ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΝΕΟ CITROËN C4 CACTUS HATCH

Η Citroën αποκαλύπτει το νέο C4 Cactus, το νέο της compact hatchback. Το C4 Cactus έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, υιοθετώντας τα κλασσικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας, σε επίπεδο τεχνολογίας και κινητήρων, ενώ συνεχίζει να ξεχωρίζει με την μοναδική του προσωπικότητα και άνεση. Το νέο C4 Cactus είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ανάρτησης Progressive Hydraulic Cushions ™ και Advanced Comfort καθίσματα, κανοντάς το ένα εξαιρετικά άνετο hatchback, που αναμένεται να ταρακουνήσει την αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2018.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Οικολογική απόδοση και οδηγική απόλαυση.
Το μπρίο, η επιτάχυνση και η οδηγική απόλαυση ενισχύονται μέσω του συνδυασμού μιας ελαφριάς και αποδοτικής πλατφόρμας αλλά και κινητήρων τελευταίας γενιάς. Οι κινητήρες βενζίνης PureTech τελευταίας γενιάς , που ψηφίστηκαν κινητήρες της χρονιάς, και οι κινητήρες ντίζελ BlueHDi συμμορφώνονται με το πρότυπο Euro 6 για τη μείωση των εκπομπών NOx και της κατανάλωσης καυσίμου.
Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 που είναι τοποθετημένο στον κινητήρα PureTech 110 S & S, δίνει γρήγορες αλλαγές και προσφέρει απρόσκοπτη απόδοση και απόλυτη απόλαυση κατά τη χρήση. Το νέο Citroën C4 Cactus διατήθεται επίσης και με κινητήρα PureTech 130 S & S με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

William CROZES @ PLANIMONTEUR

ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ