Νέα C4 Picasso και Grand C4 Picasso Νέo C4 Picasso, σύγχρονο, ευρύχωρο και καινοτόμο πολυμορφικό.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΝΕΑ C4 Picasso και Grand C4 Picasso

Τα Νέα Citroën C4 Picasso και Grand C4 Picasso ενσαρκώνουν την πλέον προηγμένη τεχνογνωσία  της   Citroën στους τομείς του σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Η δυναμική σιλουέτα τους και τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω αποκαλύπτουν με την πρώτη ματιά την έντονη προσωπικότητά τους. Στο εσωτερικό η άνεση και η ευελιξία κάνουν το ταξίδι εμπειρία απόλαυσης για όλη την οικογένεια.
Δείτε  το βίντεο για να ανακαλύψετε περισσότερα.

 

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ BlueHDi : Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ!

Οι κινητήρες πετρελαίου BlueHDi χαρακτηρίζονται για τις εξαιρετικά περιορισμένες εκπομπές CΟ2 και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (οι εκπομπές CO2 του νέου CITROËN C4 PICASSO  ξεκινούν μόλις από τα 94 g/km, ενώ του νέου GRAND C4 PICASSO από τα 98 g/km).

 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ PURETECH

Οκινητήρας βενζίνης PureTech βραβεύτηκε ως  ο «Κινητήρας της Χρονιάς 2016» στην κατηγορία του για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Με το νέο κινητήρα PureTech 130 S&S AUTO 6,  η Citroën συνδυάζει τις επιδόσεις ενός προηγμένου βενζινοκινητήρα PureTech με τα πλεονεκτήματα του αυτόματου κιβωτίου AUTO 6, για ακόμα πιο ξέγνοιαστη οδήγηση. Ο κινητήρας PureTech 130 S&S AUTO 6 προσφέρει απολαυστική οδήγηση, με εκπομπές CO2 από 115 g/km.

 

ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ