθεται σε ίδιες ή διαφορετικές αποχρώσεις απο εκείνες του υπόλοιπου αμαξώματος. Η διαδικασία προσωπικής διαμόρφωσης και η μοναδική αισθητική που εσείς θα επιλέξετε για το δικό σας Citroën DS3, συμπληρώνεται και απο τα μοναδικά σχεδιαστικά μοτίβα των διαθέσιμων διακοσμητικών δημιουργικών. Αυτά τα σχέδια της οροφής θα κάνουν το δικό σας Citroën DS3 μοναδικό, μοντέρνο και ξεχωριστό ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ

Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων (ή χρωμίου), διατίθεται και για τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών, έτσι ώστε να φτιάξετε την εξωτερική εμφάνιση και το στυλ του δικού σας Citroën DS3 σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.
Citroën DS3

ΖΑΝΤΕΣ

Το Citroën DS3 διατίθεται με πλήθος διαφορετικών τύπων τροχών 16 και 17ιντσών.  Ακόμα και ο αφαλός της ζάντας είναι στο ίδιο χρώμα με την οροφή.
Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Και το δικό σας Citroën DS3 δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η καμπίνα του Citroën DS3 εκφράζει και αυτή με τη σειρά της, το δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η πρόσοψη του ταμπλό που περιβάλλει τους αεραγωγούς, το περίγραμμα των οργάνων και της οθόνης πολλαπλών λειτουργιών, μπορεί να επιλεγεί μέσα από ένα πλήθος διαφορετικών αποχρώσεων. Αντίστοιχα το ίδιο μπορεί να γίνει και με το φινίρισμα του μοχλού ταχυτήτων.
Τα πατάκια μπορούν να είναι στο ίδιο σχέδιο με τα διακοσμητικά της οροφής.
Όλες οι παραπάνω στυλιστικές λεπτομέρειες κάνουν το δικό σας Citroën DS3 ένα μοναδικό αυτοκίνητο. Ακόμα και το πλήκτρο τηλεχειρισμού στο κλειδί μπορεί να είναι στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα ώστε να έχετε πάντα μαζί σας ένα κομμάτι του δικού σας Citroën DS3!
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Οι επενδύσεις των καθισμάτων αντανακλούν και αυτές την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια με το υπόλοιπο εσωτερικό του δικού σας Citroën DS3. Κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα ή δέρμα συμβάλουν στη μοναδική αίσθηση δυναμισμού και υψηλής αισθητικής του DS3.
Citroën DS3
Citroën DS3
Citroën DS3